14 januari 2023

Essentiële oliën, Zelfzorg

14 januari 2023

Essentiële oliën, Zelfzorg

Ik ga nog even verder met jou te inspireren om het nieuwe jaar beginnen met de visie van D. Gary Young, nl essentiële oliën in elk huis.Essentiële oliemelanges of blends

Nu je weet hoe essentiële oliën jouw omgeving kunnen verbeteren is het tijd om na te denken over wat er gebeurt wanneer je enkele losse oliën met elkaar combineert.


Onze oprichter D. Gary Young had in 1985 dezelfde gedachte. Hij begon melanges of blends te maken door enkele van zijn favoriete oliën zorgvuldig met elkaar te combineren.


Het resultaat is een zuivere etherische oliemelanges met een indrukwekkend aantal voordelen.


Veel van Gary's eerste blends behoren nog steeds tot onze twintig beste oliën. Hieronder vind je enkele blends die een mooie ondersteuning kunnen zijn voor de nieuwe & beste versie van jezelf.


Abundance

Abundance - Verlang naar het beste

 • Abundance is een blend die positiviteit & overvloed aantrekt. Deze blend bevat sinaasappel, wierook, patchoeli, kruidnagel, gember, mirre, kaneel & zwarte spar. Oliën die in de oudheid werden gebruikt om vreugde & vrede te stimuleren.
 • De warme, pittige & muskusachtige geur roept vreugde, positiviteit, aantrekkingskracht, energie & fijne gevoelens op.
 • Een overtuiging is een gedachte. Een gedachte is energie in beweging. Denk aan overvloed terwijl je aan een flesje Abundance ruikt of een druppel op je hart aanbrengt. Overvloed kan zowel fysiek als emotioneel vlak of iets waar je meer van wil hebben in het leven & die je op een vreugdevolle manier wil aantrekken.
Citrus Fresh

Citrus Fresh - Pure verkwikking

 • Young Living Citrus Fresh is een geliefde melange van sinaasappel, tangerine, mandarijn, grapefruit, citroen & groene munt. De verfrissende geur is niet alleen opbeurend maar stimuleert tegelijkertijd een kalmerende & ontspannende omgeving.
 • Het aroma van deze blend is aardend & harmonieus. De citrusnoten stimuleren balans, vreugde & kalmte, wat deze olie perfect maakt voor momenten waarop je behoefte hebt aan creativiteit of focus. Ideaal als je aan een project of je bedrijf werkt.
 • Voeg deze olie toe aan je gezichtscrème om de huid er helderder uit te Iaten zien. Maar doe dit alleen op dagen waarop je de zon vermijdt, deze olie is namelijk lichtgevoelig!
Inspiration

Inspiration- Blijf geïnspireerd

 • Inspiration is een blend van cederhout, zwarte spar, koninklijk Hawaiiaans sandelhout*, wierook & andere essentiële oliën.
 • Sandelhout & wierook worden in Arabië & India al duizenden jaren gebruikt om inspiratie te ondersteunen. Gary combineerde de oliën uit het Midden-Oosten met Westerse oliën om een blend te creëren die inspiratie & betere communicatie stimuleert.
 • De heerlijke geur is spiritueel verheffend en ondersteunt verbinding & individueel spiritueel bewustzijn.
 • Deze blend wordt daarom vaak gebruikt bij het mediteren, bidden & spirituele rituelen.

* Koninklijk Hawaiiaans sandelhout is een handelsmerk van Jowmin, LLC.

Peace & Calming

Peace & Calming - Een dosis vrede

 • Peace & Calming is een zeer verzachtende & zorgvuldig samengestelde blend van Ylang-Ylang, Marokkaans wormkruid, patchoeli, sinaasappel & tangerine.
 • De zoete, frisse geur is perfect voor momenten waarop je behoefte hebt aan een dosis vrede & kalmte.
 • Als je geest rustig is, kan je je concentreren & duidelijk nadenken. Zo kan je je doelen & dromen te visualiseren.
 • Peace & Calming is ook een fijne toevoeging aan moisturizer, de olie maakt de huid namelijk zacht & glad.
R.C.

Young Living R.C. - Vrij ademen

 • Young Living R.C. was de eerste blend die Gary in 1985 samenstelde. Het is een krachtige combinatie van mirte, lavendel, cipres, zwarte spar, pepermunt, marjolein, den, eucalyptus citriodora, blauwe gom & eucalyptus radiata.
 • Young Living R.C. heeft een verfrissende, energieke geur.
 • Het energieke aroma geeft je een oppepper in de vroege ochtend & helpt je de hele dag gemotiveerd te blijven om meer welzijn & doelgerichtheid te bereiken.
 • Dit is niet alleen onze meest populaire blend voor het ondersteunen van een verfrissende ademhaling, maar ook voor het creëren van rust in stressvolle omgevingen.

Dit waren enkele blends die een mooie ondersteuning kunnen zijn voor de nieuwe & beste versie van jezelf.


Lees hier deel 4 van deze reeks over essentiële oliën in elk huis waar je enkele voedingssupplementen ontdekt die je kunnen ondersteunen tijdens het nieuwe jaar. En toon ik je de beste manier om te starten met essentiële oliën.


Wil je hier graag meer over weten? Neem contact met me op, plan een vrijblijvende online oliebabbeltje in mijn agenda of maak je gratis account aan.


Gratis Ebook

Aroma Affirmaties

om jouw buitengewoon magisch leven te creëren


In dit gratis eBook ontdek je:

 • één van mijn geheime wapens die mij heeft geholpen (& me nog steeds helpt) om mijn angsten & beperkende overtuigingen te overwinnen
 • hoe je geuren bewust kan inzetten om verandering te brengen in jouw leven
 • mijn top 12 essentiële oliën die elke vrouw in huis zou moeten hebben
Ebook Aroma Affirmaties

Geef een reactie

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>