__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"62516":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"62516":{"val":"var(--tcb-color-15)"}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Jouw gratisblauwdruk

Ondersteuning voor solo-ondernemers

Ondersteuning voor ondernemers

Als solo-ondernemer heb je verschillende petten op & ben je van a tot z verantwoordelijk voor alles wat er in jouw onderneming gebeurt. Dit wil ook zeggen dat alle beslissingen door jou genomen dienen te worden.


Dit geeft je heel veel vrijheid & kan tegelijk soms lastig zijn. Op bepaalde momenten kan het immers deugd doen om even met iemand te sparren & van gedachten te wisselen.


Zeker als je een fantastisch idee hebt dat je heel graag met de wereld wil delen. Alleen heb je geen idee hoe je dit dan concreet kan doen. Wat er zoal technisch bij komt kijken & wat de mogelijkheden zijn om dit voor elkaar te krijgen.


Het zou zonde zijn als jij je hierdoor laat tegenhouden & je jouw fantastische idee terug in de koelkast stopt.


Vanuit mijn jarenlange ervaring met marketing-technische ondersteuning voor solo-ondernemers heb ik ondertussen een goed zicht op de technische kant & de verschillende mogelijkheden die er zijn. Uiteraard gebruik ik veel van die tools ook zelf in mijn onderneming. 


Ik word zelf heel blij om even uit te zoomen & het groter geheel te bekijken.
Waarbij ook de details niet uit het oog verlies. Zo kan ik met je meekijken naar de verschillende opties om jouw idee in de wereld te zetten. Dit is zo'n knopje dat ik gewoon niet kan afzetten & haast automatisch gebeurt. 


Dus waarom zou jij mijn talent niet gebruiken om even met je mee te kijken & je op weg te helpen? Ik luister naar wat je wil gaan doen, stel bijkomende vragen als het voor mij niet helemaal duidelijk is & overloop de mogelijkheden die ik zie.


Zo kan jij een keuze maken die voor jou goed voelt. Ja, jij beslist wat je ermee doet of niet doet. Beide zijn mogelijk & helemaal oké. 


Uiteraard hou ik tijdens deze strategische ondersteuning sessie ook jouw blauwdruk & deze van je onderneming in mijn achterhoofd. Zodat ik hiermee advies kan geven die helemaal past bij jouw energie & deze van je onderneming. 

Ben jij er klaar voor?

1 uur technische ondersteuning

Tijdens 1 uur zet ik technisch alles klaar zodat jij jouw idee in de wereld kan zetten. Zo hoef jij alvast niet wakker te liggen van de techniek & alles wat daarbij komt kijken. 

 • 1 uur 
 • opstart online via Zoom
 • inclusief opname van je sessie
 • plan zelf je sessie in mijn agenda

77 euro (incl. BTW)

Via deze knop kan je een betaling doen. Na je betaling ontvang je via mail een link naar mijn agenda. Hiermee kan je jouw sessie rechtstreeks in mijn agenda plannen.

1 uur strategische ondersteuning

Tijdens 1 uur kan jij mijn brein lenen om te luisteren naar wat je wil gaan doen, stel ik bijkomende vragen als het voor mij niet helemaal duidelijk is & overloop ik de mogelijkheden die ik zie. Jij beslist nadien wat je ermee doet of niet doet.

 • 1 uur 
 • online via Zoom
 • inclusief opname van je sessie
 • plan zelf je sessie in mijn agenda

111 euro (incl. BTW)

Via deze knop kan je een betaling doen. Na je betaling ontvang je via mail een link naar mijn agenda. Hiermee kan je jouw sessie rechtstreeks in mijn agenda plannen.

Pakket van 5 sessies

Denk je dat je meer tijd nodig hebt om je idee met de wereld te delen? Kies dan voor een pakket waar we samen de mogelijkheden gaan ontdekken, integreren & je bij me kan terugkomen als je toch nog ergens vastloopt. Deze sessies gebruik je op binnen 3 maanden na aankoop

 • 5 sessies van 1 uur 
 • online via Zoom
 • inclusief opname van je sessies
 • plan zelf je sessies in mijn agenda

555 euro (incl. BTW)

Via deze knop kan je een betaling doen. Na je betaling ontvang je via mail een link naar mijn agenda. Hiermee kan je jouw sessie rechtstreeks in mijn agenda plannen.

Wil je liever eerst even met me afstemmen? Reserveer dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in mijn agenda. 

>