8 december 2022

Maandenergie, Nine Star Ki

8 december 2022

Maandenergie, Nine Star Ki

De maandenergie van december 2022 verschuift van 5 aarde 2 aarde 8 aarde naar 5 aarde 1 water 9 vuur. Er wordt een andere stroming onzichtbaar in beweging gebracht.


1 water staat in deze maandenergie ongeaccepteerd wat wil zeggen dat het geen energetische verbinding heeft met 9 vuur & 5 aarde. Toch voelt het sensitieve 1 water zich in deze middelste positie helemaal thuis.


Deze middelste positie is verbonden met de innerlijke wereld, het onbewuste, mysterieuze & intuïtieve waarbij het de nodige diepgang kan opzoeken. Iets wat 1 water maar al te graag doet & ook zeer goed in is.


Terwijl 9 vuur zich daar liever van afkeert & eerder zal kiezen voor de lichtere, speelse kant het leven waarbij de nadruk eerder op het uiterlijke dan het innerlijke zal liggen. Ook 5 aarde houdt meer van stabiliteit & zekerheid waarbij het opteert voor vaste grond onder haar voeten ipv zich te laten meedrijven door het stromende water.De winter laat je naar binnen keren

Het waterelement is verbonden met de winter, het seizoen waar we nu steeds dichterbij komen, met later deze maand de Winter Zonnewende als hoogtepunt (daarover volgt later meer).


De dagen worden steeds korter, donkerder & kouder.

Het ideale moment dus om nog meer naar binnen te keren.


Je voelt ongetwijfeld ook minder de behoefte om naar buiten te gaan & vertoeft veel liever in de warmte van je woonkamer met een haardvuur, tasje thee & goed boek op de bank onder een knus dekentje. 


Al kan ik je garanderen dat het nog steeds heerlijk is om af & toe bewust naar buiten te gaan & te genieten van de boodschappen van de natuur.


Elk seizoen heeft iets magisch & laat je weer iets anders zien.Terugkeer naar de essentie

De natuur heeft ondertussen alle onnodige ballast losgelaten waardoor enkel de essentie overblijft. Alle bladeren & vruchten zijn verdwenen waardoor deze een nogal troosteloze, zelfs dode indruk kan geven. 


Toch als je enkel naar de buitenkant kijkt...

Want onder de oppervlakte gebeurt er nog steeds heel veel.

Er stroomt nog steeds leven door die schijnbaar dode planten. 

Ook al is dit op het eerste zicht niet zichtbaar.


Net zoals er ook bij jou heel veel gebeurt wanneer je de tijd & ruimte neemt om bewust naar binnen te keren & de diepte in te duiken. Om alles los te laten wat geen waarde meer heeft in jouw leven zodat ook jij kan terugkeren naar jouw essentie. Om te gaan reflecteren over het verleden zodat je ruimte creëert om nieuwe ideeën te laten ontstaan.


Wat blijft er over wanneer jij je ontdoet van alle onnodige ballast?Vertrouw op je intuïtie

Ook al kan dit op het eerste zicht heel ongemakkelijk voelen. Zeker wanneer je dit niet gewoon bent & de gewoonte hebt om steeds verder te blijven doen. Yes, that's me!


Vertrouw erop dat jouw intuïtie je steeds de weg wijst. 


Hoe stiller jij het maakt in jezelf, hoe beter jij deze zachte fluisterende stem kan horen. Je voelt je letterlijk ondersteunt bij alles wat je doet waardoor je in een natuurlijke flow terecht komt.


Een stroom die diep in jezelf, in jouw innerlijke wereld ontstaat & die verder zal doorstromen in je uiterlijke wereld. 


Wanneer jij je hieraan kan overgeven, ontstaat er magie.Gebruik Inspiration essentiële olie van Young Living om je hoofd tot rust te brengen zodat je meer in je lichaam kan zakken & je intuïtie wordt geactiveerd.


Ik wens je een magische maand toe.


Heb jij vragen of nood aan extra inzichten? Plan gerust een vrijblijvende online virtueel tasje thee in mijn agenda.


Jouw grootste potentieel

Gratis Ebook

Voor vrouwen die voelen dat er meer mogelijk is in hun leven & verlangen naar meer vervulling, vrijheid & succes in hun leven. Dit is de sleutel om te kunnen zijn wie je bent & voluit te leven zoals dat voor jou is bedoeld!


Dankzij dit Ebook heb jij:

  • Formule om je grootste potentieel te berekenen op basis van je geboortedatum 
  • Inzicht in je grootste potentieel 
  • Inzicht in je grootste behoefte & unieke eigenschappen
  • Eerste stappen gezet naar zelfacceptatie zodat jij kan zijn wie je bent 
Ebook jouw grootste potentieel


Geef een reactie

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>