Favoriete tools

Ontdek welke favoriete tools mij helpen om meer vrijheid te creëren in mijn dagelijkse leven & mijn onderneming.


Van een aantal van deze bedrijven ben ik ambassadeur omdat ik 100% geloof in het product of dienst die ze aanbieden. Van deze bedrijven deel ik mijn persoonlijke link zodat ik een kleine commissie ontvang als beloning om je naar hen door te verwijzen. 


Sowieso deel ik hier enkel wat ik écht leuk vind & waarin ik geloof.

Persoonlijke favorieten


Je vindt hier ook een aantal van mijn persoonlijke favorieten die ik ook in mijn onderneming gebruik.

Beeper


Deze app brengt alle chatberichten van Messenger, Instagram, WhatsApp, LinkedIn, Signal, Telegram, sms, ... samen in één inbox. Zo hoef ik niet eindeloos te switchen tussen de verschillende apps waar de kans op afleiding groot is. Zowel voor gsm als pc. 

Essentiële oliën


Ik kan me geen leven zonder essentiële oliën voorstellen. Ze bevatten de kracht, liefde & essentie van de natuur. Ze ondersteunen me waar nodig doorheen mijn dag, zorgen voor focus of ontspanning of wat ik maar nodig heb. Klik hier voor meer info over hun werking.

LastPass


De digitale kluis waarin ik al mijn paswoorden veilig bewaar zodat ik deze steeds bij de hand heb. Dit zorgt ervoor dat ik me makkelijk kan aanmelden & niet op zoek hoef te gaan naar het juiste paswoord. Ik heb hier de gratis versie. 

Loop Earplugs


Deze oordopjes verminderen het geluid zodat je minder last hebt van sensorische overbelasting. Bovendien zien ze er ook nog eens mooi uit waardoor je deze met veel plezier draagt. Kies het oordopje dat het best bij jou past.

Moonbird


Mijn Moonbird is mijn persoonlijke ademcoach die ik steeds bij de hand hebt. Hierdoor verlaagt mijn stressniveau, slaap ik beter & komt mijn lichaam tot rust. Je kan de Moonbird  30 dagen zonder risico uittesten. Met de code LIESBET17042 krijg je 10 euro korting.

Notion


Mijn all-in-one-workspace die ik helemaal op maat heb ingericht. Je vindt hier zowel persoonlijke als zakelijke info in terug zoals mijn to do's, contacten, content, projecten, ... Deze is makkelijk aanpasbaar & groeit met mij mee. Ik heb hier de gratis versie. 

Pit & Pit


De gezonde online voedingswinkel waar ik mijn kruiden, superfoods, noten, vruchten, thee & ander lekkers bestel. Ze hebben een heel uitgebreid (bio) aanbod & hebben veel aandacht voor zowel hun medewerkers, klanten als het milieu. 

Pranamat


Een natuurlijke acupressuurmat waarmee je de conditie van je spieren & huid verbetert, spierspanningen verlicht & een diepere slaap ervaart. Deze massage set voor je hele lichaam is verkrijgbaar in verschillende kleuren en 100% veilig voor lichaam & milieu.

YNAB - You Need A Budget


Deze app gebruik ik om mijn inkomsten, uitgaven & spendeerplan bij te houden, zowel persoonlijk als voor mijn onderneming. Deze helpt je op basis van vier regels om je financiën te organiseren, schulden af te bouwen, geld te besparen & je financiële doelen sneller bereiken. 

Tools voor je onderneming


Neem zeker een kijkje bij mijn persoonlijke tools, waar je ook nog enkele handige tools voor je onderneming vindt. 

ActiveCampaign


Mijn emailprogramma waarmee ik contact hou met mijn klanten via inspiratiemails & opvolgmails. Hiermee heb je eindeloos veel mogelijkheden om emails automatisch te versturen. Voor beginnende ondernemers is Mailerlite een goede gratis optie.

Canva


Het meest gebruiksvriendelijke & intuïtieve grafische programma. Ik gebruik het voor het bewerken van foto's voor mijn website & social media, ontwerpen van Ebooks & werkboeken. Ik heb de betaalde versie gezien deze meer opties heeft. 

Google Workspace


Ik gebruik deze alles-in-één oplossing voor mijn mails, agenda, bijhouden van mijn bestanden, opmaken van documenten, spreadsheets, formulieren, ... Alles wordt bijgehouden in de cloud zodat ik steeds de laatste versie kan gebruiken.

Kennis.Shop


Het meest gebruiksvriendelijke programma om in 5 minuten betaalpagina's te maken voor eenmalige, terugkerende betalingen & abonnementen. Deze verstuurd automatisch facturen & betalingsherinneringen. De betalingen worden geregeld via Stripe.

Thrive Suite


Deze website is gebouwd met Thrive Suite gezien deze alle tools bevat om mijn online bedrijf op te bouwen & te laten groeien. Deze bestaat uit een theme builder, visual builder, quiz builder, online leeromgeving & verschillende op conversie gerichte plugins. 

Vimeo


Ik laad mijn video's op in Vimeo zodat ik deze makkelijk kan delen op mijn website of met anderen. De betaalde versie heeft extra privacy mogelijkheden zodat deze niet voor iedereen zichtbaar zijn & de video's niet kunnen gedownload worden.

WordPress


Deze website is gemaakt met WordPress, het beste open source systeem dat steeds met meegroeit & je helemaal zelf kan aanpassen. Om deze software te gebruiken dien je zelf hosting te voorzien. Ik heb deze samen met mijn domeinnaam bij Combell.

Zoom


Ik gebruik Zoom voor mijn online sessies & workshops. Deze heeft een goed geluid, opname & integratie opties, oa met Active Campaign & Zoom. Ik heb de betaalde versie zodat ik niet beperkt ben in tijd & deelnemers. 

Heb je een vraag over één van mijn favoriete tools?

Neem contact met me op & ik kom snel met een antwoord. 

>