__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"62516":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"62516":{"val":"var(--tcb-color-15)"}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Jouw gratisblauwdruk

Ondersteuning voor solo-ondernemers

Focus op jouw zone of genius & datgene waar jij echt gelukkig van wordt, zorgt ervoor dat jij jouw ideale leven als ondernemer kan leven. Zo kan jij nog meer geluk, overvloed, balans & moeiteloosheid ervaren ... en kan je altijd trouw zijn aan jouw natuur. Hierbij zorg ik graag voor de nodige ondersteuning.

Ondersteuning voor ondernemers

Als solo-ondernemer heb je verschillende petten op & ben je van a tot z verantwoordelijk voor alles wat er in jouw onderneming gebeurt. Dit wil ook zeggen dat alle beslissingen door jou genomen dienen te worden.


Dit geeft je heel veel vrijheid & kan tegelijk soms lastig zijn. Op bepaalde momenten kan het immers deugd doen om even met iemand te sparren & van gedachten te wisselen.


Zeker als je een fantastisch idee hebt dat je heel graag met de wereld wil delen. Alleen heb je geen idee hoe je dit dan concreet kan doen. Wat er zoal technisch bij komt kijken & wat de mogelijkheden zijn om dit voor elkaar te krijgen.


Het zou zonde zijn als jij je hierdoor laat tegenhouden & je jouw fantastische idee terug in de koelkast stopt.


Vanuit mijn jarenlange ervaring met marketing-technische ondersteuning voor solo-ondernemers heb ik ondertussen een goed zicht op de technische kant & de verschillende mogelijkheden die er zijn. Uiteraard gebruik ik veel van die tools ook zelf in mijn onderneming. 


Ik word zelf heel blij om even uit te zoomen & het groter geheel te bekijken.
Waarbij ook de details niet uit het oog verlies. Zo kan ik met je meekijken naar de verschillende opties om jouw idee in de wereld te zetten. Dit is zo'n knopje dat ik gewoon niet kan afzetten & haast automatisch gebeurt. 


Dus waarom zou jij mijn talent niet gebruiken om even met je mee te kijken & je op weg te helpen? Ik luister naar wat je wil gaan doen, stel bijkomende vragen als het voor mij niet helemaal duidelijk is & overloop de mogelijkheden die ik zie.


Zo kan jij een keuze maken die voor jou goed voelt. Ja, jij beslist wat je ermee doet of niet doet. Beide zijn mogelijk & helemaal oké. 

Hoe kan ik je helpen?

Hier vind je enkele voorbeelden waarmee ik je zoal kan helpen....

Ik vertrek altijd van wat jij nodig hebt, welke tool daar het best bij aansluit & binnen je budget past.

Gebruik je nu al een bepaalde tool, dan bekijken we samen de mogelijkheden zodat je deze eventueel kan blijven gebruiken.


Verder vind ik het belangrijk dat jij ook zelf met jouw tools overweg kan.

Dus ik leer je er ook mee werken zodat je niet op mij hoeft te wachten om de nodige aanpassingen te doen.Sommige linken zijn affiliate links. Dat betekent dat, als jij via die link een aankoop doet, ik een kleine vergoeding ontvang. Voor jou blijft de prijs hetzelfde & verandert er dus helemaal niets. Voor mij betekent dit extra steun om mijn waardevolle content te blijven delen.

Ben jij er klaar voor?

Aangezien elke vraag & elk project anders is, luister ik graag even naar jouw plannen & wensen.

Zo kunnen we kijken op welke manier we kunnen samenwerken.


Plan alvast even een vrijblijvend kennismakingsgesprek met me in.

Mijn tarief voor deze technische ondersteuning is 66 euro per uur (excl. BTW).

>