31 augustus 2023

Nine Star Ki, Volle maan

31 augustus 2023

Nine Star Ki, Volle maan

De volle maan van 31 augustus 2023 bevindt zich in het 4 hout 2 aarde 7 metaal Nine Star Ki profiel, onze huidige maandenergie. De tweede volle maan in augustus ofwel een blauwe maan omdat dit zeer zelden voorkomt. Ze brengt je opnieuw in contact met je archetypische vrouwelijke wijsheid & kwaliteiten.


Volle maan maakt zichtbaar wat onzichtbaar is.


Hierdoor worden zowel de eigenschappen van deze maandenergie als bepaalde delen van jezelf zichtbaar gemaakt zodat ze al jouw aandacht kunnen krijgen. 


De energie van deze tweede & laatste supermaan is super intens gezien deze maan dichter bij de aarde staat. Hierdoor lijkt ze ook groter dan normaal. & kan je de invloed extra sterk voelen. 


Zo kunnen er op dit moment heel veel emoties worden losgemaakt. Je kan je heel onrustig voelen & het gevoel hebben dat je in een emotionele rollercoaster bent terecht gekomen.


Luister naar deze signalen & geef je lichaam wat het nodig heeft. Archetypische vrouwelijkheid als moeder

2 aarde, de archetypische moederenergie, staat in de middelste positie die jouw innerlijke wereld vertegenwoordigt. Dat deel waar ook je emoties & gevoelens veilig zitten opgeborgen voor de buitenwereld.


De oermoeder in jezelf & de wereld.


Net zoals Moeder Aarde onvoorwaardelijk voor ons zorgt, zorgt ook een moeder onvoorwaardelijk voor haar gezin. Hierin gaat ze zelfs zover dat ze wel eens vergeet voor zichzelf te zorgen. Ze wil immers dat iedereen het goed heeft, ook al gaat dit ten koste van haarzelf.


Dan gaat ze twijfelen aan zichzelf & haar innerlijke wijsheid.


Vrouwelijke wijsheid & kwaliteiten werden immers eeuwenlang onderdrukt door voornamelijk mannen die er schrik van hadden. Ze konden het niet verklaren & begrijpen met hun hoofd dus kon het niet anders dan "des duivels" zijn.


Veel vrouwen hebben het inzetten van hun ware kwaliteiten dan ook moeten bekopen met martelingen, verkrachtingen, brandstapels & te water latingen. Het is dan ook heel logisch dat je als vrouw hebt geleerd je mond te houden, je waarheid & wijsheid voor jezelf te houden of in twijfel te trekken & je magische kwaliteiten vooral niet in te zetten. 


Deze angst voor de brandstapel is er nog steeds in de vorm van sociale media.Confrontatie met je diepste angsten

Het delen van jouw vrouwelijke wijsheid & kwaliteiten kan heel wat oude emoties & angsten triggeren. Het is immers zoveel veiliger om deze niet te delen zodat je niet op de brandstapel terecht komt.


Veel vrouwen gaan zich hierdoor wegcijferen & aan zichzelf twijfelen.


Terwijl de wereld net deze archetypische vrouwelijk energie nodig heeft als tegenhanger tegen alle mannelijke energie. Waarbij ik niet wil zeggen dat het ene beter of slechter dan de andere. Ze zijn beide absoluut waardevol & nodig om te kunnen leven.


Alleen mag het niet teveel doorslaan in één richting. Dit zorgt ervoor dat de energie niet meer vrij kan stromen waardoor er allerlei blokkades ontstaan. Blokkades die ook jou nu nog tegenhouden om je innerlijke wijsheid in te zetten & te delen met de wereld. 


Deze volle maan maakt deze blokkades zichtbaar.


Door het creëren van een veilige omgeving kan jij jouw kennis verder verfijnen & verdiepen. Het zorgt ervoor dat jij vaardigheden kan ontwikkelen om deze in te zetten & toe te passen waardoor je nog beter voor jezelf & je gezin kan zorgen. 


Al zal je hiervoor wel de confrontatie dienen aan te gaan met je diepste angsten, trauma's & blokkades die je nu nog tegenhouden om je innerlijke wijsheid in te zetten. Waarbij je er tegelijk op mag vertrouwen dat je enkel zichtbaar krijgt wat je op dit moment aankan.


Jouw lichaam zorgt onvoorwaardelijk voor je.


Geniet van deze volle maanenergie.Gebruik Valor essentiële olie van Young Living, om je de nodige moed & kracht te geven tijdens dit waardevolle proces. Heb jij vragen of nood aan extra inzichten? Neem contact met me op of plan een vrijblijvend online virtueel tasje thee in mijn agenda.


Jouw basisenergie

Gratis Ebook

Voor vrouwen die voelen dat er meer mogelijk is in hun leven & verlangen naar een leven vanuit hun ware essentie.

  • Tabel om jouw basisenergie te berekenen
  • Info over de verschillende energietypes 
  • Praktische tips om jouw basisenergie in te zetten in je dagelijkse leven


Geef een reactie

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>