Etherische olie

Etherische oliën worden al duizenden jaren gebruikt om fysiek, mentaal, emotioneel & spiritueel welzijn te bevorderen. Ze bevatten de levenskracht van de planten waarmee ze ook jou kunnen ondersteunen.

Hoe ik met etherische oliën in aanraking kwam

Ik kan me het exacte moment waarop ik in aanraking kwam met etherische oliën niet meer voor de geest halen. Dat moet echt al heel vroeg geweest zijn. Wellicht is toen ook mijn voorkeur voor een natuurlijke levensstijl ontstaan.


Het kon dan ook niet anders dan dat deze kleine kleurrijke flesjes mijn aandacht bleven trekken. Ze kwamen elke keer opnieuw op mijn pad.


Dat was voor mij een teken dat ik hier meer mee moest doen.

Etherische oliën

Je begint met een starterspakket


Ik kocht mezelf een starterspakket dat bestaat uit een diffuser & 12 etherische oliën. Hiermee kreeg ik toegang tot een persoonlijke coach, een online academie & een Facebookgroep waar ik vragen kon stellen & kon meelezen hoe anderen de oliën gebruiken.


Zo ontdekte ik dat er nog zoveel meer mogelijk was dan ik in eerste instantie voor mogelijk had gehouden. Er ging een hele nieuwe wereld voor me open. Ik voelde dat ik hier meer over wou weten.

Als brandpartner ontvang je commissie


Aangezien ik zelf ze enthousiast was, ging ik dit ook met anderen delen. Ik wilde immers dat iedereen zelf kon ervaren hoe deze oliën ook hun leven kon veranderen. Net zoals ik dit zelf had kunnen ervaren.


Ik ging er zakelijk mee aan de slag & ontving een commissie voor het begeleiden van andere mensen. Daarnaast volgde ik ook enkele opleidingen om me verder te verdiepen in de aromatherapie. Zo heb ik een mooie basis die ik verder aanvul met mijn eigen ervaringen om op deze manier nog meer mensen te kunnen ondersteunen.

Etherische oliën in mijn onderneming


Zoals ik etherische oliën niet meer kan wegdenken in mijn leven, kan ik dit ook niet meer in mijn onderneming. Deze vormen een zachte ondersteuning in mijn trajecten waar ik vrouwen help naar financiële vrijheid zodat ze vanuit hun innerlijke kracht kunnen gaan leven.


Hiervoor zet ik de invloed van geur in op de hersenen waarbij ik gebruik maak van de etherische oliën van Young Living. Het bedrijf waarvan ik brandpartner ben.


Je kan dus wel zeggen dat mijn kennismaking met de oliën van Young Living mijn wereld op zijn kop heeft gezet. Ik ben dan ook heel blij dat ik de signalen die ik kreeg gevolgd ben. Iets wat ik ook jou gun als je voelt dat je klaar bent om mee op olie avontuur te gaan & te ontdekken welk pad voor jou is weggelegd.

Wat zijn etherische oliën?

Etherische oliën bevatten het meest krachtigste deel, de levenskracht, de essentie van de planten waaruit ze onttrokken worden: bomen, kruiden, bloemen, vruchten, zaden, bladeren, schors, ...

Elke plant heeft specifieke (energetische) eigenschappen die je ook in de etherische olie terugvindt. 

Deze eigenschappen & dus ook de etherische olie wordt verkregen door stoomdestillatie, koude persing of aftapping van hars.


Hierdoor zijn deze zo geconcentreerd waardoor ze vele malen krachtiger zijn dan de planten waaruit deze olie onttrokken wordt.


Gebruik je alleen 1e destillaat of 1e persing, zoals Young Living doet, dan heeft heb je een olie in huis van de hoogste kwaliteit.

Drie manieren om etherische oliën te gebruiken

 1. 1
  Aromatisch: door aan een flesje te ruiken, te inhaleren via de cupping methode, enkele druppels in een ultrasone diffuser, lavakraaltje  
 2. 2
  Topicaal: aanbrengen op je lichaam, bv enkele druppels in een roller, crème, plantaardige olie
 3. 3
  Inname: toevoegen aan een glas water, plantaardige capsules, voeding. Young Living heeft hiervoor een Vitality lijn die officieel goedgekeurd is voor interne consumptie. 

Waarom Young Living?

Young Living werd in 1994 opgericht door Gary & Mary Young vanuit de visie om etherische oliën in ieders huishouden te brengen.


Kwaliteit is cruciaal voor de effectiviteit van etherische oliën. Hiervoor hanteren ze het unieke Seed to Seal principe waarbij de kwaliteit van het zaadje tot het flesje kan worden gegarandeerd.


Om 100% pure etherische oliën te verkrijgen, worden de planten op een bepaalde manier gekweekt, geoogst, gedistilleerd & gebotteld. Young Living is het enige etherische oliebedrijf dat eigen boerderijen & distilleerderijen over de hele wereld bezit & exploiteert volgens een uiterst strikt productieproces. Elke batch essentiële oliën wordt meermaals getest voordat deze op de markt wordt gebracht. 


Daarnaast geeft het ook heel wat terug aan de maatschappij via de Young Living Foundation waar ze tijd & middelen besteed aan het verbeteren van levens van arme gezinnen over de hele wereld. Ook de brandpartners worden niet vergeten met het genereuze spaarsysteem waarmee je bonuspunten (tot wel 25% van je aankoopbedrag) spaart voor gratis producten.

Assortiment

 • Etherische oliën met een collectie voor inwendig gebruik, baby's, kinderen & dieren
 • Voedingssupplementen
 • CBD producten
 • Massage oliën
 • Verzorgingsproducten
 • Minerale make-up
 • Schoonmaakproducten

Hoe starten met etherische oliën?

Wil je zelf graag starten met etherische oliën? Dan raad ik je aan om net als ik een starterspakket aan te kopen. Zo ontvang je een diffuser & 12 etherische oliën.

 • Focus op jouw doelen met Lemon & Peppermint in de diffuser.
 • Laat spanningen in je lichaam los met de geur van StressAway & Lavender.
 • Open je longen & je hart met R.C.
 • Last van spanningen in je nek & schouders? Gebruik PanAway & Copaiba in een massageolie om deze weer soepel te maken.
 • Leef & onderneem vanuit jouw essentie met Frankincense.
 • Stimuleer je creativiteit & innerlijke kind met Orange.
Etherische oliën

Hiermee heb je een mooie basis om jouw olie avontuur te starten!


Wanneer je via mij je starterspakket aankoopt, maak ik je verder wegwijs in de werking van deze oliën & hoe je deze kan gebruiken in jouw dagelijkse leven. Verder krijg je ook toegang tot een online academie & een Facebookgroep waar je vragen kan stellen & kan lezen hoe anderen de oliën gebruiken.


Belangrijk om te weten is, dat degene via wie jij jouw starterspakket aankoopt degene is die je verder begeleidt in het gebruik ervan. Deze persoon ontvangt namelijk een commissie als vergoeding voor de tijd & energie van deze begeleiding. Dus ken jij al iemand anders die met Young Living werkt? Dan is het belangrijk om voor jezelf de afweging te maken door wie jij begeleid wilt worden.

>