Over Liesbet

Ik leefde lange tijd op automatische piloot. Ik deed wat er van mij verwacht werd. Ik ging studeren en vond al vrij snel werk. Want stilzitten & niks doen was niet aan mij besteed. Na mijn eerste job volgden nog vele andere jobs. Ik begon steeds met heel veel energie & goesting aan een nieuwe uitdaging, toch raakte ik er elke keer ook weer even snel op uitgekeken. Je kan op ze'n minst spreken van een zeer hobbelig parcours.


Toch bleef ik in mijn laatste job iets te lang hangen. Ik voelde me er al even niet meer goed, had geen uitdaging meer & verveelde me steendood. Hierdoor zonderde me steeds meer af & voelde alle energie uit me wegvloeien. 


Ook voor hobby's & een sociaal leven had ik er geen energie & ruimte meer. Logisch dat ik geen kracht had om deze gouden kooi te verlaten. 

De crash kon niet uitblijven

Mijn lichaam ging steeds harder schreeuwen want ik luisterde al lang niet meer naar een verkoudheid of aanslepende sinusitisproblemen. Het riep mij uiteindelijke letterlijk een halt toe in de vorm van een bore-out & bijhorende darmproblemen


Al had het evengoed een burn-out of opstoot van mijn Graves (auto-immuunziekte van de schildklier waardoor deze te snel werkt) kunnen zijn. Gelukkig was dit laatste niet het geval. Zowel mijn voeding als mijn levensstijl zorgen ervoor dat deze in balans blijft.

Ik kon letterlijk niet meer vooruit & sleepte me door de dagen. Ik wist niet meer wie ik was & wat ik echt nodig had. Mijn zelfvertrouwen was helemaal verdwenen. Ik zat compleet vast in mezelf & bleef maar in cirkeltjes draaien. Zonder enig idee hoe ik hier verandering in kon brengen.

De zoektocht naar mezelf


Ik wou vooruit want stilzitten zit gewoon niet in mijn natuur. Toch dacht mijn lichaam hier anders over. Het had tijd nodig om te herstellen van al die jaren roofbouw die ik had gepleegd. Ik had de signalen te lang genegeerd. Dat zet je niet even recht in enkele weken of maanden. 


Ik leerde om terug te luisteren naar & vertrouwen op mijn lichaam. Want mijn lichaam weet onbewust wat goed voor mij is. Ook al denkt mijn hoofd hier vaak anders over. Je weet wel, die verdomde stemmetjes 😉

 

​Dans, beweging & yin yoga hebben mij geholpen om het contact met mezelf, mijn lichaam, mijn vrouwelijkheid & mijn natuurlijke cyclus te herstellen. Ze helpen me om dichtbij mezelf te blijven & te leven vanuit mezelf.


Daarnaast kies ik ervoor om natuurlijke producten te gebruiken die me ondersteunen op fysiek, mentaal, emotioneel & energetisch vlak zodat ik gezond & krachtig in het leven kan staan. Deze zorgen voor meer welzijn voor mezelf & mijn omgeving. 


Hierdoor is mijn passie voor een natuurlijke levensstijl & vrouwelijke energie nog meer gegroeid.


Het is het mijn missie om ook andere vrouwen hiermee te informeren, inspireren & ondersteunen.


Als creatieve generalist verbind ik mij momenteel met volgende freelance-opdrachten:

  • medewerker technische ondersteuning voor WordPress & Thrive bij Linda Nuyts
  • vrijwilliger bij OC De Witte Merel / Uit in Lint

 Ontdek jouw natuurlijke levensstijl

>