Welzijn op maat zodat jij een gezonde keuze kan maken voor jezelf & je familie. Want dat hoeft niet overweldigend te zijn. Ook al begrijp ik heel goed dat je soms door het bos de bomen niet meer ziet. Ik ben er immers om jouw te helpen & ondersteunen naar een natuurlijke levensstijl die zorgt voor meer welzijn in jouw leven & dat van je gezin. 


We verlangen immers allemaal naar hetzelfde ook al zijn we allemaal heel verschillend. Misschien heb jij het meeste nood aan beter slapen, minder stress, menopauze, hormonen in balans, natuurlijk gezond, emoties in balans, natuurlijk huishouden, natuurlijke lichaamsverzorging, .... Zoveel verschillende mogelijkheden waarbij ik jou heel graag begeleid.


Hiervoor werk ik samen met Young Living. Zij hebben een heel uitgebreid aanbod 100% natuurlijke producten zonder schadelijke troep. Zelf koop ik naast mijn essentiële oliën ook al mijn verzorgings-, schoonmaakproducten & voedingssupplementen bij hen. Deze worden gewoon thuis bezorgd. 


Om je alvast op weg te helpen, heb ik verschillende pakketten samengesteld die we helemaal naar jouw wens kunnen invullen. Niet voor niets, welzijn op maat dus...

Uiteraard kan je alle producten in 1 keer bestellen. MAAR wat als er een veel beter alternatief is?

Wat als je jouw bestelling over 3 maanden verdeelt? Zo verdeel je de kosten over 3 maanden EN krijg je er nog een enkele leuke extra's bovenop! Extra's zoals 24% korting, lagere verzendkosten, gratis producten, .... én natuurlijk mijn persoonlijke begeleiding!


Wat zit er in de pakketten?


Ik ben nog volop bezig met het samenstellen van deze pakketten.... maar ik kan al melden dat volgende thema's aan bod zullen komen:

  • emoties in balans
  • menopauze & hormonen
  • natuurlijke lichaamsverzorging
  • .....

Nog even alle voordelen op een rijtje

  • Persoonlijke begeleiding
  • De pakketten zijn aanpasbaar aan jouw behoeften
  • Kosten worden gespreid over 3 maanden ipv alles in 1 keer aan te kopen
  • 24% korting op je bestelling
  • Lagere verzendkosten
  • Gratis producten

Wil jij graag starten?


Dan ben ik er om jou hierbij te begeleiden. Reserveer even een babbeltje in mijn agenda. Dan bekijken we samen vrijblijvend wat ik voor jou kan betekenen. 

>