26 december 2023

Cyclisch leven, Nine Star Ki, Volle maan

26 december 2023

Cyclisch leven, Nine Star Ki, Volle maan

De volle maan van 27 december 2023 bevindt zich in het 4 hout 7 metaal 2 aarde Nine Star Ki profiel, onze huidige maandenergie. Deze laatste volle maan van 2023 zorgt voor vertraging & het afzetten van je maskers.


Volle maan maakt zichtbaar wat onzichtbaar is.


Hierdoor worden zowel de eigenschappen van de huidige maandenergie als bepaalde delen van jezelf zichtbaar gemaakt zodat ze al jouw aandacht kunnen krijgen. 


Dit zorgt ervoor dat er heel veel emoties worden losgemaakt. Je voelt je heel onrustig & hebt het gevoel dat je in een emotionele rollercoaster bent terecht gekomen.


Luister naar deze signalen & geef je lichaam wat het nodig heeft. Licht & donker horen bij het leven

Deze volle maan zorgt ervoor dat jouw innerlijke wereld, jouw emoties naar het licht worden gebracht zodat deze kunnen getransformeerd worden. 7 metaal blijft het liefst ver weg van de donkere kant van het leven.


Het verkiest de lichte kant zodat het kan genieten van het leven & het vieren van feestjes.


Deze feestelijke decembermaand biedt daarvoor natuurlijk heel wat mogelijkheden. Al hoeft er niet noodzakelijk een bepaalde feestdag aan gekoppeld te zijn. Er is elke dag wel een reden om iets te vieren & te genieten van het leven.


Voor velen zijn deze feestdagen de lichtpuntjes in deze donkere, koude dagen waar ze intens naar uitkijken. Tegelijk kan dit ervoor zorgen dat je wegblijft van de donkere kant van het leven.


Donker & licht horen nu eenmaal bij het leven.


Het leven is immers meer dan enkel het vieren van de feestjes & gezellig samenzijn met je dierbaren. Deze momenten zorgen voor vreugde & plezier in je leven en zijn vooral gericht op schoonheid, het materiële & uiterlijke. Toch wanneer je gaat kijken naar de manier waarop deze feesten veelal worden gevierd. 


Door hun extraverte & speelse karakter kan dit je weghouden van datgene wat er diep in jouw leeft, jouw innerlijke wereld & emoties. Aan de buitenkant kan het lijken alsof alles oké is & je leven een groot feest is, terwijl je je aan de binnenkant heel erg eenzaam & niet begrepen voelt of er nog iets anders je aandacht vraagt. 


Emoties waarmee je liever niet te koop loopt of anderen wil lastig vallen.


Ook al kost je heel veel energie om dat masker op te houden & te doen alsof alles goed met je gaat. De enige persoon die je hiermee tekort doet, ben jijzelf. Hoog tijd om alle maskers af te zetten & jezelf te laten zien zoals je echt bent. Vertraging

De winter is een periode van rust & reflectie waar je terugblikt op wat er achter je ligt & vooruit kijkt naar wat er nog komen zal. Het is een moment van vertraging in je hectische alledaagse leven waarbij je de tijd neemt om je aan te passen aan de veranderende omstandigheden.


Er is heel wat in verandering.


Ook al is dit niet altijd zichtbaar aan de buitenkant. Toch voel je hoe het oude zich afsluit zodat er ruimte wordt gecreëerd voor het nieuwe dat mag ontstaan.


2023 loopt stilaan op zijn einde & 2024 kondigt zich aan.

In de natuur lijkt alles afgestorven terwijl er onder de grond nieuw leven ontkiemt.

Jouw projecten worden afgesloten en er ontkiemen nieuwe ideeën & mogelijkheden.


Het is een proces dat je niet kan overhaasten.


Elke stap van dit proces verdient je aandacht zodat je oog hebt voor alle details & voor iedereen die erbij betrokken is. In de eerste plaats jijzelf, jouw behoeften & emoties die hierbij naar boven kunnen komen. 


Hiermee zorg je ervoor dat iedereen zich goed & veilig voelt in deze onzekere tijden. Je weet perfect wat je afsluit, maar je hebt nog geen idee wat ervoor in de plaats komt & welke mogelijkheden er zich zullen ontkiemen. 


Vanuit vertrouwen & vertraging ontstaat magie.Koude Maan of Sneeuwmaan 

Deze volle maan van december wordt ook wel Koude Maan of Sneeuwmaan genoegd. Hiermee wordt verwezen naar de start van de winter & de koude, donkere tijden die eraan komen.


Doordat ze een zogenoemde "hoge baan aan de hemel" heeft, blijft ze iets langer boven de horizon staan dan de meeste volle manen. 


Geniet van deze volle maan energie & de transformatie die ze brengt.


Heb jij vragen of nood aan extra inzichten? Neem contact met me op of plan een essentie gesprek in mijn agenda.Essentiële ondersteuning

Essentiële oliën* bevatten de liefde, kracht & essentie van de natuur. Ze kunnen je ondersteunen op die momenten dat jij daar nood aan hebt. 


Gebruik deze diffuserblend tijdens deze volle maan zodat je beter kan omgaan met alle emoties die naar boven komen & jouw aandacht vragen. Hierdoor kan je kleine veranderingen je leven aanbrengen die je dichter bij je verlangens brengen & jezelf kan accepteren zoals je echt bent.

  • 3 druppels Peppermint
  • 3 druppels Orange
  • 1 druppel Cinnamon Bark

Beschrijving van de oliën in deze blend

  • Peppermint helpt je om tijdens uitdagende momenten je hoofd boven water te houden & beter om te gaan met emotionele thema's zodat je weer "adem kan halen". Het vermindert de angst voor het onbekende en zorgt voor levensvreugde & nieuwe perspectieven. 
  • Orange: helpt je om kleine veranderingen aan te brengen in je leven die een groot verschil maken & je dichter bij je verlangens brengen. Het vermindert de onrust voor waar je nu bent tegenover waar je wil zijn zodat je meer dankbaarheid & overvloed kan ervaren.
  • Cinnamon Bark: transformeert je angst voor afwijzing zodat er terug ruimte ontstaat voor creativiteit, passie, speelsheid & plezier. Het zorgt ervoor dat jij jouw unieke eigenschappen, talenten & jezelf kan accepteren en deze tot expressie kan brengen.

* Het is belangrijk om enkel 100% zuivere essentiële oliën te gebruiken. Dit wil zeggen niet gemengd, niet aangelengd of niet verdund. Een "natuurlijk" of "bio" label zoals je deze in de winkel kan kopen, volstaat helaas niet altijd.


Heb je geen pure essentiële oliën in huis, neem dan contact met me op zodat ik je hierbij kan begeleiden of gebruik deze link om deze te bestellen bij mijn essentiële olie leverancier


Jouw grootste potentieel

Gratis Ebook

Voor vrouwen die voelen dat er meer mogelijk is in hun leven & verlangen naar meer vervulling, vrijheid & succes in hun leven. Dit is de sleutel om te kunnen zijn wie je bent & voluit te leven zoals dat voor jou is bedoeld!


Dankzij dit Ebook heb jij:

  • Formule om je grootste potentieel te berekenen op basis van je geboortedatum 
  • Inzicht in je grootste potentieel 
  • Inzicht in je grootste behoefte & unieke eigenschappen
  • Eerste stappen gezet naar zelfacceptatie zodat jij kan zijn wie je bent 
Ebook jouw grootste potentieel


Geef een reactie

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>