8 oktober 2022

Maandenergie, Nine Star Ki

8 oktober 2022

Maandenergie, Nine Star Ki

De maandenergie van oktober 2022 verschuift van 5 aarde 4 hout 6 metaal naar 5 aarde 3 hout 7 metaal. Ze nodigt je uit om te groeien & verbinden met anderen vanuit een diepere connectie met jezelf.Een nieuw begin

3 hout heeft dezelfde energie als de vroege lente. Het moment waarop de natuur vol ongeduld zat te wachten om weer te herleven. Planten die de grond openbreken om hun kopjes te laten zien, knoppen aan bomen die zich klaarmaken om open te breken, ... Alles in de natuur is klaar om zich opnieuw te laten zien.


Het moment van een nieuw begin & verbinding.


Wat ook gepaard kan gaan met emoties & gevoelens die alle kanten opgaan. Zeker aangezien 3 hout in het emotiegetal staat. Het heeft dus alles te maken met wat er zich in jouw innerlijke wereld afspeelt.


Hierbij kunnen gevoelens van frustraties, woede of boosheid de kop opsteken wanneer niet alles loopt zoals je het zou willen.  Je hebt immers al lang genoeg gewacht om te kunnen groeien & jezelf te laten zien. Dus nu het eindelijk zover is, laat je je ook door niemand tegenhouden.


Iets waar 5 aarde & 7 metaal wel eens heel anders over kunnen denken. 3 hout staat immers in dit profiel alleen & ongeaccepteerd. Hierdoor kan het aanvoelen alsof de andere elementen tegen hem samenspannen. Zo kan jij het gevoel krijgen dat je er alleen voorstaan & wordt tegengewerkt in je plannen.Vertrouwen, zekerheid & stabiliteit

5 aarde wil zich vooral staande houden in deze steeds veranderende & onzekere maatschappij. Ze heeft vertrouwen, zekerheid & stabiliteit nodig om ervoor te zorgen dat iedereen zich veilig voelt & kan thuiskomen bij zichzelf. 


Vernieuwing zorgt altijd voor gevoelens van onveiligheid & onstabiliteit. Daarom is het ook zo belangrijk om momenten voor jezelf te vinden waar jij je veilig & geborgen voelt. Goed zorgen voor jezelf zal je helpen om de volgende stappen te kunnen zetten.Loslaten, grenzen stellen & keuzes maken

Ook 7 metaal is niet zo flexibel waardoor het zich niet zo makkelijk kan aanpassen aan veranderingen & vernieuwing. Dit wordt nu nog eens extra versterkt door de energie van de herfst, het seizoen waarin we ons momenteel bevinden. Herfst & metaal hebben immers dezelfde energie.


Wanneer je naar buiten kijkt, zie je dat de natuur vooral bezig is met loslaten van datgene wat het niet meer nodig heeft tijdens de koude, donkere wintermaanden die eraan komen. Zo laten de bomen alle bladeren & vruchten los tot ze helemaal kaal zijn zodat ze ook minder energie & voedingstoffen nodig hebben om te overleven. Deze zijn in de winter sowieso minder aanwezig.


Zo zorgen de bomen ook weer voor de dieren die deze vruchten verzamelen om de volgende maanden te kunnen overleven & te kunnen genieten van hun winterslaap. Net zoals ook wij alle oogsten binnenhalen om de komende periode te overbruggen & nog meer naar binnen te keren.


De natuur is op dit moment helemaal nog niet klaar is om te vernieuwen.

Ze is vooral bezig met ruimte maken om de donkere maanden te overleven.

Ze laat ons zien hoe belangrijk het is om grenzen te stellen & keuzes te maken, voor & vanuit jezelf. 


Dit is dan ook de meest yinne periode van het jaar. Een periode waarbij we allemaal naar binnen keren. Letterlijk in onze huizen waar we het extra knus & gezellig maken. Eveneens in jezelf door te gaan reflecteren over de voorbije periode zodat je plannen kan maken voor de toekomst.


Zo nodigt deze maandenergie jou uit om te groeien & verbinden met anderen vanuit een diepere connectie met jezelf. Hierbij kan je je laten ondersteunen door Frankincense essentiële olie. Deze waardevolle aardende olie helpt je om dichtbij jezelf te blijven zodat jij de roep van jouw ziel kan volgen.


Ik wens je dan ook een magische maand toe.Heb jij vragen of nood aan extra inzichten? Plan een virtueel tasje thee in mijn agenda.


wachtlijst

Nine Star Ki Ebook

jouw unieke routekaart & gebruiksaanwijzing


In dit eBook ontdek je:

  • hoe je jouw energetische blauwdruk kan berekenen
  • welke elementen in jouw energetische blauwdruk aanwezig zijn
  • welke energie, talenten & vaardigheden jij hebt meegekregen in dit leven
  • welke valkuilen & uitdagingen jij kan tegenkomen bij het inzetten ervan
Nine Star Ki Ebook

Geef een reactie

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>