8 augustus 2022

Maandenergie, Nine Star Ki

8 augustus 2022

Maandenergie, Nine Star Ki

De maandenergie van augustus 2022 verschuift van 5 aarde 6 metaal 4 hout naar 5 aarde 5 aarde 5 aarde. Een volledige magische 5 aarde energie, zowel in denken, voelen als handelen.


Deze energie nodigt je uit om echt thuis te komen bij jezelf.


Het 5 aarde jaar is immers een jaar waarin alle elementen na een reis van 9 jaar thuiskomen in hun eigen huis. Ze nemen allemaal weer hun plek in het magische vierkant of de BaGua.


Gezien nu ook het tweede getal (maandenergie of innerlijke wereld) & het derde getal (energetische samensmelting of handelen) in 5 aarde staan, komen ook zij deze maand weer thuis bij zichzelf.


Dit kan dus best een confronterende maand voor je zijn. Mogelijk wordt je weer geconfronteerd met gevoelens & emoties die nog niet helemaal verwerkt waren toen je vertrok / wegvluchtte. Of liggen er andere onafgewerkte taken op je te wachten, waar andere elementen al dan niet mee aan de slag zijn gegaan. 


Je kan er niet langer van weglopen!


Hoe graag je dit misschien toch zou willen doen... 

Weet dat deze vroeg of laat weer bij je terugkomen.

Nu is het perfecte moment om deze stukken in de ogen te kijken.


Ook de energie van de Leeuwenpoort op 8 augustus kan je hierbij ondersteunen. Deze stimuleert je om je los te maken van alle negatieve invloeden in je leven, welke deze ook zijn. Denk maar aan mensen, activiteiten, spullen, relaties, overtuigingen, beperkingen, patronen, wat anderen van je denken, stukken van jezelf die je nog niet helemaal accepteert, ...


Op deze manier kan jij weer volledig in je kracht gaan staan & je hart volgen bij alles wat je doet.


Het voelt alsof er een last van je schouders valt waardoor er weer ruimte is voor datgene wat echt belangrijk is in jouw leven!


Het brengt je dichterbij jouw essentie, jouw kern & laat je kennismaken met jouw oneindige potentieel.Jouw oneindige potentieel dat vanaf je geboorte in je schuilt & mogelijk ergens ver weggestopt zit. 


Jij mag jouw plek op deze aarde innemen!


Daarvoor is het belangrijk dat jij volledig leiderschap neemt over jouw leven. Een kwaliteit die je ook terugvindt bij 5 aarde & een leeuw. Zij nemen volledig leiderschap over hun leven & dit van de mensen in haar omgeving. Want uiteraard is het belangrijk dat iedereen in de roedel zich veilig voelt.


MAAR ze zullen nooit hun eigen behoeften uit het oog verliezen, ongeacht wat anderen hier ook van denken.


Zo is het ook tijd om jouw pad te bewandelen. Om je door niets of niemand te laten tegenhouden & volledig te vertrouwen op jouw innerlijke kracht. Vanuit het principe "Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk wel dat ik het kan".


Deze maand kan dan ook voor jou de start zijn van een nieuwe cyclus.

De start van jouw buitengewoon magisch leven waar echt alles mogelijk is.


Voel je dat je hierbij extra ondersteuning nodig hebt, dan kunnen essentiële oliën van Frankincense & Lavendel je hierbij extra ondersteunen. Deze brengen je terug dichter bij jezelf & helpen je om de waarheid van jouw hart te volgen. 


Ze helpen je om te balans tussen je innerlijke wereld & de buitenwereld te bewaren.

Hoe steviger jouw fundament, hoe steviger jij in contact kan blijven met kern.

Ongeacht wat er in die buitenwereld gebeurt.


Heb jij nood aan extra inzichten? Plan een virtueel tasje thee in mijn agenda.


Jouw grootste potentieel

Gratis Ebook

Voor vrouwen die voelen dat er meer mogelijk is in hun leven & verlangen naar meer vervulling, vrijheid & succes in hun leven. Dit is de sleutel om te kunnen zijn wie je bent & voluit te leven zoals dat voor jou is bedoeld!


Dankzij dit Ebook heb jij:

  • Formule om je grootste potentieel te berekenen op basis van je geboortedatum 
  • Inzicht in je grootste potentieel 
  • Inzicht in je grootste behoefte & unieke eigenschappen
  • Eerste stappen gezet naar zelfacceptatie zodat jij kan zijn wie je bent 
Ebook jouw grootste potentieel


Geef een reactie

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>