Nieuwe Maan in Boogschutter 26 november 2019 - Liesbet Selleslags

Nieuwe Maan in Boogschutter 26 november 2019

De Nieuwe Maan in Boogschutter op 26 november 2019 om 16.06 kondigt een nieuwe fase aan in jouw leven. Het is het ideale moment om iets nieuws te gaan ontdekken & ondernemen met de volle maan-energie die je hierbij ondersteunt. Maar tegelijk kan je je gefrustreerd & boos voelen wanneer je deze plannen & ideeën nog niet onmiddellijk kan uitvoeren. Je bent er immers helemaal klaar voor & toch heb je het gevoel dat je nog ergens wordt tegengehouden om er voluit voor te gaan.


De Boogschutter-eigenschappen

De Boogschutter-eigenschappen - zoals avontuurlijk, leergierig, filosofisch, toekomstgericht, eerlijk, overtuigingskracht, enthousiast, & optimistisch - worden in deze periode extra versterkt.

Boogschutters houden ervan om te analyseren & te filosoferen over spiritualiteit, andere culturen & religies. Omwille van hun onrustige aard & veel verschillende interesses, verloopt het waarmaken van hun plannen & uitwerken van hun ideeën vaak net iets moeilijker. Dit kan ervoor zorgen dat ze te veel projecten tegelijk willen aanpakken & meer beloven dan ze kunnen waarmaken. 

Gelukkig laat de boogschutter zich niet zo snel uit veld slaan & blijft hij niet te lang bij de pakken zitten. Door hun optimisme & de vele mogelijkheden die hij ziet, zal hij snel nieuwe plannen maken.


Opkomen voor jezelf

De dwergplaneet Pallas Athena was in de Griekse Mythologie de Godin van de krijgskunst, wijsheid & vrede. Ze staat ook voor het opkomen van vrouwenrechten & kan je (extra) strijdlustig maken. Dit kan ervoor zorgen dat je nu nog meer voor jezelf wil opkomen, jezelf laten zien & in je kracht gaan staan. Zeker als je ervaringen van onderdrukking hebt gehad & daar nog een diepe zielenwond ligt die om genezing vraagt. 

Daarnaast stimuleert ze je om creatieve oplossingen te bedenken & tactisch te handelen om je doel(en) te bereiken. Je ziet nieuwe mogelijkheden die je hierbij - op een eerlijke & rechtvaardige manier - kunnen helpen.

Jouw diepste zielenpijn

Cheiron geeft je diepste zielenpijn aan, nl het gevoel dat je er niet mag zijn. Zo kan je je:

  • afhankelijk voelen & weinig voor jezelf opkomen.
  • onmachtig voelen & de leiding over je leven missen.
  • boos voelen over de onderdrukking die je meemaakt(e) of het niet gezien worden.

Deze gevoelens kunnen vooral in je relaties naar boven komen waarbij het belangrijk is om deze te doorvoelen zodat ze zich niet gaan vastzetten in jouw lichaam.

Het vergroten van je gevoel van eigenwaarde is juist heel belangrijk voor het uitwerken van al jouw ideeën & plannen die samenhangen met deze nieuwe fase in jouw leven. Jij verdient het om samen met jouw unieke talenten jouw plek in te nemen in deze wereld. 


Groei in jouw leven & carrière

Op 2 december verplaatst Jupiter - de geluksplaneet - zich naar het teken Steenbok. Dit zal een invloed hebben op jouw leven & carrière waarin je graag vooruit wil, groei wil doormaken & succesvol zijn! Succesvol op een manier die voor jou goed voelt! Er bestaat immers geen graadmeter voor succes.

Dit zorgt ervoor dat je serieus & hard wil werken aan jouw lange termijndoelen & carrière. Jouw mannelijke doe-energie zal je hierbij meer dan van pas komen. Maar je kan ook een remmende werking ervaren waardoor je je soms wat minder optimistisch voelt over jouw plannen. Blijf vertrouwen op de mogelijkheden die op je pad komen waardoor het mogelijk wordt om datgene te doen waar écht jouw hart ligt.


Emotionele periode

Dit kan best een emotionele periode zijn waarbij je klaar bent om jouw plannen & ideeën uit te werken & je je gefrustreerd voelt omdat je deze nog niet direct kan uitvoeren.  Je wil er volle bak invliegen & voelt dat er iets je nog tegenhoudt. Toch is het nu het ideale moment om jouw nieuwe plannen & ideeën stap voor stap laten groeien op jouw tempo. ⁣

Enkele vragen die je jezelf mag stellen tijdens deze periode:⁣⁣⁣⁣

  • Waar kan je nog meer voor jezelf opkomen & in je kracht gaan staan?
  • Welke creatieve oplossingen kan je bedenken om jouw doelen te realiseren?
  • Hoe kan je jouw eigenwaarde vergroten?
  • Welke plannen & ideeën mag je nu gaan uitwerken?

Extra ondersteuning met essentiële olie
Essentiële oliën kunnen je hierbij uiteraard perfect ondersteunen. Ik denk dan in eerste instantie aan de Pepermunt essentiële olie die je ook terugvind in jouw dagelijkse zelfzorg & zelfliefde kit

Deze olie helpt je om jouw geest te kalmeren & de angst voor het onbekende te elimineren. Het laat jouw waarheid naar boven komen zodat het oude kan verdwijnen waardoor jij met een "frisse" blik jouw nieuwe plannen & ideeën kan uitwerken. Tegelijk moedigt ze je aan om je aan te passen aan de omstandigheden & ondersteunt je om - ook in moeilijke situaties - jouw pad te blijven bewandelen.


Deze nieuwe maan in Boogschutter is het ideale moment om jouw dromen uit de kast te halen & hiermee aan de slag te gaan. Voor jezelf, omdat je voelt dat deze niet langer mag negeren. Je kan deze fijne nieuwe maan energie gebruiken als extra ondersteuning, een duwtje in je rug.⁣⁣
⁣⁣
Ik wens je een heel fijne nieuwe maanenergie.


Ben jij klaar om jouw dromen & verlangens te realiseren? Wil je hierbij graag begeleid worden. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek luister ik graag naar jou zodat jij je eerste stappen kan zetten.

Liesbet Selleslags
 

Dagelijkse zelfzorg & zelfliefde momenten helpen je om het contact met je lichaam & jezelf te herstellen. Ze nodigen je uit om te vertrouwen op & te luisteren naar de signalen die je lichaam je geeft. Op jouw gevoel & intuïtie die je nooit in de steek laten.

>