8 november 2022

Maandenergie, Nine Star Ki

8 november 2022

Maandenergie, Nine Star Ki

De maandenergie van november 2022 verschuift van 5 aarde 3 hout 7 metaal naar 5 aarde 2 aarde 8 aarde. De vierde & laatste volledige aarde maandenergie van 2022. Deze brengt je weer terug naar jouw basis, jouw fundament.


Deze maandenergie start tegelijk met de volle maan & een maansverduistering. Dit zal de transformerende werking ervan extra versterken.


Sowieso zorgt deze maandenergie voor een omwenteling. Alles wat je de afgelopen periode hebt geleerd & ervaren, mag nu verwerkt, verteert & in een nieuwe vorm gegoten worden. 


Niets zal nog zijn zoals het was.


Net zoals de blaadjes die de bomen nu loslaten, worden verteert & opgenomen door de aarde zodat ze als voedingsbodem kunnen dienen voor al het nieuwe dat mag ontstaan in de lente.


Zo zal ook jouw maag & milt alle voedingstoffen die het ontvangt, verwerken & opnemen om deze als voeding te gebruiken voor jouw lichaam zodat het goed kan blijven functioneren.


Zo wordt ook al jouw kennis & ervaringen door jouw lichaam opgenomen & verwerkt zodat jij deze in een nieuwe vorm kan gieten. Zij vormen mee de voedingsbodem van wie jij vandaag bent & waarmee jij ook anderen kan helpen.Deze processen vragen tijd

Net zoals:

  • de aarde op haar trage tempo rond haar as draait. 
  • de verwerking van de blaadjes tot humus tijd vraagt. 
  • het verteren van jouw voedsel tijd vraagt. 

Zo verloopt ook het verwerken van jouw kennis & ervaringen volgens jouw unieke tempo. Dit proces kan je helaas niet versnellen, ook al zou je dit misschien graag willen. 


Het vraagt tijd om te wennen aan iets nieuw.


Zodra alles helemaal verwerkt is, voel je vanzelf wanneer jij klaar bent voor de volgende stap. Vertrouw erop dat je voelt wanneer dat is wanneer de tijd er rijp voor is. Al hangt dit ook voor een groot stuk samen met het (verterings)werk jij de afgelopen periode al verricht hebt. 


Hoeveel heb jij al kunnen verwerken & loslaten zodat je deze ballast niet meer nodeloos met je mee hoeft te sleuren & je sneller in beweging zal komen?Geen oordeel of excuses

Zoals reeds gezegd, iedereen bewandelt haar levenspad op haar unieke tempo. 


Het heeft dan ook geen enkele zin om je vergelijken met anderen. Het is immers geen wedstrijd waarbij diegene die eerst de finish behaalt, de winnaar is. Het (verwerkings)proces ernaartoe zorgt voor een stevig fundament waarop jij in de toekomst kan verder bouwen. Hoe steviger dit fundament, hoe stabieler jouw leven (& onderneming) zal verlopen. 


Zo heeft het ook geen zin om de schuld op anderen te steken. Dit zorgt ervoor dat jij in een slachtofferrol kruipt waarmee je jouw innerlijke kracht weggeeft aan anderen. Jouw innerlijke kracht is jouw basis om steeds naar terug te keren & op mag vertrouwen bij alles wat jij doet. 


Het is jouw leven & jouw tempo.


Ook al ben je dan misschien nog niet waar je wil zijn, vertrouw erop dat je nu al bent waar je moet zijn. De aarde zorgt voor jou, altijd! Zelfzorg

Daarvoor is het ook belangrijk dat jij goed voor jezelf blijft zorgen. Als vrouw sta je immers altijd klaar voor anderen. Je geeft heel veel waardoor je jezelf wel eens durft te vergeten. Hierdoor kan de balans tussen geven (yang) & ontvangen (yin) zoek zijn. 


De herfst is het seizoen waarop we ons voorbereiden om naar binnen te keren (yin) & goed voor onszelf te zorgen. Denk maar aan het lezen van goed boek met een tasje thee of cacao onder een dekentje. Heerlijk, toch!


Dit is ook het oogstseizoen waarop de natuur haar overvloed met ons deelt. Op deze manier zorgt de aarde onvoorwaardelijk voor ons. 


Overvloed is overal. Je hoeft het alleen te ontvangen.


Deze ontvangende energie is de ultieme vrouwelijke energie. Helaas wordt deze nog al te vaak als minderwaardig aanzien. We leven nu eenmaal in een mannelijke maatschappij waar de mannelijke kwaliteiten een hoger aanzien hebben. 


Toch kan niets in deze wereld bestaan zonder zowel mannelijke als vrouwelijke energie. Vertrouw erop dat beiden er mogen zijn & jouw ondersteunen tijdens jouw reis hier op aarde. 


Ik wens je dan ook een magische maand toe.


Heb jij vragen of nood aan extra inzichten? Plan gerust een vrijblijvende online virtueel tasje thee in mijn agenda.


Jouw grootste potentieel

Gratis Ebook

Voor vrouwen die voelen dat er meer mogelijk is in hun leven & verlangen naar meer vervulling, vrijheid & succes in hun leven. Dit is de sleutel om te kunnen zijn wie je bent & voluit te leven zoals dat voor jou is bedoeld!


Dankzij dit Ebook heb jij:

  • Formule om je grootste potentieel te berekenen op basis van je geboortedatum 
  • Inzicht in je grootste potentieel 
  • Inzicht in je grootste behoefte & unieke eigenschappen
  • Eerste stappen gezet naar zelfacceptatie zodat jij kan zijn wie je bent 
Ebook jouw grootste potentieel


Geef een reactie

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>