__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"62516":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"62516":{"val":"var(--tcb-color-15)"}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Jouw gratisblauwdruk

Leef jouw ideale leven

Alle dagen doen waar jij echt goed in bent & wat je 100% gelukkig maakt vanuit flow.

Gebruik jouw unieke giften om elke dag jouw droomleven te leven. Een leven boordevol geluk, balans, overvloed & moeiteloos waarbij je altijd trouw bent aan jouw natuur.

Traject

Jij bent geboren met jouw unieke giften. Met eigenschappen, talenten, kwaliteiten, uitdagingen, behoeften die je helemaal uniek maken. Deze kreeg je mee tijdens jouw geboorte & maken deel uit van jouw energetische blauwdruk.


Mogelijk ben je deze tijdens jouw leven vergeten of heb je je zo aangepast aan wat anderen van je verlangden waardoor je jezelf helemaal bent kwijt gespeeld. Ik weet waarover ik spreek, want ook ik ben ooit in die situatie beland.


Dankzij mijn energetische blauwdruk begon ik mezelf terug te herinneren wie ik werkelijk ben. Dit heeft mij geholpen om terug te gaan naar mijn basis, naar mijn fundament om van daaruit mijn ideale leven op te bouwen.


De stappen die ik gezet heb, bracht ik samen in dit traject zodat ook jij je jouw unieke giften terug gaat herinneren & jij jouw ideale leven kan gaan leven.


Ook hier vertrekken we van jouw energetische blauwdruk. In de eerste module ga ik hier verder op in.  Dit vormt de basis van dit traject waar je zonder enige voorkennis kan aan deelnemen.


Tijdens de andere 5 modules ga je verder werken aan jouw basis & doorloop je verschillende stappen om jouw ideale leven vorm te geven. Daarnaast voorzie ik nog enkele mooie bonussen om je extra te ondersteunen.

Inhoud van het traject

Dit is wat we behandelen tijdens dit traject zodat jij elke dag jouw ideale leven kan leven

Module 1

Welkom

Je krijgt van mij de basis om met dit traject te starten. Je ontdekt meer over jouw energetische blauwdruk, yin & yang, de invloed van de 5 elementen in je dagelijkse leven, ... Kortom alles wat je nodig hebt om je te ondersteunen tijdens dit traject.

 

Module 2

Balans & vertrouwen

Je gaat op zoek naar jouw basis, jouw fundament én dus ook naar jouw unieke giften die jij kan inzetten om jouw ideale leven te leven. Zo hoef jij jezelf niet meer te vergelijken met anderen waardoor je ook meer balans & vertrouwen ervaart in jouw leven.

Module 3

Richting & leiderschap

Je gaat kijken naar de keuzes die je gemaakt hebt in je leven & die je gebracht hebben waar je nu bent. Ben je tevreden of wil je hier iets aan veranderen? Deze module gaat helemaal over het maken van keuzes, accepteren wat er is & 100% verantwoordelijkheid nemen.

Module 4

Innerlijke rust & meebewegen

Je gaat op zoek naar manieren om tot rust te komen & ontdekt wat dit met je doet als je hier bewust mee aan de slag gaat. We gaan verder met de keuzes die je maakte in de vorige module & hoe jezelf kan laten meebewegen op de stroom van het leven zonder te forceren of pushen.

Module 5

Groei & verbinding

Je ontdekt in welke richting je nog wil groeien & jezelf verder wil gaan ontwikkelen én hoe je dit kan integreren in jezelf. Daarnaast ga je kijken naar hoe je in verbinding bent met de mensen in je omgeving. Ook dit betekent weer keuzes maken & prioriteiten stellen.

Module 6

Transformatie & zichtbaarheid

Je gaat nog dieper inzoomen in hoe graag je deze verandering wil in je leven & wat je  nog tegenhoudt om jouw ideale leven te leven. Welke stappen kan je nu al zetten? Tevens nodig ik je uit om jezelf helemaal te laten zien & accepteren zoals je echt bent, zonder maskers op.

Bonussen

Bij dit traject heb ik enkele heel waardevolle bonussen bijgevoegd. Wat deze zijn, hou ik nog even voor mezelf & zal je ontdekken zodra je het traject start. Deze kunnen op elk moment verder aangevuld worden wanneer ik voel dat dit jou kan verder helpen.

Ben jij er klaar voor?

Nog even geduld... De deuren voor dit traject gaan snel open.


Wil jij graag als eerste op de hoogte gebracht worden?

Schrijf je hier in op de wachtlijst & krijg als EERSTE toegang tot bijzondere bonussen!

Wanneer je je e-mailadres hier achterlaat, stem je ermee in om e-mails te ontvangen ivm dit traject om jouw ideale leven te leven. Je ontvangt geen inspiratiemails. Tenzij je dat aanvinkt bij je inschrijving.

Check de privacyverklaring voor meer informatie ivm de verwerking van jouw gegevens.

Over mij
Ik ben Liesbet... 

Bijna heel mijn leven deed ik vooral wat (ik dacht dat) er van mij verwacht werd. Tot mijn lichaam aangaf dat het zo echt niet anders kon. Ik was helemaal vervreemd van mezelf & had geen idee meer had wie ik was of wat ik hier te doen had.


Het was voor mij de start van een zoektocht naar mezelf. Een zoektocht die me heel wat heeft geleerd over wie ik echt ben. Inzicht in mijn energetische blauwdruk zorgde ervoor dat er heel wat puzzelstukjes in elkaar vielen. 


Dit bracht me heel erg terug naar mijn innerlijke kracht zodat ik terug leiding & verantwoordelijkheid kan nemen over mijn eigen leven. Zodat ik mijn ideale leven kan leven waarvoor ik geboren ben.


Het is oneindig proces waarbij ik nog elke dag nieuwe inzichten krijg & dingen over mezelf ontdek. Dit maakt het juist zo boeiend.


Lees meer...

>