13 februari 2024

Nine Star Ki

13 februari 2024

Nine Star Ki

Ineens zag ik het verband & werd alles zo duidelijk. Laat me je even meenemen in wat hieraan vooraf ging...


De laatste dagen reageerde ik op verschillende oproepen van ondernemers die een betaalbare website willen bouwen of die twijfelen over het platform waarmee hun huidige website is gebouwd. Ze informeren bij andere ondernemers welk platform zij gebruiken & wat hun ervaringen zijn. Waarna iedereen het platform deelt waarmee hun website is gebouwd & de vraagstelster nog meer keuzestress krijgt.


Aangezien ik hiermee in een vorig leven ook andere ondernemers heb geholpen, kan ik hierover wel het één & ander zeggen.


Mijn eerste reactie is dan steevast dat je op dergelijke vraag nooit een passend antwoord kan krijgen. Het platform dat voor ondernemer X perfect werkt, doet dit mogelijk niet voor jou. Iedere ondernemer heeft andere noden waardoor die ook een ander platform nodig zal hebben. 


Het is een beetje zoals appels & peren met elkaar vergelijken.


Wanneer jij niet weet wat jij & jouw onderneming nodig heeft - nu & in de toekomst -  kan je nooit een goede keuze maken. Een website is immers een investering in jouw onderneming, zowel qua tijd, energie als geld.


Die keuze laat je toch niet afhangen van het platform dat iemand anders gebruikt? Zeker niet omdat je met de meeste platformen die worden aangeraden snel & goedkoop een website kan bouwen, maar je vroeg of laat tegen grenzen zal aanlopen.


Gevolg: je dient weer helemaal terug opnieuw te beginnen op een ander platform waardoor je tijd, energie & geld verliest. Een website is niet statisch & moet eindeloos met je kunnen meegroeien.


Net zoals ook jij constant in ontwikkeling bent. 


Ik begrijp dat het op het eerste zicht zoveel makkelijker is om te gaan vergelijken & een keuze te maken op basis van wat anderen gebruiken, doen of aanraden. Het is iets dat ik vaak zie gebeuren & waar ik me zelf ook "schuldig" aan gemaakt hebt.


Hierdoor herken ik het natuurlijk zo goed & kan ik het niet nalaten om op deze manier te reageren.


Vanuit liefde voor de ander zodat zij een voor haar juiste keuze kan maken.


Het leven is immers een aaneenschakeling van keuzes waarbij elke keuze je weer ergens anders brengt. 


Wanneer jij duidelijk weet waar jij naartoe wil in je leven & onderneming, kan jij keuzes maken die je brengen waar jij echt wil zijn. Sommige keuzes kunnen op korte termijn een oplossing zijn, maar zijn dit niet altijd op lange termijn. 


Wil jij duurzaam groeien, dan kies je best voor lange termijn.


Daarvoor is het  belangrijk dat jij weet wie jij bent, wat jouw talenten, behoeften & verlangens zijn. Deze antwoorden vind je niet buiten jezelf, maar dien je in jezelf te zoeken.


Het vraagt moed & tijd om op zoek te gaan naar jouw verborgen diamant.


Deze zit verborgen in jouw geboortedatum & energetische blauwdruk. Hoe meer inzicht jij hierin hebt, hoe minder behoefte jij zal hebben om jezelf te vergelijken met & aan te passen aan anderen. 


Het zorgt ervoor dat jij kan leven vanuit je ware essentie. Waarbij jij al jouw unieke eigenschappen kan inzetten zodat jij kan doen wat je energie geeft & echt vooruit helpt in je leven.  


En moest je je afvragen wat er ineens zo duidelijk werd? Wel hetgeen ik aanraad aan ondernemers wanneer ze vragen naar een geschikt platform voor hun website, is niet anders dan wat ik iedereen aanraadt. 


Alle antwoorden zijn al in jouw aanwezig. 


Alleen heb je soms iemand nodig die met je meekijkt & je mogelijkheden aanreikt. De uiteindelijke keuze zal je zelf moeten maken op basis van wat jij echt nodig hebt. Om dat te weten zal je dus eerst je huiswerk moeten maken & op zoek te gaan naar de antwoorden, de diamant in jezelf. 


Heb jij behoefte aan iemand die samen met jou op zoek gaat naar antwoorden in jezelf? Neem contact met me op of plan een online kies voor jezelf gesprek in mijn agenda.


Jouw grootste potentieel

Gratis Ebook

Voor vrouwen die voelen dat er meer mogelijk is in hun leven & verlangen naar meer vervulling, vrijheid & succes in hun leven. Dit is de sleutel om te kunnen zijn wie je bent & voluit te leven zoals dat voor jou is bedoeld!


Dankzij dit Ebook heb jij:

  • Formule om je grootste potentieel te berekenen op basis van je geboortedatum 
  • Inzicht in je grootste potentieel 
  • Inzicht in je grootste behoefte & unieke eigenschappen
  • Eerste stappen gezet naar zelfacceptatie zodat jij kan zijn wie je bent 
Ebook jouw grootste potentieel


Geef een reactie

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>