28 maart 2024

Nine Star Ki

28 maart 2024

Nine Star Ki

Er zijn zoveel verschillende redenen waarom jij je potentieel zou ontwikkelen. De allerbelangrijkste is dat jij jezelf & je omgeving enorm tekort doet wanneer jij dit niet ontwikkeld, accepteert & inzet in je dagelijkse leven.


Jouw potentieel zit klaar om gezien, geaccepteerd & gebruikt te worden.Geboorte

Jouw potentieel is reeds aanwezig op het moment van je geboorte. Het omvat alle eigenschappen, talenten, behoeften & uitdaging waarvan jij gebruik kan maken om meer vervulling, vrijheid & succes te ervaren in je leven. 


Jouw potentieel is al heel je leven in je aanwezig.


Ook al kunnen bepaalde gebeurtenissen in je leven ervoor hebben gezorgd dat jij je potentieel "vergeten" bent of ondergewaardeerd hebt. Het goede nieuws is dat jij er op elk moment opnieuw gebruik van maken wanneer jij daar bewust voor kiest & jij jezelf toestemming geeft om deze volledig te accepteren.


Toch wanneer jij weet wat jouw grootste potentieel is natuurlijk. Dit is immers cruciaal om te weten wat jij te ontwikkelen & accepteren hebt.


Anders bestaat de kans dat jij iets gaat ontwikkelen die eigenlijk helemaal niet bij je passen waardoor het je net heel veel energie zal kosten. Hiermee creëer je een energielek die altijd consequenties heeft op fysiek, mentaal, emotioneel & energetisch vlak. Iets wat ik niemand toewens!Waardevol proces

Het ontwikkelen van je potentieel is een waardevol proces dat iedereen - ook jij - op haar eigen tempo doorloopt & dat je niet kan forceren. Net zoals in de natuur elke plant op een heel eigen tempo groeit & bloeit, gebeurt dit ook bij jou. 


Daarom heeft het ook geen enkele zin om jezelf te vergelijken met iemand anders. Ook al is deze persoon in jouw ogen al zoveel verder in haar proces dan jij. Dat zegt uiteindelijk niets over die persoon of over jou.


Het is geen wedstrijd waarbij diegene die het eerste de finish bereikt met de hoofdprijs gaat lopen. Wanneer jij als eerste de finish of jouw einddoel wil bereiken, mis je heel veel mooie landschappen & mogelijkheden tijdens je route. 


Hoe meer tijd & ruimte jij jezelf geeft, hoe meer verdieping jouw proces krijgt.


Bij elke laag die je afpelt,, leer je jezelf weer een beetje beter kennen & krijg jij nieuwe inzichten. Dit zorgt ervoor dat jij terugkeert naar jouw essentie waar jouw grootste potentieel klaar zit om ontdekt, ontwikkeld & geaccepteerd te worden. Jouw natuur een handje helpen

Geen enkele plant groeit sneller door eraan trekken. Toch zijn er allerlei hulpmiddelen die ervoor kunnen zorgen dat deze sneller groeit.


En dan heb ik het niet over chemische troep, want daar ben ik sowieso geen fan van. Niet voor de natuur & ook niet voor jou aangezien dat het ideale recept is voor een mega energielek & een burn-out.


Geef jouw potentieel alle aandacht, zorg & liefde te geven die het verdient.


Dit is een veel beter recept om jouw potentieel te ontwikkelen op een manier die helemaal bij jouw past. Waarbij je op dit moment volop gebruik kan maken van de 3 hout jaar- & energie van de lente. Deze ondersteunen elkaar & zorgen beiden voor groei, ontwikkeling, vernieuwing, creativiteit, maar ook onrust, doordrammen, verzet & frustratie. 


Je kan enkel gebruik maken van de "positieve" eigenschappen wanneer je ook de "negatieve" accepteert. Beide vormen immers één zijde van dezelfde medaille & horen onherroepelijk samen. Hoe begin je eraan?

Ik begrijp heel goed dat je geen idee hebt waar je moet beginnen & wat je juist te ontwikkelen hebt. In mijn gratis Ebook laat ik je kennismaken met jouw grootste potentieel. Je vindt er een formule waarmee je deze kan berekenen op basis van je geboortedatum.


Daarna is het natuurlijke belangrijk om hiermee aan de slag te gaan. Want het is niet omdat je jouw potentieel kent, dat het er ook ineens is. 


Zoals ik al aangaf, is dit een heel proces dat jij op je eigen tempo hebt te doorlopen. Wat niet wil zeggen dat je er helemaal alleen voor staat. Tijdens mijn online ontwikkel je grootste potentieel traject begeleid ik je gedurende 5 weken om alle aspecten van jouw potentieel te onderzoeken.


Dit is de basis om jouw potentieel verder te ontwikkelen, accepteren & integreren in je dagelijkse leven vanuit je vrouwelijke zachtheid & kracht.


Een ruwe diamant is nog waardevoller & schittert nog meer nadat deze is bewerkt.


Wanneer jij jouw potentieel, jouw behoeften & unieke eigenschappen volledig accepteert, accepteer je uiteindelijk ook jezelf. Dit zorgt ervoor dat jij meer vervulling, vrijheid & succes ervaart in je leven.


Heb jij vragen of wil je hier graag meer over weten? Neem contact met me op of plan een kies voor jezelf gesprek in mijn agenda.


Jouw grootste potentieel

Gratis Ebook

Voor vrouwen die voelen dat er meer mogelijk is in hun leven & verlangen naar meer vervulling, vrijheid & succes in hun leven. Dit is de sleutel om te kunnen zijn wie je bent & voluit te leven zoals dat voor jou is bedoeld!


Dankzij dit Ebook heb jij:

  • Formule om je grootste potentieel te berekenen op basis van je geboortedatum 
  • Inzicht in je grootste potentieel 
  • Inzicht in je grootste behoefte & unieke eigenschappen
  • Eerste stappen gezet naar zelfacceptatie zodat jij kan zijn wie je bent 
Ebook jouw grootste potentieel


Geef een reactie

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>