25 april 2021

Essentiële oliën

Vandaag neem ik je in mijn all-in olie avontuur.... Een avontuur waarvoor de voedingsbodem al vele jaren geleden gelegd is.


Zo kies ik al vele jaren voor een natuurlijke levensstijl met natuurlijke verzorgingsproducten, zo weinig mogelijk medicijnen, een vegetarisch eetpatroon, .... En daar kunnen pure etherische oliën natuurlijk niet in ontbreken. 


Deze bleven me immers triggeren & kwamen op verschillende manieren telkens opnieuw op mijn pad. Ik voelde dat ik hiermee iets te doen had. Dat ik dit niet langer mocht & kon negeren. Een keuze die je natuurlijk altijd hebt & helemaal voor jezelf moet maken. Al is mijn ervaring dat je sommige dingen gewoon niet (langer) kan negeren omdat ze anders blijven terugkomen tot je er effectief iets mee doet. 


En dus zei ik in augustus 2019 volmondig JA tegen de startersbundel met 12 etherische oliën. Dit was voor mij de start van mijn all-in olie avontuur. De ideale manier om me verder te verdiepen in deze wonderen van de natuur. Mijn ervaringen

In eerste instantie wou ik echt alles weten over de 12 etherische oliën die ik in mijn bezit had & ging me inlezen over de verschillende eigenschappen & toepassingsmogelijkheden ervan. Tegelijk ging ermee experimenteren in mijn diffuser, in een roller blend, in een crème, in een massage olie, in een glas water, ....


Ik ging echt all-the-way! 


Ik wou immers zelf voelen & ervaren wat deze etherische oliën met mij deden. Uiteindelijk is elke persoon uniek, net zoals de olie, waardoor ook de werking voor iedereen verschillend is.  


Heel snel ontdekte ik wat de verschillende oliën met me deden, welk gevoel ze bij mij opriepen of waarin ze me ondersteuning gaven. Ondertussen kies ik mijn oliën vaak heel intuïtief & vertrouw ik erop dat ze me ondersteunen bij wat ik op dat moment nodig heb. 


Zo ontdekte ik dat een bepaalde olie ervoor zorgt dat ik meer gegrond ben en dat een andere olie zorgt voor meer focus terwijl ik aan het werk ben. Nog een andere olie zorgt ervoor dat ik meer duidelijkheid krijg waardoor de ideeën beginnen te stromen terwijl een andere olie zorgt voor meer moed & zelfvertrouwen. Weer een andere olie ondersteunt me bij het loslaten van emoties terwijl een andere ervoor zorgt dat mijn hart geopend wordt.


Zo kan ik natuurlijk nog even doorgaan, want er zijn zoveel verschillende oliën met zoveel mooie eigenschappen. Ondertussen is mijn oliecollectie dan ook al heel erg uitgebreid 😉 Wat natuurlijk voor nog meer mogelijkheden & verdieping zorgt.En daar hield het niet op....

Want al heel snel voelde ik dat deze oliën anders waren dan de andere oliën die ik al geprobeerd had. Deze zijn zo puur & hebben zo'n hoge energetische vibratie waardoor ik ze ook steeds meer ging inzetten om me emotioneel & energetisch te ondersteunen. Zowel in mijn persoonlijk leven als in mijn onderneming.


Zo begon ik ook mijn ervaringen te delen met andere vrouwen. Gewoon omdat ik voelde dat ik hier ook andere vrouwen mee wou helpen. Voor mij verdient elke vrouw deze mooie olie ervaring in haar leven.


Mijn innerlijke leider werd geactiveerd. Deze zit immers heel erg in mijn energetische basisstructuur & kan ik op deze manier inzetten bij de begeleiding van de prachtige vrouwen die deel uitmaken van mijn team. Zo ben ik omringd met een fijne groep vrouwen die hun passie delen met andere vrouwen.Op deze manier vallen er heel wat puzzelstukjes in elkaar.


Ik kan mijn talenten & kwaliteiten inzetten om ook andere vrouwen te begeleiden naar een natuurlijke levensstijl met pure etherische oliën. Op een zachte manier die helemaal bij me past & in lijn is met mijn energetische basisstructuur. Deze gebruik ik immers bij alles wat ik doe & die ik ook afstem op deze van jou. We zijn immers allemaal uniek.


Ben jij benieuwd hoe dit all-in olie avontuur ook jou leven kan veranderen? Wat deze etherische oliën voor jou kunnen doen? Neem zeker even contact met me op of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek met me in.. Ik help je graag veder op weg. 


Jouw basisenergie volgens Nine Star Ki 

zodat jij kan leven & ondernemen vanuit jouw innerlijke kracht.

In dit gratis eBook ontdek je:

  • algemene uitleg over Nine Star Ki & de 9 verschijningsvormen. 
  • jouw unieke routekaart, jouw gebruiksaanwijzing waarmee jij geboren bent & die je kan gebruiken bij alles wat je doet in jouw leven & onderneming.
  • wie je werkelijk bent, jouw eigenschappen, talenten, kwaliteiten, uitdagingen, behoeften én jouw unieke plan voor dit leven.
Gratis eBook basisenergie_

Geef een reactie

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>