12 februari 2023

Jaarenergie, Nine Star Ki

12 februari 2023

Jaarenergie, Nine Star Ki

De 4 hout jaarenergie van 2023 heeft op elk element & Nine Star Ki type een andere uitwerking. 


Jouw energetische blauwdruk bepaalt of jij dit jaar voeding of controle mag ervaren. Weet je niet wat dit is? Neem even contact met me op & ik help je graag op weg.


  • Hout krijgt voeding van water
  • Hout geeft voeding aan vuur 
  • Hout krijgt controle van metaal 
  • Hout geeft controle aan aarde  


Zowel voeding als controle zijn nodig om de balans in je leven te bewaren. 


Hoe bewuster jij bent van deze energiebeweging, hoe bewuster jij hiermee kan omgaan & deze kan inzetten. 


In deze blog ontdek je welke invloed jij dit jaar mag ervaren & welke uitnodiging jij krijgt.Water

Bomen hebben water nodig om te kunnen groeien. Jij geeft als 1 water persoon dit jaar voeding aan de 4 hout jaarenergie. 


Watermensen zijn heel rustig & intuïtief. Vanuit deze rust ontstaan de beste ideeën om verder uit te werken. Toch wanneer jij ook voldoende rust voorziet om regelmatig te herbronnen bij jezelf.


Anders dreigt het gevaar dat jij je laat meeslepen door alle ideeën, mogelijkheden & plannen van 4 hout. Dit kan ervoor zorgen dat jij helemaal ergens uitkomt dan waar je zou willen of hoort te zijn.


Jouw uitnodiging is om dicht bij jezelf te blijven & tijd alleen te voorzien om alle indrukken te verwerken. Dit voorkomt overprikkeling & helpt je om jouw natuurlijke flow te blijven volgen. 


Gebruik Valor essentiële olie van Young Living* voor moed & zelfvertrouwen of een ontspannende massage. Hout

Hout heeft een gelijkwaardige energie. Dit wil zeggen dat er dus geen voeding of controle op zit. 


Wanneer jouw basisenergie 3 of 4 hout is, kan je deze 4 energie dus volop inzetten om te verbinden, vernieuwen & groeien. Ze zorgt voor beweging & overvloed op alle vlakken van jouw leven.


Jouw uitnodiging is om datgene te doen waar jij van nature goed in bent. Hiervoor kreeg je alle kwaliteiten mee in jouw blauwdruk.


Gebruik Surrender essentiële olie van Young Living* om je innerlijk potentieel aan te wakkeren en om innerlijke rust, ontspanning & kracht te stimuleren.Vuur

Vuur heeft hout nodig om te kunnen branden. Jij krijgt als vuur persoon voeding van de 4 hout jaarenergie.


De aandacht van 9 vuur mensen is sterk naar buiten gericht. Ze willen zien & gezien worden. Dit wil dan ook zeggen dat ze andere mensen nodig hebben om hun vuurtje aan te wakkeren. Zodat ze ook anderen kunnen aansteken met hun sprankelende energie. 


Net zoals ook 4 hout verbinding met anderen nodig heeft om zich goed te voelen. Al zal het iets minder snel op een podium springen zoals vuur mensen dit wel doen. Toch zal ze er alles aan doen om deze verbinding te ervaren & conflicten te vermijden. Iets waar vuur mensen iets minder last mee hebben. Alle aandacht is welkom. 


Jouw uitnodiging is om oprecht met anderen te verbinden zodat jij jouw sprankelende energie kan delen & voor transformatie kan zorgen. 


Gebruik Joy essentiële olie van Young Living* om een vleugje vrolijkheid toe te voegen aan je leven, je hartchakra te ondersteunen en liefde, compassie & medeleven te stimuleren.Aarde

Aarde krijgt controle van hout doordat bomen met hun wortels de voedingsstoffen uit de aarde halen. Dit zorgt ervoor dat ze zich stevig kunnen wortelen waardoor ze niet bij de minste windstoot of tegenslag omver vallen.


De energiebeweging van aardemensen is een stuk trager dan deze van 4 hout. Ze hebben tijd nodig om zich aan te passen & mee te bewegen met wat zich aandient. De aarde verandert immers niet zo makkelijk van koers of snelheid & maar goed ook want anders zouden we eraf kunnen vallen. 


Deze vernieuwende hout energie kan ervoor zorgen dat er zoveel op je afkomt waardoor je helemaal niets meer gedaan krijgt & alle beweging stilvalt.


Jouw uitnodiging is om vanuit vertrouwen in beweging te blijven zodat je jouw ideeën verder vorm kan geven op jouw tempo. Je hebt immers al een stevig fundament waarop je nu mag verder bouwen.


Gebruik Peace & Calming essentiële olie van Young Living* voor rust, kalmte & duidelijkheid.Metaal

Om bomen in een bepaalde richting te laten groeien, heb je zagen & bijlen nodig. Metaal zorgt dus voor controle over de 4 hout jaarenergie. 

 

Deze controle is een heel natuurlijke energiebeweging van metaal die trouwens helemaal niet van verandering houdt. Metaal is niet zo flexibel & past zich dus ook niet zo makkelijk aan.


Het zal er alles aan doen om die ideeën & plannen binnen bepaalde grenzen (structuur) te houden. Iets waar hout het dan weer lastiger mee heeft gezien deze meestal alle kanten uitgaan & zich niet laten tegenhouden door grenzen.


Jouw uitnodiging is om je open te stellen voor vernieuwing & mogelijkheden die dit jaar op je pad komen. Dit zijn de zaadjes voor de vruchten die je later kan gaan oogsten.


Gebruik Acceptance essentiële  olie van Young Living* voor blijdschap & dankbaarheid te stimuleren en je te ondersteunen bij het stellen van je doelen.Ik hoop dat deze hele algemene tips je een idee geven van welke invloed deze 4 hout energie op jouw energetische blauwdruk heeft. Zo krijgt elk element een bepaalde uitnodiging om dit jaar mee aan de slag te gaan & weer verder te groeien. Heb jij vragen of nood aan extra inzichten? Neem contact met me op of plan een vrijblijvende onli ne kies voor jezelf gesprek in mijn agenda.*Neem contact met me op indien je hierover meer info over wil ontvangen.


Jouw grootste potentieel

Gratis Ebook

Voor vrouwen die voelen dat er meer mogelijk is in hun leven & verlangen naar meer vervulling, vrijheid & succes in hun leven. Dit is de sleutel om te kunnen zijn wie je bent & voluit te leven zoals dat voor jou is bedoeld!


Dankzij dit Ebook heb jij:

  • Formule om je grootste potentieel te berekenen op basis van je geboortedatum 
  • Inzicht in je grootste potentieel 
  • Inzicht in je grootste behoefte & unieke eigenschappen
  • Eerste stappen gezet naar zelfacceptatie zodat jij kan zijn wie je bent 
Ebook jouw grootste potentieel


Geef een reactie

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>