20 februari 2023

Jaarenergie, Nine Star Ki

20 februari 2023

Jaarenergie, Nine Star Ki

Net zoals de energie elk jaar weer anders is, verandert ook jouw energetisch huis in 2023. Jouw basisenergie maakt een reis doorheen de negen verschijningsvormen.


Elk huis heeft een andere uitnodiging waarbij de jaarenergie je kan ondersteunen. 


Zo zal ook het huis waar jij dit jaar op bezoek gaat bepaalde uitnodigingen voor je hebben.

Wanneer jij de 4 hout energie bewust gaat inzetten bij het aangaan van deze uitnodigingen, zal je hiermee iets makkelijker kunnen omgaan. Al is dit nooit een garantie dat alles dan geheel moeiteloos zal verlopen.


Het ene jaar kom je in een huis waar de uitnodiging je makkelijker zal afgaan & in het andere zal het eerder een uitdaging worden.


Het huis waarin je terecht komt, wordt bepaald door het eerste getal van jouw energetische blauwdruk. Weet je niet wat dit is? Neem even contact met me op & ik help je graag op weg.


Voor mij als 6 metaal in het huis van 7 metaal belooft dit jaar alvast een ontspannend huis te worden waar ik kan genieten van mijn inspanningen van de voorgaande jaren.


In deze blog neem ik mee je doorheen de 9 huizen & de uitnodiging die jij dit jaar krijgt.1 water in 2 aarde: Bouw je fundament

Het rustige & intuïtieve 1 water komt dit jaar in het huis van het zorgende 2 aarde terecht. 


In dit 2 aarde huis kan jij gaan bouwen aan je fundament zodat je jouw dromen verder vorm kan geven. Het is geen ideaal jaar om nieuwe projecten of een onderneming op te starten. Hiervoor heb je eerst een vruchtbare bodem nodig zodat je zaadjes kunnen groeien & je er later de vruchten van kan plukken. 


Dit is dus voorbereidend jaar waarin je het gevoel kan hebben dat er weinig vernieuwing & groei aanwezig is. Toch is het belangrijk om eerst alle details op orde te hebben & je te ontdoen van alle onnodige ballast zodat jij je helemaal kan focussen op jouw doelen & dromen. 


Gebruik Surrender essentiële olie blend van Young Living* om je innerlijk potentieel aan te wakkeren zodat je kan bouwen aan je fundament. 2 aarde in 3 hout: Ga ervoor

Het zorgende 2 aarde komt dit jaar in het impulsieve 3 hout element dat niets liever wil dan bewegen & groeien.

 

In dit 3 hout huis ligt de weg vrij om helemaal voor je dromen, doelen, nieuwe projecten & onderneming te gaan. Heb jij de voorbije jaren de tijd genomen om je fundament goed klaar te maken? Dan zal je nu kunnen putten uit een eindeloze ideeënstroom & creativiteit om volle kracht vooruit te gaan.


Dit jaar volgen de veranderingen elkaar snel op ook al heb je al 2 aarde tijd nodig om hier aan te wennen. Jezelf flexibel opstellen om hierin mee te gaan, is dus een must. Al dien je ook op te passen dat je niet te impulsief handelt. Dan kunnen al je voorbereidingen wel eens voor niets geweest zijn. 


Gebruik Motivation essentiële olie blend van Young Living* om jouw dromen waar te maken & je door niets of niemand te laten tegenhouden. Deze zal je ook helpen om te gaan met alle veranderingen die dit jaar op je af komen.3 hout in 4 hout: Meedrijven op de wind

Het impulsieve 3 hout komt dit jaar in het verbindende 4 hout terecht, onze huidige jaarenergie. Beide hebben een gelijkwaardige energie, waarbij 4 hout vergelijkbaar is met de late lente. 


In dit 4 hout huis zullen de projecten die je vorig jaar gestart bent volop gaan wortelen, groeien & tot ontwikkeling komen. Ook al missen ze nog een zekere stabiliteit & blijven ze steeds nog heel fragiel. Toch kan het heel verleidelijk zijn om dit alles los te laten & een compleet andere richting uit te gaan. Zeker gezien 3 hout nogal impulsief kan handelen wordt dit risico nog iets groter. 


Wanneer je dit doet, wil dit ook zeggen dat je terug van nul zal moeten starten waardoor het veel langer duurt voordat je de vruchten van je werk kan plukken. Zeker als je een richting uitgaat waar je helemaal geen ervaring hebt Dit kan zorgen voor uitputting & frustratie. Blijf dus bij je oorspronkelijk plan & beweeg mee met de wind van verandering. 


Gebruik Harmony essentiële olie blend van Young Living* om het beste in jezelf naar boven te halen & je open te stellen voor nieuwe mogelijkheden. Deze olie zorgt voor harmonie tussen alle dingen, mensen & cycli in je leven.4 hout in 5 aarde: In het oog van de storm 

Het verbindende 4 hout, onze huidige jaarenergie staat dit jaar in het centrum van het magische vierkant of BaGua. Dit wil zeggen dat ze in het 5 aarde huis staat waarbij ze in het oog van de storm terecht komt & word uitgedaagd om in balans te blijven.


Wanneer jij terecht komt in het 5 aarde huis, kom je terecht in dezelfde energiebeweging als het jaar waarin je geboren werd. Het kondigt een einde & een begin aan waarbij de jaarenergie dezelfde energie heeft als die van jou.


Dit jaar ben jij het natuurlijke centrum bent van alle activiteiten waarbij alles natuurlijk naar je toe komt & op jou gericht is, zowel positief als negatief. Jouw uitdaging is om tijdens dit onvoorspelbare jaar in balans te blijven & geen grote verandering te maken zoals een verhuis of een verre reis.


Grote veranderingen zorgen ervoor dat je uit balans bent waardoor ook je natuurlijke energie wordt verstoort. Voorzie regelmatig reflectiemomenten & tijd alleen zodat je kan thuiskomen bij jezelf. 


Gebruik Grounding essentiële olie van Young Living* om de balans te herstellen. Deze blend helpt je om te gronden & contact te maken met jezelf. Hierdoor kan je constructief omgaan met wat zich aandient & de juiste beslissingen nemen.5 aarde in 6 metaal: Bezit je kracht 

Het balancerende 5 aarde staat dit jaar in het krachtige 6 metaal. 


In dit 6 metaal huis zal je de vruchten oogsten van je inspanningen & je onderneming succesvol zijn. Uiteraard is het belangrijk om je oogst goed te beheren zodat je een buffer kan opbouwen waarmee je de komende periode kan overbruggen. 


Jij mag terecht heel trots op alles wat je bereikt hebt & de tijd nemen om dit echt te laten binnenkomen zodat je het in elke cel van je lichaam kan voelen. Dit zal je ook helpen om vol vertrouwen je verlangens & dromen te blijven volgen. Het geeft je duidelijkheid over datgene wat niet langer bij je past & je mag loslaten zodat je nog krachtiger in het leven kan staan.


Gebruik Gratitude essentiële olie blend van Young Living* om je dag met dankbaarheid te beginnen voor de overvloed & het geluk dat je mag ontvangen. Dit zorgt ervoor dat je hiervan nog meer mag ontvangen.6 metaal in 7 metaal: Ervaar schoonheid & vreugde

Het krachtige 6 metaal staat dit jaar in het huis van de levensgenieter 7 metaal. Beide hebben een gelijkwaardige energie, waarbij 7 metaal vergelijkbaar is met de vroege herfst. 


In het 7 metaal huis mag jij volop geniet van jouw inspanningen van de afgelopen periode & het oogsten van jouw vruchten. Net zoals men vroeger ook een groot feest vierde als beloning voor al het harde werk nadat de oogst werd binnengehaald. 


Dit is dus een ontspannen huis waar jij volop mag relaxen, van het leven & de schoonheid genieten en reflecteren over wat je bereikt hebt. Gun jezelf een vakantie, boek een welness, koop iets mooi voor jezelf, geniet van een lekkere gezonde maaltijd, ... Onthoud dat al deze dingen geen fortuin hoeven te kosten. Het belangrijkste is dat het je vreugde geeft & je ervan kan genieten.


Gebruik Joy essentiële olie blend van Young Living* om een vleugje vrolijkheid toe te voegen aan je leven. Deze ondersteunt je hartchakra en stimuleert liefde, compassie & medeleven.7 metaal in 8 aarde: Terugtrekken in je berggrot

De levensgenieter 7 metaal staat dit jaar in het twijfelende 8 aarde. 


Dit 8 aarde huis zorgt voor grote veranderingen & transformatie die op eerste zicht niet zichtbaar zal zijn aan de buitenkant. Je kan het gevoel hebben dat het niet helemaal klopt of wat je aan het doen bent, je geen vervulling meer geeft. Ook al kan je er niet onmiddellijk de vinger op leggen.


Dan is het tijd om je terug te trekken in je grot. Hier kan alles evalueren om te kijken wat er niet werkt & wat je nodig hebt om wel gelukkig te zijn. Dit is een proces dat niet van vandaag op morgen is afgewerkt, maar enkele maanden in beslag kan nemen. Het is geen jaar om grote acties te nemen ook al wil je liefst dat het ongemakkelijke gevoel zo snel mogelijk weer verdwijnt. Toch zal het je blijven achtervolgen tot je het bij de oorsprong hebt aangepakt.


Gebruik Transformation essentiële olie blend van Young Living* om je te ondersteunen tijdens dit transformatieproces waarbij je het oude loslaat & het nieuwe kan toelaten.8 aarde in 9 vuur: Stap in het licht

Het twijfelende 8 aarde staat in het huis van het flamboyante 9 vuur die zich graag laat zien.


In dit 9 vuur huis voel je je opnieuw lichter & positiever nu je meer duidelijkheid hebt & veranderingen hebt doorgevoerd. Dit zorgt ervoor dat er meer mogelijkheden naar je toekomen waardoor je je mogelijk overweldigd voelt & er chaos ontstaat. 


Zodra jij in het licht stapt, wordt je immers meer opgemerkt dan anderen. Dus is dit het ideale jaar om ook meer naar buiten te komen, af te spreken met anderen, samenwerkingen aan te starten, een marketingcampagne starten, te daten, ... Al kunnen ook dingen die je liever niet openbaar maakt, opgemerkt worden. Alles gaat immers in twee richtingen, Yin & Yang. 


Gebruik Live Your Passion essentiële olie blend van Young Living* om het leven van jouw dromen te leven & in jouw licht te stappen zodat je nog meer wordt opgemerkt door anderen.9 vuur in 1 water: Droom je droom

Het flamboyante 9 vuur staat dit jaar in het huis van het rustige & intuïtieve 1 water. Het zijn beide heel krachtige elementen waarbij water het controlerende element van vuur is.


In dit 1 water huis zal je vuur dus een beetje geblust worden & zal je iets minder op de voorgrond treden dan andere jaren. Je komt als het ware terecht in je winterslaap waar je wordt uitgenodigd om te verbinden met je jezelf & jouw dromen. Dit kan enkel wanneer je het rustig maakt in jezelf & zonder mensen om je heen die je constant beïnvloeden.


Voor 9 vuur mensen kan dit best een intens jaar worden gezien ze net anderen nodig hebben om zich goed te voelen. Zie dit jaar als voorbereiding om jouw dromen te laten ontkiemen vanuit jezelf zodat je deze later kan delen met de wereld. 


Gebruik Inspiration essentiële olie blend van Young Living* om je dichter bij je intuïtie & jouw dromen te brengen.Zoals je ziet, zijn de uitnodigingen voor het ene element al iets uitdagender dan voor het andere. Door deze aan te gaan, zorg je voor groei op alle vlakken van je leven. Gebruik de 4 hout energie om je hierbij te ondersteunen. In mijn gratis Ebook vind je 5 tips voor een magisch 4 hout jaar


Heb jij vragen of nood aan extra inzichten? Neem contact met me op of plan een essentie gesprek in mijn agenda.*Neem contact met me op indien je hierover meer info over wil ontvangen.


Jouw grootste potentieel

Gratis Ebook

Voor vrouwen die voelen dat er meer mogelijk is in hun leven & verlangen naar meer vervulling, vrijheid & succes in hun leven. Dit is de sleutel om te kunnen zijn wie je bent & voluit te leven zoals dat voor jou is bedoeld!


Dankzij dit Ebook heb jij:

  • Formule om je grootste potentieel te berekenen op basis van je geboortedatum 
  • Inzicht in je grootste potentieel 
  • Inzicht in je grootste behoefte & unieke eigenschappen
  • Eerste stappen gezet naar zelfacceptatie zodat jij kan zijn wie je bent 
Ebook jouw grootste potentieel


Geef een reactie

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>