7 tips voor dagelijkse
zelfzorg & zelfliefde
in jouw leven

Dagelijkse zelfzorg & zelfliefde momenten inplannen in jouw leven helpen je om het contact met je lichaam & jezelf te herstellen. Ze nodigen je uit om te vertrouwen op & te luisteren naar de signalen die je lichaam je geeft. Op jouw gevoel & intuïtie die je nooit in de steek laten.


En dan heb ik het niet over grote dingen, maar over kleine dingen die jij dagelijks kan toevoegen aan je leven. Want klein & regelmatig zijn veel belangrijker dan groot & onregelmatig. Wanneer je elke dag 5 minuten iets voor jezelf doet, heeft dit immers veel meer effect op je dan wanneer je bv om de 6 weken naar de wellness gaat. Dit doet uiteraard ook deugd, maar het effect ervan blijft meestal niet zo lang hangen. 


Je zenuwstelsel is een spier die training nodig heeft om tot rust te komen & spanningen los te laten. Deze houdt juist van herhaling & daarvoor is regelmaat belangrijk. Wanneer je iets 21 dagen volhoudt, wordt het een gewoonte waar je niet meer over hoeft na te denken. Je doet het vanzelf.


In dit eBook deel ik 7 van mijn favoriete zelfzorg & zelfliefde tips die ik dagelijks in mijn leven gebruik. Ik hoop je hiermee te inspireren & nodig je uit om de tips die jou het meest aanspreken ook in jouw dagelijkse leven te integreren.


Deze dagelijkse zelfzorg & zelfliefde momenten zijn cadeautjes voor jezelf. Doe deze omdat je ze echt wil doen, niet omdat je ze moet doen! De energie waarmee je deze doet, zijn minstens even belangrijk dan het doen zelf. Wees lief voor jezelf & geniet van het gevoel dat je ervan krijgt. 


Wil jij ook graag meer zelfzorg & zelfliefde toevoegen aan jouw leven?

Vraag hier je gratis eBook aan!

7 tips voor dagelijkse zelfzorg & zelfliefde in jouw leven

Als je mijn eBook aanvraagt, ga je ermee akkoord dat je van mij regelmatig (max 4x per maand)
een e-mail krijgt met tips & inspiratie samen met promotie van mijn gratis & betaalde activiteiten.

Check de privacyverklaring voor meer informatie ivm de verwerking van jouw gegevens.

>