16 juni 2022

Nine Star Ki

16 juni 2022

Nine Star Ki

Ook jij hebt superkrachten die je helemaal uniek maken.


Misschien zag je ooit de superheldentekenfilm The Incredibles. Dan begrijp je helemaal wat ik bedoel. Indien niet, dan is dit zeker een aanrader om te bekijken. Tekenfilms bevatten vaak zo'n subtiele boodschap die heel wat puzzelstukjes in elkaar laat vallen.Superkrachten

The Incredibles gaat over een gezin met 3 kinderen die over superkrachten bezit & niets liever doet dan hun dagelijkse heldendaden verrichten. Tot op het moment dat er iets mis loopt & er een kettingreactie van rechtszaken ontstaat tegen de superhelden. Naast het gezien zijn er immers nog meer superhelden met elk hun unieke superkrachten. Zo vullen ze elkaar heel mooi aan tijdens hun acties. 


Uiteindelijk besluit de overheid de superhelden te helpen door een speciaal programma op te zetten dat voor al hun rechtszaken zal betalen. Ze voorzien hen ook van nieuwe identiteiten, op voorwaarde dat ze nooit meer heldenwerk zullen doen.


Dit zorgt er natuurlijk voor dat ze niet meer kunnen doen waarvoor ze hier zijn, nl mensen helpen met hun "heldenwerk". Dit is immers wat ze echt willen doen & wat voor hen zo natuurlijk gaat.


Uiteraard blijven ze dit nog wel op veel kleinere schaal doen waarbij ze niet te erg in de kijker lopen. Al willen ze natuurlijk niets liever dan voor iedereen ten dienste te staan.


Gelukkig kunnen de superhelden na enkele jaren langzaam terugkeren om weer hun heldenwerk op grote schaal te verrichten. Ze kunnen dus terug hun superkrachten inzetten waarvoor ze dienen & kunnen op deze manier echt hun missie leven. Jouw superkrachten

Net zoals de personages uit The Incredibles beschik ook jij over jouw superkrachten. Deze zijn dan misschien iets minder uitvergroot & uitgesproken. Toch schuilen deze ergens in jou. 


Jij kreeg jouw superkrachten met je mee tijdens je geboorte. Dit zijn jouw eigenschappen, kwaliteiten, gaven & talenten die jij kan inzitten om hier op aarde jouw heldenwerk te doen & jouw missie te leven.


Jij kreeg jouw superkrachten immers niet voor niets mee.


Misschien leg je jezelf nog wel beperkingen op, zoals ook de overheid bij de superhelden deed in de film. bv door jezelf te vergelijken met anderen, jouw eigenschappen niet naar waarde te schatten & te accepteren, jouw behoeften te negeren, ... 


Beperkingen waar jij niet gelukkig van wordt & misschien wel gefrustreerd door geraakt. Ze zorgen er immers voor dat jij niet kan doen waarvoor je hier echt bent. 


Ze blokkeren de natuurlijke stroom van het leven.Moeiteloos leven

Tot het moment dat jij je hiervan bewust wordt. Je deze terug naar waarde gaat schatten & accepteren. Ze horen immers bij jou & maken je helemaal uniek.


Op dit moment zal je merken dat je leven er helemaal anders zal uitzien. Alles gaat terug stromen & verloopt zoveel moeitelozer.


Het is een verandering die binnenin plaatsvindt & een impact heeft op alles rondom je. Jouw Nine Star Ki profiel helpt je om bewust te worden van jouw unieke superkrachten. Ze geeft je inzicht in jouw unieke energetische blauwdruk die je meekreeg bij je geboorte. 


Heb jij nood aan extra inzichten? Plan een virtueel tasje thee in mijn agenda.Jouw grootste potentieel

Gratis Ebook

Voor vrouwen die voelen dat er meer mogelijk is in hun leven & verlangen naar meer vervulling, vrijheid & succes in hun leven. Dit is de sleutel om te kunnen zijn wie je bent & voluit te leven zoals dat voor jou is bedoeld!


Dankzij dit Ebook heb jij:

  • Formule om je grootste potentieel te berekenen op basis van je geboortedatum 
  • Inzicht in je grootste potentieel 
  • Inzicht in je grootste behoefte & unieke eigenschappen
  • Eerste stappen gezet naar zelfacceptatie zodat jij kan zijn wie je bent 
Ebook jouw grootste potentieel


Geef een reactie

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>