20 september 2021

Nine Star Ki, Volle maan

De volle maan van 21 september 2021 nodigt je om jouw diepste angsten onder ogen te zien zodat jij jouw volledige potentieel kan leven.

Het Nine Star Ki profiel van deze volle maan is 6 metaal 7 metaal 4 hout, onze huidige maandenergie. De volle maan laat zoals steeds haar licht schijnen op datgene wat je misschien liever verborgen houdt.


Dit kan ervoor zorgen dat je lichaam bepaalde reacties geeft omwille van de fysieke, emotionele en spirituele transformatie die je doormaakt zoals vermoeidheid, slecht slapen, onrustig voelen, hartkloppingen, duizeligheid, ... Jouw lichaam heeft vaak iets meer tijd nodig om zich aan te passen.

Heel vaak gaat het over emoties die naar boven komen & versterkt worden door de volle maan. Deze maken je duidelijk waar jouw aandacht in deze periode naartoe mag gaan.


Leugentjes om bestwil

Het emotiegetal in deze huidige maandenergie staat in 7 metaal. Deze staan bekend als echte levensgenieters. Ze houden van plezier maken, feestjes, fun, mensen samenbrengen, ervaringen opdoen, ... Dit krijgt vaak voorrang op werk waardoor de uitdrukking "work hard, play hard" zeker op hen van toepassing is. Hierdoor worden ze door veel mensen vaak als lui aanzien. Ook al kunnen ze bergen werk verzetten eens ze gestart zijn. krijgen ze wel altijd gedaan wat ze gedaan willen hebben, op hun manier.

Ze hebben dan ook vaak moeite met het nemen van hun verantwoordelijkheid, zowel privé als op werkgebied. Deze schuiven ze maar al te graag van zich af of ze gaan lopen als iets te dichtbij komt. Vaak in de hoop dat deze dan vanzelf opgelost worden. Alleen werkt dat natuurlijk niet zo.

Hun optimisme werkt heel aanstekelijk & mensen zijn dan ook graag in hun gezelschap. Langs de andere kant zullen ze nooit het achterste van hun tong laten zien of wat er echt bij hen leeft. Hun diepste emoties, struggles in het leven, houden ze liefst voor zichzelf waardoor hulp vaak te laat komt. Voor hen is glas immers altijd halfvol, ook als het eigenlijk al leeg is. Als mensen niet weten wat er bij je leeft, kunnen ze je ook niet helpen wanneer dit nodig is.

Voor de buitenwereld lijkt het alsof hun leven perfect is wat vaak voor jaloezie & afgunst zorgt bij anderen. Terwijl dit helemaal niet nodig is want ze laten enkel het perfecte deel zien. Alles wat niet perfect loopt, delen ze gewoon niet met de buitenwereld. 


Tegelijk deinzen ze er niet voor terug om leugentjes om bestwil te gebruiken. Dit doen ze vaak niet met slechte bedoelingen. Wel om anderen niet voor de borst te stoten of teleur te stellen. Ze willen immers graag iedereen te vriend houden & daarvoor hebben ze best veel over.

 • Waar vertel jij nog "leugentjes om bestwil" tegen jezelf of anderen?
 • Waar ben jij nog niet helemaal eerlijk tegenover jezelf & dus ook niet naar anderen toe.
 • Waar kan jij nog meer levensvreugde, plezier & fun toevoegen aan jouw leven?

Groei & verbinding

4 hout houdt van groei & verbinding. Dit getal staat in het handelingsgetal van deze maandenergie.


Groeien doen ze door steeds nieuwe dingen te leren, uit te proberen, nieuwe ervaringen op te doen, ... Verbinding doen ze zowel met mensen als problemen & oplossingen.


Deze verbinding met mensen gebeurt via oogcontact. Ogen zijn immers de spiegel van de ziel. Hier willen ze liefst van al verbinding mee maken. Ze zullen dan ook afhaken als deze verbinding er niet is.


Ze houden mensen graag te vriend. Ze willen immers die verbinding niet verliezen wat wel gebeurt tijdens een discussie of een conflict. Hierdoor zullen ze zichzelf & hun behoeften vaak wegcijferen om de anderen niet teleur te stellen. Waarmee ze natuurlijk zichzelf tekort doen.


Daarnaast zorgen ze ook voor verbinding bij het vinden van creatieve oplossingen voor een probleem of uitdaging waar ze zelf of mensen in hun omgeving tegenaan lopen.


Die creativiteit kan je ook ervaren in jouw handelen. Je wil misschien nog iets nieuws gaan leren, jouw nieuwe plannen waarmaken, iets nieuws opstarten, ... Daarvoor kan je deze creatieve doe-energie heel goed voor inzetten. Zeker omdat 4 hout heel flexibel is & zich makkelijk kan aanpassen aan de omstandigheden. Ze hebben altijd een plan A, maar als dat niet lukt, gaan ze heel makkelijk over naar plan B, C, D, ...


Ze willen immers heel graag iemand zijn & passen zichzelf daarvoor maar al te graag aan.

 • Waar wil jij nog groeien?
 • Welke plannen wil jij graag realiseren?
 • Hoe flexibel ben jij om je aan te passen aan veranderende omstandigheden?

Keuzes maken

Die flexibiliteit is zeker niet aanwezig in 6 metaal, onze huidige jaarenergie. Zij houden juist van structuur, duidelijkheid, focus, hard werken, verantwoordelijkheid, controle, ...


Deze energie kan je zeker helpen bij het uitwerken van & focus houden op je plannen, op jouw dromen.

Tevens helpt deze je ook om dichtbij jezelf te blijven & keuzes te maken vanuit jezelf. Keuzes die helemaal passen bij jou, ongeacht wat iemand anders hier over denkt of doet. Dit kan best een uitdaging zijn in deze periode waar er zoveel meningen verkondigd worden. Je kan angst voelen afgestraft, afgewezen, buiten gesloten te worden wanneer je jouw mening verkondigd of hier 100% voor gaat. Zeker wanneer deze erg afwijkt van deze van anderen.

6 metaal laat zich hier echter niet door tegenhouden... & neemt er graag de gevolgen bij. Maar 4 hout & 7 metaal gaan liever discussies uit de weg omdat ze de verbinding willen behouden & niemand voor de borst durven te stoten. Dit kan voor een innerlijke tweestrijd in jezelf zorgen.


Ga je voor datgene waar jij in gelooft of bewaar je de lieve vrede?

Dat is zeker niet altijd een evidente keuze. Welke keuze je ook maakt, elke keuze heeft bepaalde consequenties en gevolgen voor jou en/of je omgeving. Ben jij bereid om deze erbij te nemen?


Of cijfer jij jezelf weg voor de lieve vrede, voor jouw gemak, zodat jij jouw leven gewoon kan verder zetten? Ook al voel jij diep vanbinnen dat er iets niet klopt? Dat er iets dient te veranderen? Dat jij in staat bent tot meer? Dat jij jouw volledige potentieel nog niet hebt benut? Dat er meer is in het leven...


Invloed van jouw Nine Star Ki reeks

Uiteraard speelt ook jouw Nine Star Ki reeks of energetische blauwdruk een rol. Deze is mee onderhevig aan de maandenergie & de transformatiekracht van deze volle maan energie.


Afhankelijk van jouw energetische blauwdruk kan je voeding of controle ervaren...

 • metaal geeft controle aan hout - krijgt controle van vuur
 • metaal geeft voeding aan water- krijgt voeding van aarde
 • hout geeft controle aan aarde - krijgt controle van metaal
 • hout geeft voeding aan vuur - krijgt voeding van water
Voeding & controle is nodig om in de balans te blijven.


Het ene is niet beter of slechter dan het andere.
Je hebt ze allebei nodig in jouw leven. 


Om jezelf extra te ondersteunen in deze transformerende periode kan je gebruik maken van etherische oliën zoals Lemon. Deze zorgt voor een scherpe geest, focus & helpt je om datgene los te laten wat je niet meer dient.


Wil je graag meer over weten? Plan gerust even een vrijblijvend online inzichtsessie met me in of neem contact met me op. 


Ik wens je alvast een fijne volle maan energie.


Jouw basisenergie volgens Nine Star Ki 

zodat jij kan leven & ondernemen vanuit jouw innerlijke kracht.

In dit gratis eBook ontdek je:

 • algemene uitleg over Nine Star Ki & de 9 verschijningsvormen. 
 • jouw unieke routekaart, jouw gebruiksaanwijzing waarmee jij geboren bent & die je kan gebruiken bij alles wat je doet in jouw leven & onderneming.
 • wie je werkelijk bent, jouw eigenschappen, talenten, kwaliteiten, uitdagingen, behoeften én jouw unieke plan voor dit leven.
Gratis eBook basisenergie_

Geef een reactie

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>