28 april 2024

Nine Star Ki

28 april 2024

Nine Star Ki

Vind het ontbrekende puzzelstukje in jezelf ipv er steeds buiten jezelf naar te zoeken. Ook al heb je dit wellicht van jongs af aan zo geleerd. 


Jij kan dit patroon op elk moment doorbreken.Waar vind je dit ontbrekende puzzelstukje?

Hiervoor kan je gebruik maken van Nine Star Ki. Deze eeuwenoude Oosterse methode laat je (opnieuw) kennismaken met wie jij echt bent & geeft je inzicht in jezelf zodat jij begrijpt waarom je doet wat je doet. 


Jouw geboortemoment bepaald jouw Nine Star Ki Design of energetische blauwdruk. Hierin zitten al jouw unieke eigenschappen, potentieel, talenten, behoeften, valkuilen & uitdagingen. Alleen heb jij deze "handleiding" nooit op papier meegekregen voor jezelf & om te overhandigen aan de mensen in je omgeving.


Dit zorgde ervoor dat jij het product werd van je opvoeding. Je ouders & de mensen in je omgeven hebben je opgevoed zoals ze dit zelf geleerd hadden & vanuit hun Nine Star Ki Design. Ook al waren ze zich hier wellicht niet van bewust. Toch deden ze dit vanuit de beste intenties & met de kennis die zij op dat moment hadden. Alleen was dit vaak niet wat jij nodig had.


Jij raakte steeds verder verwijderd van jouw Nine Star Ki Design.Je ging jezelf aanpassen

Jij maakte jouw natuurlijke behoeften ondergeschikt & ging jezelf aanpassen aan wat er van je werd verwacht. Je wou je ouders & ook de andere mensen in je omgeving niet teleurstellen. Want je was immers van hen afhankelijk voor je veiligheid, voeding & de invulling van je basisbehoeften. 


Ook later heeft dit patroon zich wellicht herhaald. Als kind had je immers geleerd dat wie je werkelijk bent, niet voldoende is. Dat je jezelf dient aan te passen zodat iemand je graag kan zien & naar waarde kan schatten.


Alle gebeurtenissen in je leven hebben invloed op wie jij vandaag bent geworden. Afwijken van jouw levenspad

Ze hebben er allemaal aan bijgedragen dat jij steeds verder van jouw Nine Star Ki Design bent afgeweken. Het heeft ervoor gezorgd dat jij nu het leven leeft dat helemaal niet voor jou is bedoeld. Waardoor je het gevoel hebt dat het niet helemaal stroomt & jij heel hard je best moet doen. Mogelijk met consequenties op fysiek, mentaal, emotioneel & energetisch vlak.


Het onderdrukken van jouw natuurlijke behoeften heeft altijd consequenties. 


Het zorgt ervoor dat jezelf niet kan geven wat jij echt nodig hebt om meer vervulling, vrijheid & succes te ervaren in je leven. Wellicht heb je al overal gezocht naar hoe dit voor jou mogelijk is & heb je de sleutel nog niet gevonden.Stop je zoektocht

Jij hoeft niet langer te zoeken & jezelf aan te passen. Toch wanneer jij bereidt bent om opnieuw kennis te maken met wie jij werkelijk bent. Dit doe je door terug te keren naar jouw Nine Star Ki Design.


Jouw Nine Star Ki Design is de sleutel voor een vervullend, vrij & succesvol leven.


Hierin zitten alle eigenschappen om jouw natuurlijke behoeften te vervullen. Bij je geboorte heb jij dus alles meegekregen om dit zelf te kunnen doen waardoor je er niet langer buiten jezelf naar hoeft te zoeken.


Het is geen quick fix waarbij alles in één keer opgelost is wanneer jij Nine Star Ki Design in handen krijgt. Dit is de start van de terugkeer naar je ware essentie. Waarbij elke ervaring die je meemaakt in je leven weer een nieuwe uitnodiging is om vanuit je Design te blijven leven. Levenslang proces

Jouw leven is constant in verandering & brengt je telkens nieuwe ervaringen die voor meer verdieping zorgen. Op deze manier krijg jij telkens meer inzicht in je zelf & begrijp jij steeds beter waarom jij doet wat je doet.


Het is een waardevol proces dat je steeds dichter bij jouw ware essentie brengt.


Het is aan jou om die eerste stap te zetten & om in beweging te komen. Hierdoor zal ook de energie in beweging komen waardoor je zal merken dat je leven - zowel innerlijk als uiterlijk - begint te veranderen. Terugkeer naar mijn essentie

Dit is ook wat kennismaking met mijn Nine Star Ki Design - 6 metaal 6 metaal 5 aarde - voor mij heeft gedaan. Op dat moment vielen er heel veel puzzelstukjes in elkaar & besefte ik dat ik best ver van mijn essentie was afgeweken.


Ik herkende me erin, maar ik maakte geen gebruik van mijn eigenschappen & potentieel waardoor mijn lichaam keer op keer aan de alarmbel moest trekken. Tot het moment dat ik niet anders meer kon dan ernaar te luisteren.


Deze methode kwam niet zomaar op mijn pad & ik besloot om mezelf te verdiepen in mijn Nine Star Ki Design. Dit heeft mij geholpen om mezelf eindelijk te accepteren & naar waarde te schatten. Het heeft ervoor gezorgd dat ik eindelijk ging leven zoals dit voor mij is bedoeld. 


Ik heb eindelijk het ontbrekende puzzelstukje & mijn sleutel gevonden. 


Iets wat ik telkens opnieuw hoor wanneer mensen kennismaken met hun Nine Star Ki Design. Het heeft zo'n grote impact die ik ook jou gun wanneer jij jouw ontbrekende puzzelstukje vind in jezelf. 


Uiteraard hoef je dit niet alleen te doen & begeleid ik je graag tijdens mijn online trajecten of 1 op 1 sessies.  Heb jij vragen of wil je hierbij graag meer over weten? Neem contact met me op of plan een online kies voor jezelf gesprek in mijn agenda. 


Jouw grootste potentieel

Gratis Ebook

Voor vrouwen die voelen dat er meer mogelijk is in hun leven & verlangen naar meer vervulling, vrijheid & succes in hun leven. Dit is de sleutel om te kunnen zijn wie je bent & voluit te leven zoals dat voor jou is bedoeld!


Dankzij dit Ebook heb jij:

  • Formule om je grootste potentieel te berekenen op basis van je geboortedatum 
  • Inzicht in je grootste potentieel 
  • Inzicht in je grootste behoefte & unieke eigenschappen
  • Eerste stappen gezet naar zelfacceptatie zodat jij kan zijn wie je bent 
Ebook jouw grootste potentieel


Geef een reactie

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>