26 mei 2021

Cyclisch leven & ondernemen, Nine Star Ki

De volle maan van 26 mei 2021 is een hele speciale & krachtige volle maan. Iets wat ik zelf al enkele dagen voel met rare dromen waarin mensen in voorkomen waarvan ik geen idee heb wat ze in mijn dromen komen doen. Wellicht heb ik daar nog een aantal dingen te transformeren & is het daar nu het ideale moment voor.


Het Nine Star Ki profiel van deze volle maan is 6 metaal 2 aarde 9 vuur, onze huidige maandenergie. Een reeks waarin zowel controle als voeding zit.

  • aarde is voedend voor metaal
  • vuur is controlerend voor metaal

Dus metaal krijgt zowel voeding als controle wat haar mooi in balans ☯️ houdt natuurlijk. Want beide zijn immers nodig in ons leven. Er is niets goed of fout.


Volle maan laat zoals altijd haar licht schijnen op alles wat er is & zorgt voor transformatie. Ook zij maakt geen onderscheid tussen datgene wat wel of niet gezien mag worden. Ook datgene wat je liever verborgen houdt, brengt ze moeiteloos aan het licht.


De natuur maakt immers geen onderscheid tussen goed of slecht, positief of negatief. Dat is een betekenis die wij mensen eraan hebben gegeven.


In deze maandenergie staat 9 vuur in het handelingsgetal, dubbel zoveel licht dus. De grootste behoefte van 9 vuur is dat ze gezien wordt & daar zal ze alles aan doen. Ze neemt immers graag haar podium in & zal dit niet snel met iemand anders delen..


Daarnaast laat ze moeiteloos haar licht schijnen op alles wat gezien mag worden. Ook hier hoeft ze niets voor te doen. Het gebeurt helemaal vanzelf, net zoals de volle maan dit doet. Ze heeft immers dezelfde transformerende energie.


Iets waar de volle maan haar extra bij zal helpen wat deze periode dus extra krachtig & pittig kan maken. Gelukkig houdt 9 vuur ook van feestjes, plezier maken & heeft het een zeer positieve energie waar ze anderen graag bij aansteekt. Haar motto is "alles komt altijd goed". Daar mag je ook echt op vertrouwen.


Jouw lichaam laat je altijd exact zien wat je aankan. Ook al voelt het voor jou op dat moment misschien niet zo aan..


Aarde zorgt voor vertrouwen & brengt je terug naar jouw centrum, jouw kern. Het is een zeer zorgende energie... voor anderen. Dit is nl. de grootste behoefte van 2 aarde. Ervoor zorgen dat iedereen in haar omgeving het goed heeft & daar kan ze heel ver in gaan. Ze houdt immers van details waarvan ze het geheel wel eens compleet uit het oog kan verliezen. Maar ook zichzelf durft ze wel eens uit het oog te verliezen wanneer ze te ver doorschiet in haar zorgende behoefte.


Als ze dan niet terugkrijgt wat ze geeft, kruipt ze in haar slachtofferrol waarbij er heel wat emoties naar boven kunnen komen. 2 aarde staat immers in het emotiegetal waarbij het gekwetste innerlijke kind getriggerd zich laat zien.


Ze staat immers altijd klaar voor iedereen & verwacht dit stiekem ook wel terug. Alleen zal ze dit niet zo uitspreken & ook niet altijd krijgen natuurlijk. Iedereen, elke verschijningsvorm heeft andere behoeften & een andere blauwdruk


Onze huidige jaarenergie staat nog steeds in 6 metaal. Een eerder mannelijke, rationele energie die houdt van controle, leiderschap, zich nuttig voelen, rechtvaardigheid, gelijkwaardigheid, verantwoordelijkheid.


Je merkt dat de maatregelen stillaan beginnen af te zwakken & de vaccinaties op kruissnelheid komen. Langs de ene kant brokkelt de controle af terwijl deze aan de kant wordt opgevoerd. Het kan ons een vals gevoel van vrijheid geven.


Zo voelt het toch alleszins aan voor mij als dubbele 6 metaal met daar nog eens een 5 aarde getal achter die houdt van autonomie. Waarbij ik me niet verder ga mengen in de discussie die je overal gevoerd ziet worden. Ik heb hier zeker mijn mening over, maar die doet hier nu even niet ter zake.


Zo zorgt de volle maan van 26 mei 2021 alleszins voor een zeer transformerende periode waarbij je tevens wordt uitgenodigd om jezelf niet uit het oog te verliezen & dicht bij jezelf te blijven.


Hier kan bv een etherische olie van Frankincense je heel goed bij ondersteunen. Deze olie houd je in het hier & nu & zet je terug met je 2 voeten op de aarde.


Laat me zeker even weten hoe jij deze volle maan energie ervaart.


Wil jij graag tips & tricks voor een frisse start van 2022?

Een nieuw jaar & een nieuwe start. Het ideale moment om jouw dromen, wensen, verlangens in de wereld te zetten.

Daarvoor is 2022 het ideale jaar!

In deze gratis online workshop geef ik je ook verschillende tips & tricks om van 2022 jouw jaar te maken. Een jaar boordevol geluk, vrijheid, balans, moeiteloosheid & overvloed!


Omarm een frisse start_

Wil jij graag kennismaken met de kracht van pure etherische oliën?

In deze gratis online workshop ontdek je hoe deze je kunnen ondersteunen op lichamelijk, mentaal, emotioneel & energetisch vlak.


Er is een olie voor alles waar jij wel een beetje extra hulp bij kan gebruiken. Die geven ze op een zachte manier waar jij dit nodig hebt.

De kracht van pure etherische oliën

Geef een reactie

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>