Waarom Young Living?


Er zijn natuurlijk heel veel verschillende merken op de markt die essentiële oliën verkopen. Toch koos ik ervoor om samen te werken met Young Living aangezien zij iets bieden dat geen enkel ander merk heeft. 


1. Seed to Seal-garantie

Dit is een garantie die Young Living geeft vanaf het zaadje tot de verzegeling van het flesje essentiële olie. Heel dit proces is onderworpen aan strenge kwaliteitsvoorwaarden zodat jij steeds de beste kwaliteit in handen krijgt. 


2. 100% pure therapeutische essentiële olie

Enkel 100% pure essentiële oliën hebben een therapeutisch effect. Daarom doet Young Living geen toegevingen als het om kwaliteit gaat & zullen ze er ook niets aan toevoegen of chemische rommel gebruiken. 

 

3. Zeer uitgebreid assortiment

Young Living heeft een zeer uitgebreid aanbod aan single essentiële oliën, melanges & andere producten op basis van essentiële oliën. Al deze producten passen perfect in een natuurlijke levensstijl. Hoe makkelijk is het om die allemaal op 1 plaats te kunnen aankopen?


4. Hun mooie missie

Young Living inspireert mensen over heel de wereld om een leven vol welzijn & overvloed te leiden. Ze wil elk huishouden voorzien van essentiële olie om hen hierbij te ondersteunen. Deze missie sluit helemaal aan bij die van mij waardoor ik me geen mooiere samenwerking kan indenken. 


5. Goed gevoel

Bij alles wat ik doe luister & vertrouw ik op mijn gevoel. Dat vertelt me steeds of ik iets wel of niet moet doen. Bij Young Living voelde ik van in het begin een dikke JA & dat gevoel verandert niet.


Een natuurlijke levensstijl

Bij een natuurlijke levensstijl horen uiteraard ook producten die 100% natuurlijk zijn. Want het heeft helemaal geen zin om alle chemische troep uit je huis te elimineren om dan zonder dat je het weet via een andere weg opnieuw chemische producten in je leven te brengen. Daarom koos ik er ook voor om met Young Living samen te werken.


Ze hebben hun eigen boerderijen & partnerboerderijen op die locaties waar de grond het meest geschikt is om die bepaalde olie te produceren. Uiteraard wordt de bodem waarop deze planten groeien zorgvuldig gecheckt zodat ze er zeker van zijn dat deze geen chemische gifstoffen bevatten. Want alles wat in de grond zit, komt ook in de planten & uiteindelijk in de essentiële olie terecht. De planten & zaden die gebruikt worden zijn niet genetisch gemanipuleerd. Verder gebruiken ze geen insecticiden & pesticiden of andere chemische troep, maar kiezen ze steeds voor natuurlijke oplossingen waaronder essentiële oliën. Voor het oogsten van de planten kan het wetenschappelijk team zich baseren op 30 jaar onderzoek naar beste moment van de dag. 


Tijdens heel het proces van zaadje tot het verzegelen van het flesje gebeuren er verschillende interne & externe controles om de puurheid & authenticiteit van de essentiële olie te kunnen waarborgen. 


Uiteraard zal Young Living de essentiële oliën niet bewerken om ze “beter te laten ruiken”. Wanneer een essentiële olie optimaal gedistilleerd is, kunnen bepaalde oliën zwaar ruiken. Dit kan je voorkomen door deze extra te gaan bewerken en de zwaardere moleculen eruit te halen of iets toe te voegen zodat olie fijner of aangenamer ruikt. Maar net die zwaardere moleculen zorgen voor het therapeutische effect wat dus verdwijnt als je deze verwijdert. 


Persoonlijke begeleiding

Young Living vindt advies en persoonlijke begeleiding heel belangrijk. Daarom heeft ze ervoor gekozen om met onafhankelijke distributeurs, waarvan ik er één ben, samen te werken. Dus als je bij mij je starterskit of andere producten koopt, wordt ik jouw persoonlijke coach waar je met al je vragen terecht kan. Zo wordt jij niet aan je lot overgelaten & weet je steeds welke olie je kan best gebruiken.


Naast deze persoonlijke begeleiding krijg je ook nog eBooks, cursussen & workshops, hulp & feedback van een heel team, toegang tot een online trainingsomgeving & een besloten Facebookgroep. 


Wil je hier graag meer over weten? Reserveer dan een babbeltje in mijn agenda. Dan bekijken we samen vrijblijvend wat ik voor jou kan betekenen. 

Liesbet Selleslags

 Ontdek jouw natuurlijke levensstijl

>