24 maart 2024

Nine Star Ki, Volle maan

24 maart 2024

Nine Star Ki, Volle maan

De volle maan van 25 maart 2024 bevindt zich in het 3 hout 4 hout 4 hout Nine Star Ki profiel, onze huidige maandenergie. Deze volle maan zorgt voor groei, vernieuwing, verbinding, harmonie, ongeduld & verzet. 


Volle maan maakt zichtbaar wat onzichtbaar is.


Hierdoor worden zowel de eigenschappen van de huidige maandenergie als bepaalde delen van jezelf zichtbaar gemaakt zodat ze al jouw aandacht krijgen & getransformeerd kunnen worden. 


Het zorgt ervoor dat emoties & verborgen schaduwkanten worden losgemaakt. Dit kan je een onrustig gevoel geven, alsof je in een emotionele rollercoaster bent terecht gekomen. Een gevoel dat de aarde onder je voeten is weggevaagd & je opnieuw op zoek dient te gaan naar een manier om de balans in jezelf te herstellen.


Luister naar de signalen van je lichaam & geef wat het nodig heeft. Gedeeltelijke maansverduistering

Tijdens een (gedeeltelijke) maansverduistering staat de aarde tussen de zon & de maan waardoor de invloed van deze volle maan intenser is. 


De maan is even niet zichtbaar waardoor alles weer even donker wordt.


Terwijl de maan zich in de duisternis verhuld, word jij aangemoedigd om je diepste emoties, verborgen angsten & onvervulde verlangens onder ogen te zien. Dit is een periode van reflectie waarbij je wordt uitgenodigd om afscheid te nemen van datgene wat je nog tegenhoudt om jouw grootste potentieel te ontwikkelen én jouw dromen & verlangens werkelijkheid te laten worden. 


Dit is het perfecte moment om echt voor jezelf te kiezen & voor een nieuw begin.Groei & vernieuwing 

De lente & hout energie zorgt voor een periode van groei & vernieuwing. Net zoals de natuur weer volop herleeft & alle planten opnieuw kleur krijgen na de dore wintermaanden.


De natuur laat zich door niets of niemand beperken & tegenhouden in haar groei.


Na een periode van voorbereiding onder de grond is ze heel ongeduldig & enthousiast om zich opnieuw in haar volle potentieel te tonen aan de buitenwereld. Ongetwijfeld zal ze hier & daar worden begrensd of gestuurd in haar groei. 


Wat niet wil zeggen dat ze dit altijd zomaar accepteert. Planten zijn heel flexibel & vinden overal creatieve mogelijkheden om te kunnen groeien.


Denk maar aan het onkruid of klimop die je hebt verwijderd & telkens opnieuw terugkomt. Of aan die ene plant die je zo graag in een bepaalde richting wil laten groeien & telkens weer de andere kant uitgroeit.


Voor elke tegenslag of probleem zijn er zoveel oplossingen & mogelijkheden.


Toch wanneer jij je ervoor openstelt & bereid bent om uit je comfortzone te stappen. Soms is een kleine stap in een andere richting al voldoende om weer nieuwe mogelijkheden te zien & verder te kunnen groeien.Verzet & harmonie

De contradictie die in deze maandenergie aanwezig is, kan door de volle maan extra uitvergroot worden.


Kies je voor jezelf of de verbinding met de ander?


Wanneer je wil groeien zal je vaak te maken krijgen met allerlei reacties uit je omgeving die niets liever wil dan je te houden waar je bent. Ze zien overal obstakels & dingen die mis kunnen lopen waarvoor ze je willen behoeden. Of ze hebben schrik dat je hen niet meer leuk gaat vinden & ze alleen achterblijven.


Ze projecteren hun eigen angsten op jou waardoor jij gaat twijfelen aan jezelf.


Zeker wanneer die angsten ook nog bij jou leven & je omgeving dus eigenlijk jouw diepste angsten spiegelen. Dat zorgt ervoor dat jouw zelfvertrouwen verminderd & je je er makkelijker aan overgeeft ipv je ertegen te verzetten. 


Vanuit jouw behoefte aan verbinding & harmonie kan je er dan voor kiezen om jouw dromen & verlangens op te offeren & opzij te zetten. Terwijl ze erom schreeuwen om gezien & gerealiseerd te worden. 


Jouw dromen & verlangens maken deel uit van wie jij bent!


Of je kan je verzetten tegen de reacties uit je omgeving & ervoor kiezen om er vol vertrouwen, ongeduld & enthousiasme voor te gaan. Ook al betekent dit dat je even de stabiliteit, verbinding & harmonie kwijt bent en je het gevoel hebt dat je even helemaal alleen op de wereld bent.


Zodra jij in beweging komt, komen er overal creatieve mogelijkheden & nieuwe mensen op je pad waarmee jij je kan verbinden & verder kan blijven groeien. Ook al zijn deze op dit moment nog niet zichtbaar. 


Alles is steeds in beweging waardoor niets helemaal hetzelfde blijft.  


Hierbij is het belangrijk dat jij zorgt voor een gezond evenwicht tussen verzet & harmonie zodat deze je niet tegenhouden in je groei. Waarbij je elke keer opnieuw kiest voor datgene wat je op dat moment het meest nodig hebt. Wormmaan of Eimaan

De volle maan van maart heeft verschillende benamingen waarbij Wormmaan of Eimaan het meest gekend is.


Nu de dagen warmer worden, kruipen de regenwormen weer uit de grond. Zij dienen als voedsel voor de vogels die heerlijk tjilpend de lente aankondigen. 


Een ei staat symbool voor vruchtbaarheid & een nieuw begin. Oude culturen vereerden het ei vanwege het innerlijke mysterie. Binnenin de beschermende schaal van het ei ontwikkelt zich het prille leven dat pas zichtbaar wordt wanneer de schaal openbreekt & het donzige kuikentje zich laat zien.


Daarnaast staat het ei & kuikentjes symbool voor Pasen, het feest van het nieuwe leven. 


Waarbij jij gebruik kan maken van deze volle maan voor jouw nieuw begin.


Geniet van deze transformerende volle maan energie.


Heb jij vragen of wil je hier graag meer over weten? Neem contact met me op of plan een kies voor jezelf gesprek in mijn agenda.Essentiële ondersteuning

Essentiële oliën* bevatten de liefde, kracht & essentie van de natuur. Ze kunnen je ondersteunen op die momenten dat jij daar nood aan hebt. 


Gebruik deze diffuserblend tijdens deze volle maan zodat jij een nieuw begin kan maken & je openstelt voor alle mogelijkheden die het leven je biedt. 

 • 2 druppels Frankincense
 • 1 druppel Geranium
 • 1 druppel Ylang Ylang
 • 2 druppels Orange
 • 1 druppel Bergamot

Beschrijving van de oliën in deze blend

 • Frankincense: stimuleert je diepste verlangens & helpt je jezelf te accepteren zoals je bent. Het selecteert die dingen & activiteiten die het meest in lijn liggen met je blauwdruk. Het zorgt ervoor dat jij eerlijk bent met jezelf & jouw diepste verlangens.
 • Geranium helpt je om jezelf te openen voor onvoorwaardelijke liefde. Het ondersteunt je bij het verwerken van emotionele pijn & trauma zodat je hart zich opnieuw veilig voelt, je (zelf)vertrouwen wordt hersteld & je je kan verbinden met andere mensen.
 • Ylang Ylang helpt je bij het loslaten van blokkerende emoties zodat je je intuïtie & het "weten vanuit je hart" weer kan activeren. Hierdoor wordt je je bewust van jouw eigenwaarde en ben je niet langer afhankelijk van de liefde & erkenning van anderen.
 • Orange helpt je om kleine veranderingen aan te brengen in je leven die een groot verschil maken & je dichter bij je verlangens brengen. Het vermindert de onrust voor waar je nu bent tegenover waar je wil zijn zodat je meer dankbaarheid & overvloed kan ervaren.
 • Bergamot geeft je zelfvertrouwen & moed om de volgende stap op jouw pad te nemen. Zonder dat je het hele pad helder hoeft te hebben. Het geeft je hoop & vertrouwen dat je op die moment alles in je hebt om weer in beweging te komen.

* Gebruik enkel 100% zuivere essentiële oliën om jezelf te ondersteunen. Dit wil zeggen niet gemengd, niet aangelengd of niet verdund. Een "natuurlijk" of "bio" label zoals je deze in de winkel kan kopen, volstaat helaas niet altijd.


Heb je geen pure essentiële oliën in huis, neem dan contact met me op zodat ik je hierbij kan begeleiden of gebruik deze link om deze oliën te bestellen bij mijn essentiële olie leverancier


Jouw grootste potentieel

Gratis Ebook

Voor vrouwen die voelen dat er meer mogelijk is in hun leven & verlangen naar meer vervulling, vrijheid & succes in hun leven. Dit is de sleutel om te kunnen zijn wie je bent & voluit te leven zoals dat voor jou is bedoeld!


Dankzij dit Ebook heb jij:

 • Formule om je grootste potentieel te berekenen op basis van je geboortedatum 
 • Inzicht in je grootste potentieel 
 • Inzicht in je grootste behoefte & unieke eigenschappen
 • Eerste stappen gezet naar zelfacceptatie zodat jij kan zijn wie je bent 
Ebook jouw grootste potentieel


Geef een reactie

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>