26/04/2021
Liesbet Selleslags

Jouw energetische blauwdruk, Nine Star Ki

Hoe kan je je blauwdruk gebruiken in je dagelijkse leven?


Ik krijg regelmatig de vraag hoe je je blauwdruk kan gebruiken in je dagelijkse leven. Dat helpt je immers om meer geluk, balans, overvloed & moeiteloosheid te ervaren. Alleen begrijp ik dat het nog heel abstract is wanneer je deze nog maar pas leert kennen.


In een vorige blog kon je mijn verhaal lezen waarin ik je vertelde hoe mijn blauwdruk me inzichten heeft gegeven in bepaalde gebeurtenissen of ervaringen in mijn leven. Door deze te koppelen aan de eigenschappen van mijn basisenergie, vielen er plotseling heel wat puzzelstukjes in elkaar.

Het leek wel alsof ik deze bevestiging nodig had om mezelf volledig te mogen accepteren zoals ik ben. Zowel met al mijn kwaliteiten als mijn valkuilen. 


Beide horen immers samen & kan je niet loskoppelen van elkaar. Ook al wil je je valkuilen misschien liever verstoppen voor jezelf & de buitenwereld. Vaak uit schaamte of angst om afgewezen te worden. Jouw lichaam maakt hierin echter geen onderscheid. Het zijn gewoon eigenschappen die jou uniek maken.


Al kan ik je zeker begrijpen. Ik heb daar zelf ook heel lang mee geworsteld & soms stoot ik nog wel stukken van mezelf waar ik niet zo blij van word.

Echter, zolang jij je valkuilen niet kan accepteren, zal je dit ook niet kunnen met je kwaliteiten of talenten. Je kan onmogelijk het ene wel & het andere niet accepteren omdat je dat deel van jezelf nu eenmaal niet fijn vindt & afwijst.

Uiteindelijk zijn alle kwaliteiten neutraal.
Wij hebben daar positieve of negatieve eigenschappen aan gehangen.
Wij hebben beslist welke goed zijn om te laten zien & welke we beter niet laten zien.

Yin Yang

Net zoals Yin & Yang kunnen beide gewoon niet zonder elkaar.

Het ene is niet beter dan het andere.

Je kan ook geen sterren zien als het licht is. Dit kan enkel wanneer het donker is.

Je kan niet genieten van de zon & de warmte als niet weet wat koude is.

Na een heel actieve periode heb je rust nodig om je batterijen terug op te laden & te reflecteren zodat je er daarna weer tegenaan kan gaan.

Je hebt zowel mannelijke als vrouwelijke energie nodig in je leven. En ja, dit staat volledig los van je geslacht.

Een goede balans tussen beiden is absoluut nodig om te leven vanuit jouw ware potentieel & innerlijke kracht.


Geloof me, jij bent al helemaal perfect zoals je nu bent!
Ook al heb jij het gevoel dat dit niet zo is.

Hoe meer jij jouw kwaliteiten & valkuilen gaat accepteren, hoe meer jij ook jezelf gaat accepteren.
Hoe dichter jij bij jezelf & bij je intuïtie kan komen & blijven.
Hoe meer geluk, balans, overvloed & moeiteloosheid jij gaat ervaren.

Inzicht in jouw blauwdruk kan je hierbij helpen. Ben je benieuwd hoe deze van jou eruit ziet in woorden, beelden & kleuren? Dan bezorg ik je deze graag.

misschien heb je ook nog interesse in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Vraag hier jouw gratis energetische blauwdruk

én ontdek de sleutel naar jouw ideale leven waarvoor jij geboren bent!

>