7 december 2021

Maandenergie, Nine Star Ki

De maandenergie van december 2021 verschuift van 6 metaal 5 aarde 6 metaal naar 6 metaal 4 hout 7 metaal.


Geen dubbele 6 metaal meer in deze reeks, dus je kan het gevoel hebben dat er iets minder controle is op dit moment. Zeker in vergelijking met de 2 voorbije maanden. Al blijft 6 metaal in de jaarenergie wel nog steeds haar werk doen. Je had toch niet anders verwacht?


Ook in het handelingsgetal zit er dus nog steeds metaal... Al heeft 7 metaal wel een iets zachtere energie dan 6 metaal.


Ze houdt minder van controle & haar verantwoordelijkheid opnemen. Deze schuift ze liever af op anderen zodat zij volop & zonder zorgen kan genieten van het leven. Want het is een echte levensgenieter die er ook alles wil uithalen wat mogelijk is. Je kan hen natuurlijk geen ongelijk geven, zolang dit niet ten koste gaat van anderen.


Iets wat je momenteel spijtig genoeg wel ziet met de huidige maatregelen waarbij de verantwoordelijkheid afgeschoven wordt op een groep onschuldige kinderen of ongevaccineerden. Zij worden naar voren geschoven als de oorzaak van dit alles. De oplossing wordt gezocht in iets van buitenaf 💉 terwijl deze juist binnen in jezelf ligt.


Alleen heeft 7 metaal het dus moeilijk om deze daar te gaan zoeken. Dit is vaak te confronterend voor haar. Waarom zou je het doen als het ook anders kan?


Op korte termijn kan dit zeker werken, maar als je gaat kijken naar de gevolgen op langere termijn... Dan zie je dat er iets anders nodig is.


Toch kiest ze vaak voor leugentjes om bestwil, de realiteit anders voorstellen dan ze is ipv de waarheid. Deze komt immers heel hard aan & ze wil liever niemand kwetsen, ook zichzelf niet. Niet iedereen is immers klaar voor deze waarheid. Zonder oordeel aangezien iedereen een eigen proces dient te doorlopen wat je niet kan forceren.


Tegelijk is er 4 hout in je emoties. Dit is een heel vrolijke, creatieve & explosieve energie die graag wil verbinden & nieuwe ervaringen opdoen. Dat verklaart wellicht ook waarom er nog steeds evenementen mogen plaatsvinden, de horeca nog open blijft & ook de befaamde bubbel nog niet verplicht werd doorgevoerd.


Misschien maar goed ook want deze sectoren hebben al hard genoeg te lijden gehad & uiteindelijk lag ook daar niet de oplossing. Uiteraard wel allemaal onder bepaalde voorwaarden & extra controle ✅ Alles helemaal vrij & zonder controle laten, daar is 6 metaal nog niet klaar voor & gaan we dus nog even geduld voor moeten hebben.


Toch is er met de nodige creativiteit nog steeds heel wat mogelijk. Zeker wanneer je je gaat focussen op de mogelijkheden ipv wat er niet meer mogelijk is. Ook al voelen veel mensen zich uitgesloten & ervaren ze de nodige frustraties. Gevoelens & emoties die helemaal bij 4 hout horen. Ook bij mij komen deze soms naar boven. Zeker als ik het gevoel heb dat ik er weinig aan kan doen. Al kan mijn dubbele 6 metaal in mijn eigen energie daar natuurlijk voor iets tussen zitten.


4 hout wil - net als 7 metaal trouwens - niets liever dan iedereen te vriend te houden & een omgeving creëren waar verbinding mogelijk is. Nu meer dan ooit met de feestdagen voor de deur waar mensen gezellig willen samenzijn.


Helaas is dit momenteel nog niet echt aan de orde in een maatschappij waar je merkt dat 2 kampen steeds meer tegenover elkaar komen te staan.


Waarbij het ene kamp de schuld legt bij het andere.
Waarbij er families & vriendschappen onder druk komen te staan & uit elkaar vallen.
Waarbij mensen schrik hebben om hun waarheid te delen & er ook voor te gaan staan.


Er is geen goed of slecht.
Er zijn enkel jouw behoeften die je wil vervullen.
Er is enkel jouw waarheid die belangrijk is.


Dit is immers dé grote uitdaging.


Want alhoewel 6 metaal houdt van controle, zorgt ze er tegelijk ook voor dat je dichter bij jezelf komt. Ze vraagt je om de balans van je leven op te maken & alle overbodige ballast los te laten. Alles wat geen waarde meer heeft in jouw leven, mag je nu gaan loslaten zodat enkel datgene overblijft wat het meest kostbaar voor je is. 


Ben je nu nog niet klaar voor deze uitdaging? Geef jezelf dan niet teveel stress. Het leven verloopt immers cyclisch. Dus alles wat je te leren komt elke keer in een andere vorm terug op je pad. Zo krijg jij de mogelijkheid om elke keer weer een beetje meer te verdiepen.


Je hebt zoals steeds de keuze om mee te gaan met de energie of ertegen te vechten.


Ik wens je alvast een fijne decembermaand.


Heb je nood aan een gesprek of meer inzichten.

Plan dan even een online inzichtsessie met me in.


Jouw basisenergie volgens Nine Star Ki 

zodat jij kan leven & ondernemen vanuit jouw innerlijke kracht.

In dit gratis eBook ontdek je:

  • algemene uitleg over Nine Star Ki & de 9 verschijningsvormen. 
  • jouw unieke routekaart, jouw gebruiksaanwijzing waarmee jij geboren bent & die je kan gebruiken bij alles wat je doet in jouw leven & onderneming.
  • wie je werkelijk bent, jouw eigenschappen, talenten, kwaliteiten, uitdagingen, behoeften én jouw unieke plan voor dit leven.
Gratis eBook basisenergie_

Geef een reactie

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>