Welke diffuser zal ik nemen?
24/04/2021
Liesbet Selleslags

Natuurlijke ondersteuning

Welke diffuser zal ik nemen?


Een vraag die ik regelmatig krijg is "Welke diffuser zal ik nemen?". Een verstuiver is het makkelijkste & snelste hulpmiddel dat je kan inzetten voor aromatherapie. En er zijn natuurlijk verschillende soorten & modellen op de markt.


Wanneer je een diffuser wil aankopen, is het belangrijk dat deze van goede kwaliteit is. 


Allereerst kies je best voor een ultrasone verstuiver voor etherische oliën. Door ultrasone trillingen worden de etherische oliën in het water als een aromatische mist (koude verneveling) van microdeeltjes verspreid. De etherische oliën worden niet opgewarmd zodat hun werking optimaal blijft & jij kan genieten van een ideale geurbeleving. 


Daarnaast is het materiaal waaruit deze gemaakt is van essentieel belang. Zorg ervoor dat de binnenkant gemaakt is van hoogwaardig plastic, dat niet aangetast kan worden door de oliën. 


Er zijn namelijk heel wat diffusers van mindere kwaliteit op de markt die niet van dit hoogwaardig plastic gemaakt zijn. Hier bestaat de kans dat het plastic dus aangetast wordt door de pure oliën & in de lucht (en je luchtwegen) terecht komen. Dit wil je zeker ten allen tijden vermijden! Verschillende modellen

Hieronder vind je een overzicht van verschillende verstuivers.


Deze schakelen allemaal automatisch uit wanneer het waterpeil te laag is. Dus zodra je deze op hebt gezet, hoef je er niet meer naar om te kijken. Bovendien zijn ze heel makkelijk in onderhoud.


Elke diffuser heeft ook enkele specifieke functies. Deze kan je meenemen in je keuze... al kan je natuurlijk ook puur op je gevoel kiezen.

Dewdrop

1 Dewdrop diffuser


De Dewdrop diffuser heeft een strakke / moderne uitstraling die doet denken aan dauwdruppel. 


Deze heeft verschillende intervaltijden & 11 lichtopties (flikkerende kaars, wisselende kleuren) zodat je een aangename sfeer kan creëren. 

2 Desert Mist diffuser


De Desert Mist diffuser creëert een Midden-Oosterse sfeer, het gevoel van 1001 nachten.


Deze heeft verschillende intervaltijden & 11 lichtopties (flikkerende kaars, wisselende kleuren) zodat je een aangename sfeer kan creëren.

Dessert Mist
Lantarn diffuser

3 Lantern diffuser


Deze diffuser met klassiek lantaarnontwerp is o.a. gemaakt van fijn metaal en glas. 


Deze heeft verschillende intervaltijden & 11 lichtopties (flikkerende kaars, wisselende kleuren) zodat je een aangename sfeer kan creëren.

4 Aria diffuser


Deze prachtige, luxueuse diffuser is ideaal om een rustige, kalmerende sfeer te creëren. 

 

Gebruik de afstandsbediening om te kiezen uit een selectie rustgevende geluiden, intervallen & lichtfuncties. Je kan ook naar eigen muziek luisteren via de ingebouwde luidsprekers 

Aria
Sweet Aroma Ultrasonic Diffuser

5 Sweet Aroma Ultrasonic Diffuser


Deze compacte, blauwe diffuser heeft een mooi ontwerp & is voorzien van 10 lichtopties die je kan afstemmen op je humeur.


Verder heeft deze 2 standen om de intervaltijden aan te passen. 

6 Lucia Artisan Diffuser


De glazen hoes van deze unieke diffuser wordt met de hand vervaardigd door een glasblazer met jarenlange ervaring. Het unieke, lampachtige ontwerp verspreidt zacht licht dat mooi aansluit op de ultrasone verstuiving van etherische olie.


Deze heeft verschillende intervaltijden & 8 LED-lichtopties die onafhankelijk van de verstuifoptie kunnen gebruikt worden.

Lucia Artisan Diffuser
Lustre Artisan Diffuser

7 Lustre Artisan Diffuser


De glazen hoes van deze unieke diffuser wordt met de hand vervaardigd. De Lustre Artisan Diffuser is afkomstig uit de Parelrivierdelta in China. De plek is al honderden jaren een toevluchtsoord voor ambachtslieden, dichters en schilders.


Deze heeft verschillende intervaltijden & 8 LED-lichtopties die onafhankelijk van de verstuifoptie kunnen gebruikt worden.

8 Haven Ceramic Diffuser


Deze chique, kleine verstuiver is zorgvuldig gemaakt van natuurlijk porselein en past dankzij het moderne ontwerp in ieder interieur. Deze exclusieve verstuiver, ontworpen als decoratie of blikvanger, creëert met zijn verfijnde ontwerp een opbeurende sfeer die lichaam en geest kalmeert.


Deze heeft verschillende intervaltijden & geeft een warme gloed waarmee je je huis  transformeert tot een fijne, comfortabele plek.

Haven Ceramic Diffuser
Feather The Owl

9 Feather The Owl Diffuser


De leukste verstuiver die bedtijd nog leuker maakt. De pootjes zijn aanraakgevoelig & kan tevens gebruikt worden als nachtlampje. Via de ingebouwde speaker kan je genieten van vijf verschillende geluidsopties waaronder regen, vogels, golven, ventilator & slaapliedjes.


Deze heeft verschillende intervaltijden & 10 LED-lichtopties die onafhankelijk van de verstuifoptie kunnen gebruikt worden.

10 Car Vent Diffuser


Geniet van een heerlijk ruikende auto met de Car Vent Diffuser! Deze eenvoudige, stijlvolle verstuiver is verkrijgbaar in roségoud en grijs en bevat absorberende pads die een heerlijke geur verspreiden.

.

Zorg ervoor dat je je favoriete oliën bij de hand hebt zodat je auto altijd heerlijk ruikt!

Zoals je ziet zitten er best veel verschillende diffusers in ons assortiment & er komen er nog regelmatig nieuwe bij.


Hopelijk helpt dit overzicht je om een goede keuze te maken zodat jij kan genieten van de weldaden van pure etherische oliën.


Een aantal van deze diffusers zijn los verkrijgbaar, meestal met extra etherische oliën. Andere zijn ook of enkel verkrijgbaar bij een startersbundel. 


Neem zeker even contact met me op als je hierover nog bijkomende vragen hebt of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek met me in.. Ik help je graag veder op weg. 

misschien heb je ook nog interesse in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Vraag hier jouw gratis energetische blauwdruk

én ontdek de sleutel naar jouw ideale leven waarvoor jij geboren bent!

>