24 juni 2021

Nine Star Ki, Volle maan

24 juni 2021

Nine Star Ki, Volle maan

De Volle maan van 24 juni 2021 is wederom een heel krachtige maan & voor mij al even voelbaar. Zo voel ik me al enkele dagen heel moe waardoor ik iets minder actief was op bv social media.


Mijn lichaam heeft duidelijk tijd nodig om zich aan te passen aan de transformaties die er momenteel gaande zijn. Aangezien ze ook heel snel na elkaar volgen, vraagt dit immers heel veel van jouw lichaam. Deze heeft het meeste tijd & rust nodig om al die veranderingen te verwerken.


Het Nine Star Ki profiel van deze volle maan is 6 metaal 1 water 1 water, onze huidige maandenergie. Een reeks waarin 6 metaal voeding geeft aan 1 water zodat het in beweging komt.


De 6 metaal jaarenergie domineert nog steeds 2021 & houdt van controle & duidelijkheid. Ze zorgt ervoor dat focus houdt op jouw doel zodat jij het leven kan leven wat je verdient. 


1 Water is erg ongrijpbaar & gaat vaak alle kanten uit. Net zoals water alle kanten uitgaat wanneer je dit naast je glas giet. Ze heeft bepaalde grenzen nodig om zich binnen te bewegen. 


Het is een heel rustig & stil element en komt pas in beweging als je er iets extern aan toevoegt. Bv door een steentje in het water te gooien zie je rimpels verschijnen of de maanenergie die zorgt voor eb & vloed in de zeeën.


Die rust & stilte heeft water nodig om te reflecteren, om zaken (trauma's) uit het verleden te verwerken. Zo kan ze ruimte maken voor nieuwe energie & ideeën.


Dat loslaten & ruimte maken, kan gepaard gaan met verdriet en/of (faal)angst voor het onbekende. Je weet immers wat je los laat, maar niet wat er voor in de plaats zal komen.


Je wordt uitgedaagd om uit je comfortzone te stappen & een nieuwe weg in te slaan. Om op zoek te gaan naar jouw unieke levensdoel. Om te luisteren naar & vertrouwen op jouw intuïtie om zo bij jouw juiste bestemming te komen.


Angst is nu eenmaal een emotie die bij 1 water hoort. Met 1 water in onze emoties, kan deze extra getriggerd worden waardoor je uit balans geraakt. Het laat je misschien terugdenken aan vroegere gebeurtenissen die hetzelfde gevoel bij je opriepen waardoor je kan bevriezen.


Toch ben jij niet meer dezelfde als toen. Alle ervaringen in jouw leven heb je in je opgenomen & hebben je sterker gemaakt.


Deze kunnen je helpen bij het omgaan met de angst die je nu voelt. Niet door deze te onderdrukken, maar door deze te gebruiken om door jouw leven te navigeren. Hierbij kan je gebruik maken van jouw onderbewuste, jouw intuïtie, jouw innerlijke bron & wijsheid die in je zit.


Ze geeft je de moed om door te blijven gaan, om die stappen te zetten die buiten jouw comfortzone liggen. Waarbij het belangrijk is dat je jouw vrijheid & onafhankelijkheid kan behouden zodat je het op jouw manier kan doen & nergens aan vasthangt.


Als water zich goed voelt & in balans is, laat het zich immers door niets of niemand tegenhouden. Het gaat overal onder, over, naast om haar doel te bereiken. Hierbij kan ze de energie van 6 metaal gebruiken om haar focus te bewaren zodat ze recht op haar doel afgaat ipv zich te laten afleiden & meevoeren door wat er zich rondom haar afspeelt. 


Om jezelf extra te ondersteunen in deze transformerende periode van deze volle maan van 24 juni 2021 kan je gebruik maken van etherische oliën zoals Valor, Lavender of Lemon. Deze oliën helpen je bij gevoelens van angst, ondersteunen je & geven je moed waar nodig.


Laat me zeker even weten hoe je deze volle maan energie ervaart.


Jouw grootste potentieel

Gratis Ebook

Voor vrouwen die voelen dat er meer mogelijk is in hun leven & verlangen naar meer vervulling, vrijheid & succes in hun leven. Dit is de sleutel om te kunnen zijn wie je bent & voluit te leven zoals dat voor jou is bedoeld!


Dankzij dit Ebook heb jij:

 • Formule om je grootste potentieel te berekenen op basis van je geboortedatum 
 • Inzicht in je grootste potentieel 
 • Inzicht in je grootste behoefte & unieke eigenschappen
 • Eerste stappen gezet naar zelfacceptatie zodat jij kan zijn wie je bent 
Ebook jouw grootste potentieel


Geef een reactie

 • Heb hout staan stapelen onder deze volle maan samen met mijn partner, was heel romantisch! Ik krijg zelf niet het ‘dolgedraaide’ gevoel dat anderen soms krijgen wanneer het volle maan is, maar altijd leuk om bij te leren!

  • Oh Carla, dat klinkt inderdaad heel romantisch om samen met je partner hout te stapelen onder volle maan. Iedereen reageert anders op de volle maan energie dus het zou heel goed kunnen dat jij er minder sterk op reageert. Wat niet wil zeggen dat je haar energie niet kan waarnemen.

  • Het is inderdaad heel boeiend al begrijp ik dat het niet altijd eenvoudig is als je er (nog) niet mee bezig bent. We hebben allemaal onze expertise natuurlijk 😉 Altijd welkom als je er graag meer over wil weten.

 • Mooi hoe jij met de maan werkt. Ik heb het niet allemaal begrepen maar verdiep me ook meer en meer in natuurelementen. Wij maken immers deel uit van een groter geheel en dat heeft een invloed op ons. Kom hier zeker nog terug om wat meer over de maan te leren.

  • Dank je wel, Veronique & altijd welkom als je er graag meer over wil weten. Want zoals je zegt, maken we allemaal deel uit van een groter geheel & hebben deze een invloed op ons. De natuur(elementen) kan ons zoveel leren.

 • Interessante materie die volle maan. Ik wist wel dat het invloed op me had, maar het is dus ook weer een hele studie. Als leek moest ik het daarom wel twee keer lezen om een beetje te begrijpen hoe je hiermee omgaat. Maar denk dat het zeker helpend kan zijn om hier meer van te leren en ook dingen beter te kunnen plaatsen. Succes!

  • Dank je wel, Hester. De maan is inderdaad interessante materie als je je hierin gaat verdiepen. Je kan ook starten met bij jezelf te gaan voelen wat de maan met je doet & dit voor jezelf bijhouden. Laat gerust iets weten als je hier graag meer info over wil hebben.

 • De maan en haar fases hebben mij altijd geïntrigeerd maar je was me toch kwijt bij de 3e paragraaf 😅
  Misschien straks nog eens herlezen. Of morgen wat vroeger op de dag als mijn brein nog wat frisser is. Wel super interessant! Kom ik zeker nog op terug!

  • Dank je wel, Sandra. De maan & haar fasen zijn inderdaad heel intrigerend.
   Nine Star Ki is hier niet zo bekend. Een fris hoofd kan zeker helpen 😉
   Stuur me gerust een berichtje als je vragen hebt!

  • Dank je wel. Dan ben jij ook heel gevoelig voor de invloed van de maancyclus. Ik heb nog nooit gehoord dat iemand dan meer vocht ophoudt, maar aangezien de maan ook eb & vloed regelt, kan ik me wel zoiets voorstellen.

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >