Stap jij na de vakantie in je oude patroon? - Liesbet Selleslags

Stap jij na de vakantie in je oude patroon of kies je voor een nieuw verhaal?

Alles rondom ons verloopt in een cyclus.  Het ritme van de natuur, van de maan, van je regels, van je eigen leven.  En toch leven we vaak alsof deze cycli niet bestaan.
De zomervakantie is nu echt voorbij & het is tijd om terug in ons alledaagse leven te stappen. De vraag die je hierbij kan stellen is: "Stap jij na de vakantie in je oude patroon of kies je voor een nieuw verhaal?" 

Heel vaak kies je voor het eerste & neem je deze oude routines & patronen terug op alsof ze nooit zijn weggeweest. Opstaan, gaan werken, terug thuiskomen, eten maken, nog even tv kijken, gaan slapen, ....

Ook al wordt je er misschien niet helemaal gelukkig van. En verlang je al stiekem naar het weekend of je volgende vakantie. Tijd voor jezelf waar je je helemaal vrij voelt. Waar er niets meer moet & alles kan. Waar je je vrij voelt om te doen waar je echt gelukkig van wordt & waar je echt plezier aan beleeft.

De natuur als spiegel

De natuur is onze grootste spiegel wat betref de verschillende cyclussen in ons leven. Er is tijd van ontkiemen, groeien, bloeien, verval & dood. De zomer waarin alles in volle bloei staat & de zon ons energie geeft, loopt stilaan op haar einde. De herfst waarin Moeder aarde het oude loslaat & de bomen de bladeren loslaten, komt eraan.

Al is er natuurlijk nog eerst de nazomer die de herfst nog even uitstelt. In deze periode kan je je alvast voorbereiden op de verandering, het loslaten dat erna komt. Het helpt ons bij het ontvangen, verwerken & opnieuw uit te delen van wat er is. Zowel op fysiek, emotioneel als mentaal gebied.

Stap jij na de vakantie in je oude patroon of kies je voor een nieuw verhaal?

Heb jij je tijdens de zomervakantie afgevraagd hoe je verder wil? Hoe je graag zou willen dat je leven er uitziet als alles mogelijk is. Zijn er aspecten in je persoonlijke of professionele leven waar je je niet meer goed bij voelt? Stukken die je eigenlijk los wil laten zodat je echt datgene kan gaan doen wat 100% goed voelt. Of stap je gewoon terug in de oude routines & patronen omdat het nu eenmaal van je verwacht wordt? Omdat die stukken loslaten misschien (nog) te beangstigend voor je is & je niet weet wat ervoor in de plaats komt. Je houdt je nog even vast aan de zekerheid die je momenteel hebt.

Het kan gelukkig ook anders. 

Wanneer je het magische ritme van de maan volgt, kom je immers dichter bij je vrouwelijke natuur, bij je innerlijke weten. De maan heeft een invloed op iedereen, maar vrouwen zijn er extra gevoelig voor. Net als de planeet Venus resoneert de maan namelijk met je vrouwelijke yin energie. ⁣⁣

Het ritme van de maan nodigt je elke maancyclus uit om antwoorden & nieuwe inzichten te krijgen op persoonlijke vragen die er bij je leven.⁣⁣ Om oude zaken die niet meer goed voor je voelen, los te laten.

Zo maak ruimte voor keuzes die gebaseerd zijn op jouw innerlijke weten & waar jij echt gelukkig van wordt, die je vrijheid geven. Het ritme van de maan helpt je om je weer te verbinden met wie je werkelijk bent.
⁣⁣
De nieuwe maan nodigt je telkens uit om hier naar te gaan kijken & om nieuwe intenties te zetten die je tijdens de komende maan(d) in de wereld wil zetten, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak.⁣⁣


Welk verhaal vertel jij jezelf & bepaalt hoe jij je leven nu leeft?

Zodra je deze stukken helder hebt, kan je delen van je verhaal gaan aanpassen of zelfs helemaal schrappen. Zo kan jij je leven richting geven & kunnen er echt dingen veranderen zodat jij je droomleven ook echt kan realiseren.

Hoe meer verbonden ik ben met mijn vrouwelijke natuur & mijn innerlijke weten, hoe gevoeliger ik wordt voor deze maanenergie. Vraag je vrijblijvende
kennismakingsgesprek zodat deze energie ook jouw kan helpen om dichter bij jezelf te komen. 

Liesbet Selleslags
 

Dagelijkse zelfzorg & zelfliefde momenten helpen je om het contact met je lichaam & jezelf te herstellen. Ze nodigen je uit om te vertrouwen op & te luisteren naar de signalen die je lichaam je geeft. Op jouw gevoel & intuïtie die je nooit in de steek laten.

>