Online workshop

Intuïtieve Vrouwelijke Flow

Deze Intuïtieve Vrouwelijke Flow ondersteunt & versterkt je aangeboren vrouwelijke gaven. Deze zijn reeds bij je aanwezig, maar misschien zijn ze ondertussen ondergesneeuwd waardoor je het gevoel hebt dat ze er niet meer zijn. Toch zal je merken dat je lichaam vanzelf zal resoneren met wat ik hier met je deel.

 

Ik leer je immers geen ingewikkeld proces dat bestaat uit 12 stappen die je allemaal moet doorlopen om je lichaam volledig te voelen & te bewonen. Daar hou ik zelf helemaal niet van & het is - volgens mij - ook gewoon niet nodig.

 

Ik geloof immers dat elke vrouw in staat is om de controle van haar hoofd over te dragen aan haar lichaam zodat dit de leiding kan nemen & kan ontvangen wat echt voor haar bestemd is. Dit is immers een heel natuurlijk proces dat we ondertussen spijtig genoeg (volledig) verleerd zijn.

 

Wat mag je verwachten van deze online workshop:

  • we verkennen wat embodiment voor je kan betekenen
  • welke de 4 belangrijkste fundamenten zijn om deze Intuïtieve Vrouwelijke Flow effectief te beoefenen.
  •  hoe je meer gevoeligheid in je lichaam kan brengen.

Zo kan je er zelf onmiddellijk mee van start gaan & blijft het geen vage theorie. Je kan het ook echt gaan belichamen & genieten van de magie die het in je leven brengt.

 

Ik nodig je uit om je - zonder verwachtingen - helemaal open te stellen voor deze ervaring zodat je vrij bent om nog meer wonderen & schoonheid in je lichaam te ontdekken.

Schrijf je hier in als je graag via e-mail
op de hoogte blijft van deze online workshop!

Als je je e-mailadres hier achterlaat, gebruik ik dit enkel om je deze online workshop te mailen.
Je ontvangt geen andere e-mails. 

Check de privacyverklaring voor meer informatie betreffende de verwerking van jouw gegeven.

>