Ontdek wat deze maandenergie voor jou in petto heeft  

Mini maandenergie sessie

Binnen Nine Star Ki heeft elk jaar & ook elk jaar een andere energie. Dit is de energie die op dat moment aanwezig is. Ze is niet zichtbaar, maar je kan deze wel aanvoelen.


Deze energie kan je ondersteunen of controleren. Dit is afhankelijk van jouw Nine Star Ki reeks die nauw verbonden is met de 5 elementen (water, hout, vuur, aarde & metaal). Hierbij heeft elk element een voedend & controlerend element. 


Wanneer je weet wat de algemene energie van die maand is, kan je hierop anticiperen. Je weet in grote lijnen waaraan je je kan verwachten zodat je hier - in de mate van het mogelijke - rekening mee kan houden.


Soms kan deze energie immers bijzonder pittig zijn & op andere momenten zorgt het voor net dat beetje extra flow. 


Ik nodig je graag uit om te ontdekken wat deze maandenergie voor jou in petto heeft.

Mini maandenergie sessie


Tijdens een mini maandenergie sessie ontdek je hoe de energie van die maand jou kan ondersteunen of juist zal controleren. Beide zijn nodig om jezelf in evenwicht te houden. Controle dus hoeft niet noodzakelijk slecht te zijn. Al klinkt dit misschien op het eerste zicht negatief, dit is het dus zeker niet..


Ik vertrek steeds vanuit jouw persoonlijke Nine Star Ki reeks om te kijken welke invloed de maandenergie op jou zal hebben. Deze bereken ik op basis van jouw geboortedatum.

Stap 1: je klikt op onderstaande betaalknop & doet een betaling van 45 euro.


Stap 2: je krijgt via mail een link naar mijn agenda & maakt een afspraak voor een online gesprek. 

Stap 3: we hebben een online gesprek van 30 minuten waarin we bespreken welke invloed de maandenergie op jou heeft in de komende periode.


Stap 4: je ontvangt een persoonlijke samenvatting via mail.

>