13 maart 2022

Nine Star Ki

Jouw Nine Star Ki profiel bestaat uit 1, 2 of 3 elementen. Hierdoor kan je het gevoel hebben dat er bepaalde elementen missen, dat je bepaalde stukken in jezelf mist. Toch kan ik je geruststellen: jij bent helemaal heel.


Alle elementen zijn reeds in jou aanwezig.

Samen vormen zij één geheel.

Ze bepalen wie jij écht bent.

Ze maken jou uniek!


De elementen uit jouw Nine Star Ki profiel zijn het meest vertegenwoordigd in jouw energetische blauwdruk. Dit zijn jouw unieke eigenschappen die je meekreeg tijdens jouw geboorte.


Eigenschappen zijn neutraal 

Wij mensen geven hier een positieve of negatieve betekenis aan. Als je ze gaat bekijken zonder er een betekenis aan te geven, zal je zien dat ze neutraal zijn.


Langs de ene kant vormen ze jouw kwaliteiten & gaven waarmee jij alleen de wereld mooier kan maken. Wanneer je hier echter teveel in doorschiet, vormen ze je grootste uitdaging & valkuil waar je elke keer opnieuw dreigt in te vallen.


Samen vormen ze één geheel.

Ze zijn de twee zijden van dezelfde medaille. 


Ze kunnen net zoals Yin & Yang niet zonder elkaar.


Denk maar aan de mooie eigenschap van 2 aarde die zo graag zorgt voor anderen. Als ze hier echter teveel in doorschiet, dreigt ze zichzelf helemaal te vergeten & kan ze zich gaan afvragen waarom anderen niet hetzelfde doen voor haar. 


Of de mooie eigenschap van 4 hout om zich te verbinden met anderen. Ook zij kan hier zo ver in gaan dat ze er alles voor doet om die verbinding tot stand te brengen waardoor ze zichzelf helemaal verliest.


Jouw natuurlijke behoeften

Zo heeft elk element, elke Nine Star Ki verschijningsvorm bepaalde kwaliteiten & gaven die kunnen omslaan in valkuilen & uitdagingen als je er alles voor doet om jouw natuurlijke behoeften te vervullen. Het niet vervullen ervan kan ervoor zorgen dat je van je pad afwijkt of lichamelijke, mentale, emotionele of energetische klachten veroorzaken zoals een burn-out, bore-out, depressie, ...


Als je hier nog iets dieper op gaat inzoomen, zal je ook merken dat jouw uitdagingen & valkuilen vaak verbonden zijn met de elementen die ontbreken in jouw Nine Star Ki profiel. 


Mijn Nine Star Ki profiel

Laten we even gaan kijken naar mijn Nine Star Ki profiel, nl 6 metaal 6 metaal 5 aarde. Dit ken ik immers het beste.


Je ziet dat ik enkel de elementen aarde & metaal in mijn energetische blauwdruk heb én dat water, hout & vuur ontbreken.


Dit wil dus zeggen dat ik meer moeite zal moeten doen om de eigenschappen van water, hout & vuur in te zetten in mijn leven & onderneming. 


6 metaal wil waardevol bezig zijn waardoor rusten (= water eigenschap) vaak een uitdaging is. Terwijl rusten juist zo nodig is om nieuwe energie op te doen én ideeën & projecten te laten ontstaan.


Ook het starten van nieuwe projecten & het plannen (= hout eigenschap) zijn niet mijn sterkste punten. Ik heb input nodig van waar ook om deze vorm te geven (= aarde eigenschap), af te werken & te oogsten (= metaal eigenschap). 


Zichtbaarheid (= vuur eigenschap) is vaak een uitdaging omdat voor 6 metaal alles perfect moet zijn. Vroeger kroop ik zelfs weg als er een camera in de buurt was, nu heb ik er vrede mee. Als ondernemer is zichtbaarheid immers nodig om je ideale klanten aan te trekken.


Alle eigenschappen zitten in jou

Zoals je ziet, zitten alle eigenschappen van alle elementen in mij, maar moet ik voor sommige iets meer moeite doen om ze in te zetten. Terwijl dit voor de eigenschappen uit mijn Nine Star Ki profiel zoveel moeitelozer gaat voor mezelf & ook bij het werken met mijn klanten.


Uiteraard kan ik ervoor kiezen om me extra te laten ondersteunen of bepaalde taken uit te besteden als ze me teveel moeite kosten. Voor anderen gaat dit dan weer moeitelozer waardoor ik die persoon de kans geef om datgene te doen waar zij echt goed in is & blij van wordt. Dit is immers een win-win voor beiden.


Toch is het belangrijk dat ik ook in mezelf deze cyclische beweging maak. Op deze manier zorg ik er immers voor dat er meer flow in mijn leven komt & dat alles zoveel moeitelozer gaat. 


Net zoals ook jij dit kan doen wanneer je inzicht in hebt in jouw Nine Star Ki profiel. Deze onthult immers jouw unieke talenten & gaven waarmee jij alleen de wereld mooier kan maken. Het is jouw schat, jouw unieke succesformule die verborgen zit in jouw geboortedatum.


Heb jij nood aan extra inzichten? Plan gerust een vrijblijvende online inzichtsessie in mijn agenda.


Jouw basisenergie volgens Nine Star Ki 

zodat jij kan leven & ondernemen vanuit jouw innerlijke kracht.

In dit gratis eBook ontdek je:

  • algemene uitleg over Nine Star Ki & de 9 verschijningsvormen. 
  • jouw unieke routekaart, jouw gebruiksaanwijzing waarmee jij geboren bent & die je kan gebruiken bij alles wat je doet in jouw leven & onderneming.
  • wie je werkelijk bent, jouw eigenschappen, talenten, kwaliteiten, uitdagingen, behoeften én jouw unieke plan voor dit leven.
Gratis eBook basisenergie_

Geef een reactie

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>