20 oktober 2022

Zelfzorg

20 oktober 2022

Zelfzorg

Onderneem deze herfst actie om te groeien & bloeien want er zijn heel wat redenen om te genieten van de mooie betoverende seizoen. Lees hier deel 1 als je dit gemist zou hebben.Zelfzorg om te bloeien

Neem de tijd om te focussen op zelfzorg zodat gevoelens van stress & spanningen verlichten, bv door regelmatig een massage in te plannen.

Een massage geeft je de kans om je aandacht te richten op jezelf, je behoeften, gedachten & gevoelens. Daarnaast kan een massage alledaagse stress verlichten, ontspanning & een goede nachtrust stimuleren én een gevoel van welzijn creëren.

Dat betekent dus dat een goed massage je gelukkiger maakt!


Herfsttip: gebruik Relaxation Massage Oil om jezelf te verwennen, lichaam & geest te ontspannen én een geruststellende ervaring te creëren.Zaai doelgericht zaden om te groeien

De herfst nodigt je uit voor een innerlijke reis. Volg hierbij de signalen van Moeder natuur & gebruik haar natuurlijk reinigende energie om los te laten, op te ruimen & te stoppen met alles wat niet werkt.


Richt je op je innerlijke om een nieuw begin te creëren.


Rustig ergens zitten, mediteren of in een dagboek schrijven, zijn mooie manieren om dit soort innerlijke werk te verrichten. Wanneer je in de herfst regelmatig dit soort eenvoudige activiteiten onderneemt, zal je veel duidelijkheid scheppen voor jezelf. Je zal snel ontdekken waar je écht blij van wordt in je leven & wat je dient te veranderen.

Ondersteun jouw innerlijke reis met de kalmerende & stabiliserende geur van Believe essentiële olie. Deze geur ondersteunt jouw geloof, innerlijke kracht, zelfvertrouwen & hoop. Gebruik deze op momenten van reflectie of het stellen van doelen zodat je jouw ware, onbeperkte potentieel kan ontdekken.

Of gebruik Into the Future essentiële olie. Deze inspirerende blend is samengesteld om de frequentie van verbetering & motivatie te verbeteren zodat je het verleden achter je kan laten & vastberaden vooruit kan gaan. Geef jezelf de vrijheid om te groeien

Kies dit seizoen voor verandering. De herfst biedt een heerlijke energie die je helpt het oude van je af te schudden om zo ruimte te maken voor het nieuwe. Dit zie je ook overal terug in de natuur.

Nadat je hebt nagedacht over wat je zou willen veranderen in je leven & jouw levensvisie duidelijker is geworden, is het tijd voor de volgende stap: het stellen van een doel. Schrijf dit doel op zodat het tastbaar wordt.

Neem dagelijks kleine, consequente stappen om dat wat je wil veranderen ook effectief te veranderen. Elke stap brengt je immers dichter bij jouw doel, jouw droom, jouw verlangen. Volg jouw plan & de resultaten zullen volgen.

Young Living biedt een zakelijke kans die jou kan ondersteunen bij het veranderen van je leven. Dit is voor velen de kans & ondersteuning die ze nodig hebben.

Geef jezelf de vrijheid om te groeien & bloeien. Ondersteun jezelf op deze reis met Freedom essentiële olie. Deze olie geeft je de vrijheid om te ontsnappen aan je dagelijkse zorgen.  De verfrissende aardende geur stimuleert zelfvertrouwen & loslaten van datgene wat geen waarde meer heeft in je leven.


Je ziet dat de natuur je op zoveel manieren kan ondersteunen om te groeien & bloeien tijdens dit magische seizoen van de herfst. Ik hoop dat ik je alvast heb mogen inspireren over hoe dit ook voor jou mogelijk is.Wil je hier graag mee aan de slag?

Plan een virtueel tasje thee in mijn agenda.


Jouw grootste potentieel

Gratis Ebook

Voor vrouwen die voelen dat er meer mogelijk is in hun leven & verlangen naar meer vervulling, vrijheid & succes in hun leven. Dit is de sleutel om te kunnen zijn wie je bent & voluit te leven zoals dat voor jou is bedoeld!


Dankzij dit Ebook heb jij:

  • Formule om je grootste potentieel te berekenen op basis van je geboortedatum 
  • Inzicht in je grootste potentieel 
  • Inzicht in je grootste behoefte & unieke eigenschappen
  • Eerste stappen gezet naar zelfacceptatie zodat jij kan zijn wie je bent 
Ebook jouw grootste potentieel


Geef een reactie

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>