Ben jij als solo-ondernemer op zoek naar technische ondersteuning?


Misschien vind je dit een beetje raar om dit hier op mijn website terug te vinden. Toch is niet zo raar als je weet dat ik in een ver verleden een IT opleiding volgde & er nog goed in was ook. Deze kennis & de goesting om me terug te verdiepen in het technische gedeelte, komt mij als ondernemer heel goed van pas. Als solo ondernemer heb je immers verschillende petten op & ben je van a tot z verantwoordelijk voor alles wat er in je bedrijf gebeurt.


Ik ervaar in mijn ondernemersnetwerk dat de combinatie technisch inzicht & een mensen-mens eerder ongewoon is. Het is meestal een of-of verhaal ipv en-en. Dit merk ik aan de vragen die ik lees op sociale media of die ik zelf krijg. 


Ik hou juist van deze afwisseling! Dus waarom zou ik me (laten) beperken & mijn kennis niet gebruiken?


Zo werk ik al even als freelance medewerker voor Linda Nuyts waar ik technische ondersteuning doe voor oa WordPress, Thrive Themes, WooCommerce, WishList Member, Weebly, Active Campaign, MailChimp, Canva, Zapier, Recurpost, Planoly, ... Zeg maar verschillende tools die een solo ondernemer kan gebruiken in zijn/haar onderneming zodat een aantal processen geautomatiseerd worden. 


En natuurlijk help ik ook jou hier heel graag bij!


Voel jij dat jij hier ook hulp bij kan gebruiken?

Of loop je vast met een tool die je niet in dit lijstje ziet staan?

Heb je een idee & weet je niet hoe je dit technisch voor elkaar kan krijgen?

Dan bekijk ik graag wat ik voor jou kan doen. 


Voor grote, complexere projecten werk ik uiteraard graag samen met het team van Linda Nuyts. 


Reserveer een babbeltje in mijn agenda. Dan bekijken we samen vrijblijvend wat ik voor jou kan betekenen. 

Wil je me liever gewoon een vraag stellen? Stuur dan even een e-mail naar Liesbet@liesbetselleslags.be of stel je vraag hier.

>