Financieel welzijn is voor mij minstens zo belangrijk als een natuurlijke levensstijl. Wat is er leuker dan je te omringen met een groep fijne vrouwen die hun passie delen met andere vrouwen & op deze manier andere vrouwen begeleiden met hun gezondheid & welzijn. 


Ook jij kan deel uitmaken van deze groep vrouwen & op deze manier aan jouw financieel welzijn werken. 


Je hebt hiervoor verschillende mogelijkheden die ik even voor je op een rijtje zet.


Klant worden bij Young Living

Wanneer je een account aanmaakt wordt je automatisch klant bij Young Living. Hiermee profiteer je onmiddellijk van een korting van 24% op een starterkit & alle andere producten. Zo kan jij zelf gaan experimenteren & ervaren wat essentiële oliën met jou doen. Want uiteindelijk gaat het allemaal om jou.


Maar dat is niet alles want je krijgt er ook nog het volgende bij:

 • Persoonlijke begeleiding zodat je al je vragen kan stellen
 • eBooks, cursussen & workshops, toegang tot een online trainingsomgeving & een besloten Facebookgroep
 • De mogelijkheid om te sparen voor gratis producten. 
 • De keuze om iets te bestellen, regelmatig te bestellen, soms te bestellen, nooit te bestellen. Niet moet, alles kan!

Je kan dus perfect klant worden & zelf geen producten verkopen. Dat is helemaal prima. Ongeveer 90% van de leden van mijn team zijn alleen klant & enthousiaste gebruiker.


Wil je hier graag meer over weten? Plan dan even een babbeltje in mijn agenda. Dan bekijken we samen vrijblijvend wat ik voor je kan betekenen. Ook in onze Facebookgroep vind je heel veel tips, informatie & geven we regelmatig een online workshop. Maar.... misschien behoor jij wel tot die 10% die zelf graag actief aan de slag gaat & ook andere vrouwen wil begeleiden naar meer gezondheid & (financieel) welzijn. Want die mogelijkheid is er natuurlijk ook.Oliecoach worden

Ook hier start je met het aanmaken van jouw account bij Young Living waarmee je onmiddellijk profiteert van 24% korting op een starterkit & alle andere producten. Zo kan jij zelf gaan experimenteren & ervaren wat essentiële oliën met jou doen. Zo kan je jouw persoonlijke ervaringen delen met anderen.


Dit is ook de perfecte manier om te werken aan jouw financieel welzijn. Want uiteraard krijg jij ook nog heel wat extra's:

 • Persoonlijke begeleiding zodat je al je vragen kan stellen bij zowel je persoonlijk gebruik & het uitbouwen van je business
 • eBooks, cursussen & workshops, toegang tot een online trainingsomgeving & een besloten Facebookgroep
 • Volledige vrijheid in de manier waarop jij jouw business wil inrichten & de tijd die je erin wil steken.
 • Beloning in de vorm van commissies & bonussen van Young Living door andere mensen te helpen met jouw passie.  

Wil je hier graag meer over weten? Plan dan even een babbeltje in mijn agenda. Dan bekijken we samen vrijblijvend wat ik voor je kan betekenen.


Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een oliecoach?

 • Je kan werken waar & wanneer jij dat wil. Het enige wat je nodig hebt is wifi, telefoon, tablet of laptop.
 • Je krijgt persoonlijke begeleiding om jouw business uit te bouwen. Maar wil je het liever alleen doen? Dat kan natuurlijk ook. 
 • Je kan dit doen op jouw tempo & de manier die het best bij jou past. 
 • Je bepaalt zelf hoeveel tijd je erin wil steken. 
 • Je hebt een eigen business die je inricht zoals jij het wel, maar je staat er niet alleen voor. 
 • Je werkt samen met andere vrouwen & ondersteunt hen bij het uitbouwen van hun natuurlijke levensstijl & financieel welzijn. 
 • Je hebt de mogelijkheid om een heel fijn inkomen op te bouwen. 
 • Je bouwt passief inkomen op dat gewoon blijft doorlopen als je vakantie neemt of ziek bent.
 • Heb je kinderen? Dan bouw je maandelijkse inkomsten op die je aan hen kan nalaten (willable inkomen). Hierdoor ontvangen zij jouw maandelijkse inkomsten wanneer jij er niet meer bent.
 • Je hebt de mogelijkheid om naast je maandelijkse commissies & bonussen gratis reizen te verdienen. Niet alleen je vlucht, maar ook het verblijf, maaltijden & excursies worden door Young Living betaald.
 • VRIJHEID! Dat is voor mij het allergrootste voordeel. De keuze om te doen wat ik wil & wanneer ik wil. Dit betekent voor mij ultieme vrijheid. 

Hoeveel ga ik verdienen?

Het is heel moeilijk om hier een exact bedrag op te plakken aangezien dit van heel wat factoren afhankelijk is. Om je een idee te geven, vind je hier een income disclosure van Young Living van 2018. Daar kan je zien wat de leden in dat jaar verdiend hebben aan commissies & bonussen.


Zo kan je zelf jouw doel bepalen. Wil je graag iets meer financiële ademruimte & inkomsten om leuke dingen mee te doen of wil je er graag een volledig inkomen mee opbouwen? Beide zijn mogelijk. 


Jouw commissie & eventuele bonussen worden elke maand op jouw rekening gestort of je kan er ook voor kiezen om hiermee extra producten voor jezelf aan te kopen. 

Moet ik hiervoor een speciale opleiding volgen?

Neen, dat is helemaal niet nodig. Wanneer je de producten zelf gaat gebruiken, ga je ervaren wat deze met je doen. Je gaat je er dan automatisch verder in verdiepen door te gaan lezen, vragen te stellen & op te zoeken op het internet. Jouw enthousiasme & de bereidheid om bij te leren & in actie te komen, zijn zoveel belangrijker. 

Moet ik zelf veel investeren?

Nee, je hoeft geen grote investeringen te doen om oliecoach te worden. Je start met een starterskit voor je persoonlijke gebruik. Het is immers heel belangrijk dat je zelf gaat ervaren wat deze met je doet zodat je jouw ervaringen met anderen kan delen. 


Dus het is absoluut niet noodzakelijk om een heel uitgebreid productenpakket aan te kopen om te starten of bij je thuis te hebben staan.


Ik ben zelf immers ook gestart met een starterkit, dus 12 olietjes & een diffuser. Deze heb ik stelselmatig aangevuld met andere oliën & producten die ik zelf gebruik & die ik ook gebruik om aan anderen te laten zien, staaltjes te geven, te gebruiken tijdens workshops, ... 


Naast je starterskit koop je elke maand je eigen producten bij Young Living zodat je weer nieuwe producten leert kennen of de producten die op zijn, kan vervangen. Op deze manier kan je ook verder werken aan jouw natuurlijke levensstijl. Want hoe fijn is het om producten die je normaal in de supermarkt zou kopen, gewoon bij Young Living aan te kopen & thuis geleverd te krijgen.


Dus eigenlijk investeer je vooral jouw tijd om anderen te helpen met een natuurlijke levensstijl & financieel welzijn. En geloof me... dat is een hele goede investering. 

Is het moeilijk?

Neen, het is helemaal niet moeilijk. Als ik het kan, kan jij het zeker ook. Je zal er natuurlijk wel iets voor moeten doen. Ik leer je heel graag alles wat je moet weten & begeleid je bij al jouw stappen. Je staat er immers niet alleen voor. Dat is juist het mooie aan deze groep.

Kan ik het ook doen vanuit een ander land?

Ja, de locatie van waaruit jij werkt, maakt helemaal niet uit. Het enige wat je nodig hebt is wifi, telefoon, tablet of laptop.

Ik heb al een praktijk. Kan ik dat combineren?

Ja, dat kan zeker. De oliën kunnen een prachtige aanvulling zijn voor jouw klanten. Het zou zonde zijn om hen deze wondertjes te ontzeggen. Aangezien elk salon, praktijk, .... verschillend is, neem je best even contact met me op voor meer informatie. 

Wil je hier graag meer over weten? Plan dan even een babbeltje in mijn agenda. Dan bekijken we samen vrijblijvend wat ik voor je kan betekenen.

>