11 april 2022

Geldmindset, Nine Star Ki

Financiële zekerheid in onzekere tijden, een tegenstelling die ons momenteel heel mooi gespiegeld wordt. 


Het is iets waar we allemaal behoefte aan hebben. Dat is toch iets wat ik merk in gesprekken met anderen & lees in verschillende Facebook groepen. Het is het gespreksonderwerp van dit moment. De stijgende prijzen aan de pomp, in de winkels, voor elektriciteit, gas, .... met daar bovenop nog eens de oorlog in Oekraïne & de vluchtelingenstroom die deze met zich meebrengt.


Onzekerheid troef dus.... toch als je die zekerheid buiten jezelf gaat zoeken. 


De enige zekerheid ligt immers in jezelf.


Al ben ik me ervan bewust dat het makkelijker gezegd is dan gedaan. Zeker als onze basisbehoeften in het gedrang komen. Want dat is wat er momenteel aan de gang is.


De afgelopen C-jaren werd vooral onze vrijheid aangetast. Deze lijken we nu herwonnen te hebben.... en krijgen er nu financiële onzekerheid voor in de plaats. Dus niet echt de verbetering waarop we zo gehoopt hebben. En toch hoort ook dit weer bij een 5 aarde jaar, onze huidige jaarenergie volgens Nine Star Ki.Grip op je financiën

Dit zorgt er ook bij mij voor dat de nood om grip te krijgen op mijn financiën* weer toeneemt. Die is er altijd wel geweest, wat niet onlogisch is als je gaat kijken naar mijn Nine Star Ki profiel 6 metaal 6 metaal 5 aarde.


Als 6 metaal heb ik immers financiële zekerheid nodig & bij voorkeur ook nog een mooie financiële buffer. Iets wat vanuit mijn opvoeding & omgeving nog extra gestimuleerd werd. Dus het zit echt wel heel diep ingebakken. 


Toch kon het niet verhinderen dat ik ooit zware schulden had & het zelfs tot op de zwarte lijst geschopt hebt. Iets waar ik niet bepaald trots op ben & vooral veroorzaakt werd door mijn ex-man. Gelukkig ligt die periode ondertussen ook al weer enkele jaren achter mij. 


Want 6 metaal is gelukkig ook heel goed in het aantrekken & ontvangen van geld. Geld wordt immers gemaakt van metaal (goud, zilver & koper) & heeft dus dezelfde energie die je ook tijdens de herfst, het laatste deel van de maancyclus & jouw menstruatiecyclus kan ervaren.


Het moment om losse eindjes af te werken én de opbrengsten van je gewassen & acties te gaan oogsten. Na een periode van inspanningen & geven, is het dan tijd om te gaan ontvangen & achterover te leunen. Nieuwe triggers

Sowieso neem ik deze situatie ik de rest van mijn leven met mee.

Bepaalde situaties zorgen weer voor een nieuwe trigger

Een moment om nog eens te oefenen, herhalen & verdiepen.


Waarbij ik ook de ervaring meeneem dat ik ongeacht wat er gebeurt, er ook weer bovenop kom.


Als ik merk dat iets me triggert, ga ik het ook niet negeren.

Dat vraagt immers teveel energie.

Het komt me iets vertellen & dan is het tijd om actie te ondernemen.


Dat doe door inzicht te krijgen in mijn financiën*.

Om zwart op wit bevestigd te zien dat ik op dit moment alle rekeningen kan betalen. 


Op dit moment is alles oké.


Dit is het enige moment dat telt. Aan het verleden kan je niets veranderen & op de toekomst heb je nog geen invloed. hoe graag je dit ook zou willen.Wat je aandacht geeft, groeit...

Ik ben me dus volop aan het verdiepen in money management & mindset.

Het zorgt alvast voor heel wat boeiende nieuwe inzichten.


Money management of budgetteren* helpt je om te focussen op wat er wel is.

Op de overvloed in je leven ipv tekort.


Het zorgt voor rust, vrijheid & zekerheid.


Ook al kan je op het eerste zicht het gevoel hebben dat het juist heel beperkend is.

Het tegendeel is waar.


Het zorgt er juist voor dat jij een plan hebt voor je geld.

Een plan dat je op elk moment kan bijsturen indien nodig.


Je weet exact wat jij nodig hebt om jouw ideale leven te leven.

Jij bepaalt wat jij met jouw geld gaat doen & welk gevoel het je geeft.


Hiermee geef je een hele duidelijke bestelling aan het universum zodat het je kan steunen om jouw (financiële) doelen te bereiken.


Geld is immers veel meer dan enkel wat papieren briefjes & metalen muntjes waar wij een waarde aan gegeven hebben.Geld is energie

Hoe beter jij deze energiestroom kan toelaten in je leven, hoe meer geld er naar je toe kan stromen. Als er nu allerlei beperkende gedachten naar boven komen, dan is dit een trigger om hiermee aan de slag te gaan & dan nodig ik je graag uit voor een vrijblijvende online inzichtsessie.


Jij verdient het om in overvloed te leven & financiële zekerheid in onzekere tijden te ervaren!* Hiervoor gebruik ik YNAB - You Need A Budget, een budgetapp die je met een eenvoudige methode bestaande uit vier regels helpt om je financiën te organiseren, schulden af te bouwen, geld te besparen & je financiële doelen sneller te bereiken. Met deze link kan je YNAB 34 dagen gratis proberen + krijg je 1 maand gratis na je betaling. Neem gerust even contact met me op als je nog vragen hebt. Ik help je graag op weg!


Jouw plan naar financiële vrijheid 

Creëer jouw financieel vrij leven met deze 3 praktische stappen.

In dit gratis eBook ontdek je:

  • wat jij exact elke maand nodig hebt om comfortabel te kunnen leven.
  • dat financiële vrijheid dichterbij is dan je misschien zou denken.
  • welke acties je kan nemen om jouw dromen & verlangens te realiseren.
eBook financiële vrijheid

Geef een reactie

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>