Olietjes bestellen

Ik wil ook van die olie!


Ben jij ook zo enthousiast als mij & wil jij ook graag deze wondertjes van de natuur in jouw huis halen?

Yes, daar ben ik super blij mee! En jij straks ook! Daar ben ik zeker van!


Wanneer jij kiest voor een starterskit heb je meteen een goede basis in huis waarmee je ineens kan starten. Hierin zitten immers de 12 meest gebruikte essentiële oliën & een prachtige diffuser. De perfecte start voor jouw olie-avontuur! Want zo ben ik immers ook aan die van mij begonnen.

BELANGRIJK!

  • Zorg dat het vakje “Lid” aangevinkt blijft. Dit bekent dat je je starterskit & al je andere producten kan bestellen met 24% korting. Als jij dat wil natuurlijk want verder hang je helemaal nergens aan vast. Jij beslist of je iets bestelt, regelmatig bestelt, soms bestelt, nooit bestelt.
  • Zorg dat mijn ID nummer 20101135 ingevuld staat bij “sponsor” en “introductiepersoon”. Dat betekent dat ik voortaan jouw contactpersoon ben voor al jouw vragen. Fijn toch!
  • Vul al je gegevens in, kies je starterskit & betaal je bestelling met creditcard of PayPal. Heb je geen creditcard of PayPal? Neem dan even contact met me op, dan regelen we het op een andere manier.

Wil je graag dat ik jouw bestelling voor je in orde maak? Dat kan natuurlijk ook. Vul dan even dit formulier voor me in zodat ik het nodige voor je kan doen.

Ik twijfel nog...


“Wat als het helemaal niets voor mij is?”
“Help, ik ken helemaal niets van essentiële olie & heb geen idee waarvoor ik deze kan inzetten."

"Hoe kan ik deze essentiële oliën juist gebruiken?

"Stel dat ze gewoon in mijn kast blijven staan..."


Ik kan me best voorstellen dat je twijfelt & dat het allemaal heel nieuw voor je is. Het heeft bij mij ook 1 jaar geduurd voordat ik besloot om een starterskit te bestellen. Ook al had ik ervoor al essentiële oliën gekocht die - inderdaad - vaak gewoon in mijn kast bleven staan.


Toen ik deze essentiële oliën eenmaal in huis had, is er iets veranderd & ben ik ze elke dag gaan gebruiken. Zo voelde ik wat ze voor me deden. Dus ik heb er nog nooit een moment spijt van gehad. Integendeel, ik had eerder zoiets van "Had ik dit maar eerder gedaan".


Mocht de starterskit toch tegenvallen dan heeft Young Living een hele fijne return policy. Maar ik moet eerlijk zeggen…. ik heb het nog nooit meegemaakt dat iemand zijn oliën wilde terugsturen.


Sowieso sta ik altijd voor je klaar wanneer je nu of in de toekomst vragen hebt over het gebruik van de oliën of de andere producten. Want Young Living heeft nog heel wat andere producten die je ook kunnen ondersteunen naar een natuurlijke levensstijl.


Plan gerust even een babbeltje met me in zodat ik vrijblijvend al je vragen kan beantwoorden. 

>